- Оцінено в 4.83 з 5
Молі Білочунь, зелений чай із жасмином (№150)
- Переклад з китайської: Жасминові смарагдові спіралі весни Місце, дата виробництва: Китай, провінція Цзянсу, 2023 р Вид: зелений чай з жасмином Зовнішній вигляд: пухнасті чаїнки смарагдового кольору у формі спіралей, зустрічаються пелюстки квітів жасмину Аромат: тонкий, жасминовий з квітковим букетом Смак: легкий квітковий, ніжний Посмак: літній, свіжий, тривалий Колір настою: світло-жовтий, золотистий Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник
- 233₴ /50g
- Вибрати
- Оцінено в 5.00 з 5
Молi Да Фан, зелений чай з жасмином (№360)
- Переклад з китайської: Жасминовий великий квадрат Місце, дата виробництва: Провінція Аньхой, весна 2023 г. Вид: жасминовий чай Зовнішній вигляд: пласке листя з жасминовими квітами Аромат: тонкий, жасминовий Смак: глибокий, трохи терпкий Посмак: тривалий, освіжаючий Колір настою: світло-жовтий, золотистий Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань Цинци, порцеляновий чайник
- 432₴ /50g
- Вибрати
- Оцінено в 5.00 з 5
Молі Цзинь Лун Фен Ян, зелений чай із жасмином (№260)
- Переклад з китайськоїї: Золотий Дракон і Фенікс Місце, дата виробництва: Китай, провінція Фуцзянь, квітень 2023 р. Вид: зелений чай із жасмином Зовнішній вигляд: чаїнки обережно скручені у гарні перлини, можна побачити ворс Аромат: тонкий, жасминовий Смак: легкий квітковий, ніжний зелений чай Посмак: тривалий, освіжаючий Колір настою: світлий медовий Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник
- 338₴ /50g
- Вибрати
- Оцінено в 5.00 з 5
Японський порошковий чай Маття або Матча для для коктейлів
- Вид: Порошковий японський чай фабрики YAMAMA MASUDAEN Місце, дата виробництва: Японія, Сідзуока, 2023 р. Зовнішній вигляд: перетертий у порошок зелений чай Колір настою: зелений зі світлою пінкою Аромат: трав'янистий, теплий Смак: горіховий, трав'янистий з гірчинкою000 Посмак: горіховий, теплий
- 432₴ /50g
- Вибрати
- Оцінено в 5.00 з 5
Японський чай Маття або Матча «Аораши»
- Вид: Порошковий японський чай фабрики Коямаен Місце, дата виробництва: Японія, Удзі, Кіото Зовнішній вигляд: перетертий у порошок зелений чай, у бляшанці. Колір настою: Зелений зі світлою пінкою Аромат: Трав'яний, свіжий Смак: Терпкувато-солодкий, маслянистий Посмак: незважаючи на виражену терпкість і гіркуватість, цей чай на диво солодкий у посмаку. Враження: чай дарує посмішку та настрій буквально з перших ковтків, а також бадьорість…
- 890₴
- Додати в кошик
Рекордсменом за своєю популярністю не тільки в Китаї, але й в Європі, а також у нашій країні, вважається зелений чай. Він є китайським національним напоєм, вживається без додавання цукру, що дозволяє насолодитися неперевершеними смаковими якостями, приємним посмаком, найніжнішим ароматом. Виробляється чай зелений за різними рецептурами, але основною метою є запобігання окисленню сировини на першому етапі його обробки.
Крім відмінного смаку й аромату, зелений чай дуже корисний для здоров’я людини. У ньому міститься величезна кількість вітамінів, мікроелементів. Зелений чай втамовує спрагу, тонізує, підвищує працездатність, зміцнює імунітет.
Одним з кращих і відомих постачальників китайського зеленого чаю в Україні є компанія «Cha». У нашому інтернет-магазині можна купити справжній зелений чай, привезений безпосередньо з Китаю. Наші співробітники самостійно літають до цієї країни, де дегустують і відбирають тільки найкращі сорти чаю. Представлений у нас зелений чай не тільки натуральний, але і якісний, для його виготовлення використовується добірна сировина, зібрана вручну, що росте в екологічно чистих регіонах. Ціна чаю у нас вигідна, за рахунок того, що ми працюємо без посередників.
Особливості виробничого процесу
Виготовлення зеленого чаю складається з обов’язкових етапів, яких суворо дотримуються, що дозволяє отримати унікальні сорти чаю.
- Збір сировини. Збирають тільки молоді пагони, що мають один — два листочки та бруньку. Найчастіше збір листя починається рано навесні, але для кожного сорту є свій певний період збору сировини, а також конкретні правила (нічний час, відсутність опадів, інше).
- Зав’ялювання для видалення надлишкової вологи.
- «Вбивство» зелені або прожарювання.
- Сушіння. Після термічної обробки сировина сушиться від 10 до 15 хвилин при температурному режимі від 90 до 95 градусів. На цьому етапі знижується вологість.
- Скручування.
- Сушіння. Для зеленого чаю використовується одноразова або дворазова сушка, що дозволяє остаточно збезводнити листя. Сировина набуває темного, оливкового відтінку.
- Фасування. Є кінцевим етапом виробництва чаю.
Зелений чай різних видів можна замовити вроздріб і оптом в Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, інших містах. Доставка чаю здійснюється оперативно по всій Україні. На сайті розміщено фото сортів, опис, актуальні ціни.