1. Як швидко приготувати зелений чай
  • Автор запису:
  • Категорія запису:

Беремо склянку та обполіскуємо її окропомНасипаємо чай з розрахунку 2-3 грамма на 250 мл.Прогріваємо чай: наливаємо 1/4 склянки strong> і відразу виливаємо, притримуючи кришкою заварку.Заливаємо окропом 95-98°C і настоюємо 2-3 хвилини.П'ємо. Можна зробити…

Читати далі1. Як швидко приготувати зелений чай
3. Особливості зеленого чаю
  • Автор запису:
  • Категорія запису:

Зелений чай багатий катехинами, які є органічними речовинами і найсильнішими антиоксидантами.У зеленому чаї багато поліфенолів - хімічних сполук, які ще зустрічаються у фруктах і овочах. Поліфеноли мають протизапальний і загоювальний…

Читати далі3. Особливості зеленого чаю
4. Корисні властивості зеленого чаю
  • Автор запису:
  • Категорія запису:

Покращує стан серцево-судинної системи;Знижує кров'яний тиск і ризики інфаркту;Прискорює обмін речовин і спалює жир;Подовжує життя;Бореться з тривожністю;Вбиває бактерії в порожнині рота і в організмі;Знижує ризик діабету;Виводить солі важких металів з…

Читати далі4. Корисні властивості зеленого чаю
4. Корисні властивості улунскьких чаїв
  • Автор запису:
  • Категорія запису:

вживання великої кількості (8 г на день) улуна сприяє схудненню і покращує метаболізм жирів;його релаксовий, що знижує стрес і навіть викликає ейфорію ефект пояснюється високою концентрацією ароматичних олій;покращує стан шкіри;завдяки…

Читати далі4. Корисні властивості улунскьких чаїв
3. Особливості улунського чаю
  • Автор запису:
  • Категорія запису:

Завдяки особливій технологічній стадії - оббивки краю листа (Яо Цин) листочки улунського чаю мають неоднорідну ферментацію, що при подальшій обробці призводить до утворення в чайній сировині унікальних хімічних сполук корисних…

Читати далі3. Особливості улунського чаю