Подкатегории, Фильтры
  • Лао Є Шен чай Шен Пуер 1960 рік (№4500)  - фото 2Лао Є Шен чай Шен Пуер 1960 рік (№4500)  - фото 3
    NEW!
  • Чжу Тон Лао Шен Пуер 1989 року  (№2000)  - фотоЧжу Тон Лао Шен Пуер 1989 року  (№2000)  - фото 2
    NEW!
  • Бай Цзи Гуань північнофуцзянський чай Улун (№600)  - фотоБай Цзи Гуань північнофуцзянський чай Улун (№600)  - фото 2
    • Бай Цзи Гуань північнофуцзянський чай Улун (№600)  - фото 3Бай Цзи Гуань північнофуцзянський чай Улун (№600)  - фото 4
    • Бай Цзи Гуань північнофуцзянський чай Улун (№600)

    • Переклад з китайської: Білий Півнячий Гребінець Місце, дата виробництва: Провінція Фуцзянь, гори У І, весна 2023 р. Вид: Північнофуцзянський улун Зовнішній вигляд: солідний, гарний лист, поздовжнє скручування Аромат: насичений, яскравий, деревний, стиглих персиків, солодких яблук Смак: насичений солодкуватий смак типового скелі чаю з гір У І Посмак: тривалий, пряно-фруктовий Колір настою: світлий, деревний Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник, товстостінна…
    • 630 /50g
    • Вибрати
  • Лао Шу Пуер, витриманий чай 2000р (№800)  - фотоЛао Шу Пуер, витриманий чай 2000р (№800)  - фото 2
  • Цзинь Цзюнь Мей колекційний червоний (чорний) чай (№1200)  - фотоЦзинь Цзюнь Мей колекційний червоний (чорний) чай (№1200)  - фото 2
    • Цзинь Цзюнь Мей колекційний червоний (чорний) чай (№1200)  - фото 3Цзинь Цзюнь Мей колекційний червоний (чорний) чай (№1200)  - фото 4
    • Цзинь Цзюнь Мей колекційний червоний (чорний) чай (№1200)

    • Переклад з китайської: Брови золотого скакуна (або Золоті брови скакуна) Місце, дата виробництва: Фуцзянь, гори УІ, 2023 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: чай складається виключно з маленьких ворсистих золотистих бруньок Аромат: медово-карамельний Смак: чистий, ясний, високий Посмак:  тривалий, неймовірно приємний, квітково-медовий Колір настою: темного бурштину Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник з ісинської…
    • 1 200 /50g
    • Вибрати
  • Розсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)  - фотоРозсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)  - фото 2
    • Розсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)  - фото 3Розсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)  - фото 4
    • Розсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)

    • Переклад з китайської: готовий Пуер з Менхаю. Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбанна, повіт Менхай. Вид: Шу Пуер Зовнішній вигляд: досить дрібний листочок, рідко зустрічаються навіть бруньки, але також й дрібні черенки. Смак: соковитий, ковзний, насичений, оксамитовий. Посмак: насичений, йодований з нотками кураги. Аромат: інтенсивний, зрілий, деревний, волоський горіх. Колір настою: темно-коричневий, глибокий, насичений Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для…
    • 210 /50g
    • Вибрати
  • Чай Шу Пуер розсипний (№210)  - фотоЧай Шу Пуер розсипний (№210)  - фото 2
    • Чай Шу Пуер розсипний (№210)  - фото 3Чай Шу Пуер розсипний (№210)  - фото 4
    • Чай Шу Пуер розсипний (№210)

    • Переклад з китайської: готовий Пуер з Менхаю. Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбанна, повіт Менхай. Вид: Шу Пуер Зовнішній вигляд: середній листочок, зустрічається бруньки, є дрібні живці.. Смак: горіховий, насичений, бархатистий. Посмак: насичений, йодований з нотками кураги. Аромат: інтенсивний, зрілий, деревний, волоський горіх. Колір настою: темно-коричневий, глибокий, насичений Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів або гайвань з товстими стінками,…
    • 284 /50g
    • Вибрати
  • Цзинь Є Хун Ча Шай Хун червоний (чорний) чай (№500)  - фотоЦзинь Є Хун Ча Шай Хун червоний (чорний) чай (№500)  - фото 2
    • Цзинь Є Хун Ча Шай Хун червоний (чорний) чай (№500)  - фото 3Цзинь Є Хун Ча Шай Хун червоний (чорний) чай (№500)  - фото 4
    • Цзинь Є Хун Ча Шай Хун червоний (чорний) чай (№500)

    • Переклад з китайської: Висушений на сонці червоний чай Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбаньна, Менхай, Меньнагао, вересень 2022 г. Вид: Червоний (чорный) чай Зовнішній вигляд: велике чайне листя темного кольору Аромат: карамель, лісові ягоди Смак: солодкий, що огортає Посмак: тривалий, неймовірно приємний, квітково-медовий Колір настою: бурштиновий Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник з ісинської глини  
    • 550 /50g
    • Вибрати
  • Менхай Шу Пуер розсипний чай (№360)  - фотоМенхай Шу Пуер розсипний чай (№360)  - фото 2
    • Менхай Шу Пуер розсипний чай (№360)  - фото 3Менхай Шу Пуер розсипний чай (№360)  - фото 4
    • Менхай Шу Пуер розсипний чай (№360)

    • Переклад з китайської: готовий розсипний чай пуер з Менхаю Місце, дата виробництва: провінція Юньнань, Сішуанбаньна-Дайський автономний округ, Повіт Мен Хай, 2010 Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: однорідне, темно-коричневе листя та бруньки середнього розміру Смак: зігріваюче, бархатисте Посмак: приємний, оксамитовий Аромат: з нотами сухофруктів та гірських дерев. Колір настою: таємничий і глибокий - колір очей східної красуні :) Найбільш…
    • 432 /50g
    • Вибрати
  • Цзинь Дін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№950)  - фотоЦзинь Дін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№950)  - фото 2
    • Цзинь Дін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№950)  - фото 3Цзинь Дін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№950)  - фото 4
    • Цзинь Дін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№950)

    • Переклад з китайської: Шу пуер золотий триніжникМісце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбаньна, повіт Менхай, місто Цзинхай, 2006 рікВид: Шу Пуер (Shu Puer)Зовнішній вигляд: цеглина темного кольору з золотим відливом від бруньокАромат: камфорний, витримане роками сухе листяСмак: землистийПосмак: тривалий, приємний, трохи солодкуватийКолір настою: коричнево-червонийНайбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів або гайвань с товстими стінками, вогнетривкий чайник (для варіння)
    • 950 /50g
    • Вибрати
  • Дін Сін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 (№1000)  - фотоДін Сін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 (№1000)  - фото 2
    • Дін Сін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 (№1000)  - фото 3Дін Сін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 (№1000)  - фото 4
    • Дін Сін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 (№1000)

    • Переклад з китайської: Шу пуер з села Дін Сін Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуань-Баньна, повіт Менхай, місто Цзінхай, 2006 Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: млинець темного кольору з золотим відливом від бруньок Аромат: горіховий, копчений, нотки ранкової прохолоди Смак: Горіховий, землистий Посмак: горіховий, виноградна кісточка, легка гіркуватість, що переходить у солодкість Колір настою: коричнево-червоний Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний…
    • 1 000 /50g
    • Вибрати
  • Да Хун Пао північнофуцзянський улун (№2400)  - фотоДа Хун Пао північнофуцзянський улун (№2400)  - фото 2
    • Да Хун Пао північнофуцзянський улун (№2400)  - фото 3Да Хун Пао північнофуцзянський улун (№2400)  - фото 4
    • Да Хун Пао північнофуцзянський улун (№2400)

    • Переклад з китайської: Великий Червоний Халат Місце, дата виробництва: Фуцзянь, У І Шань, 2023 р Вид: Північнофуцзяньский улун Зовнішній вигляд: чистий, поздовжньої скрутки Аромат: грушевий нектар Смак: насичений, пряний, печені фрукти Посмак: тривалий, приємний, оксамитовий та обволікаючий Колір настою: коньячний Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник, товстостінна гайвань
    • 384 грн /7i5
    • Вибрати

Чай з властивістю Вау еффета володіє цікавими особливостями. Сукупність смаку, аромату, зовнішнього вигляду і кольору настою дуже часто викликають хвилю приємного здивування і радості від того, що таке можливо при, всього-на-всього, приготуванні чайного напою.