Гуандунські улуни виробляють в провінції Гуандун в околицях округу Чаожжоу. Ця місцевість знаменита своїми горами, які іменуються Феніксовими (Фен Хуан) Особливість місцевого клімату надає чайним рослинам особливий вид, який називають…
Беремо склянку та обполіскуємо її окропомНасипаємо чай з розрахунку 2-3 грами на 250 мл.Промиваємо чай: наливаємо 1/4 стакана і одразу виливаємо, притримуючи кришкою заварку.Заливаємо окропом 95-98°C і настоюємо 2-3 хвилини.П'ємо. Приємного чаювання!
https://youtu.be/BQdhmcIi7_o
Червоний чай - китайською звучить як Хун Ча, названий так через колір настою. Такий колір утворюється з високий ступінь ферментації дубильних речовин в чайному листі та це найсильніша ферментація з…
Противірусний, антизастудний помічник для імунної системи.Діє як фізичний стимулятор.Прискорює обмін речовин, полегшує переварювання їжі, сприяє активності жовчного міхура.Містить велику кількість антиоксидантів, сприяє оновленню клітин.Містить мінімальну кількість кофеїну, тому рекомендується людям…