5. Як ще називають гуандунські улуни
  • Автор запису:
  • Категорія запису:

Гуандунські улуни виробляють в провінції Гуандун в околицях округу Чаожжоу. Ця місцевість знаменита своїми горами, які іменуються Феніксовими (Фен Хуан) Особливість місцевого клімату надає чайним рослинам особливий вид, який називають…

Читати далі5. Як ще називають гуандунські улуни
1. Як швидко приготувати червоний (чорний) чай
  • Автор запису:
  • Категорія запису:

Беремо склянку та обполіскуємо її окропомНасипаємо чай з розрахунку 2-3 грами на 250 мл.Промиваємо чай: наливаємо 1/4 стакана і одразу виливаємо, притримуючи кришкою заварку.Заливаємо окропом 95-98°C і настоюємо 2-3 хвилини.П'ємо. Приємного чаювання!

Читати далі1. Як швидко приготувати червоний (чорний) чай
3. Особливості червоного (чорного) чаю Хун Ча
  • Автор запису:
  • Категорія запису:

Червоний чай - китайською звучить як Хун Ча, названий так через колір настою. Такий колір утворюється з високий ступінь ферментації дубильних речовин в чайному листі та це найсильніша ферментація з…

Читати далі3. Особливості червоного (чорного) чаю Хун Ча
4. Основні корисні властивості червоного (чорного) чаю
  • Автор запису:
  • Категорія запису:

Противірусний, антизастудний помічник для імунної системи.Діє як фізичний стимулятор.Прискорює обмін речовин, полегшує переварювання їжі, сприяє активності жовчного міхура.Містить велику кількість антиоксидантів, сприяє оновленню клітин.Містить мінімальну кількість кофеїну, тому рекомендується людям…

Читати далі4. Основні корисні властивості червоного (чорного) чаю