1. Як швидко приготувати темний улун
  • Автор запису:
  • Категорія запису:

Беремо склянку та обполіскуємо її окропомНасипаємо чай з розрахунку 2-3 грами на 250 мл.Прогріваємо чай: наливаємо 1/4 склянки і відразу виливаємо, притримуючи кришкою заварку.Заливаємо окропом 95-98 ° C і настоюємо…

Читати далі1. Як швидко приготувати темний улун
4. Корисні властивості чаю Шу Пуер
  • Автор запису:
  • Категорія запису:

Знижує рівень холестерину в крові.Покращує роботу шлунково-кишкового тракту.Сприяє процесу травлення.Зменшує ризик інфаркту та інсульту.Сприяє схудненню.Бадьорить і тонізує.Виводить отрути та важкі метали

Читати далі4. Корисні властивості чаю Шу Пуер
3. Особливості чаю Шу Пуер
  • Автор запису:
  • Категорія запису:

Завдяки корисній для людини мікрофлорі, що розвивається під час дозрівання чаю, Пуер чудово розщеплює жири, покращує процеси травлення, зігріває шлунок, сприяє схудненню, очищає організм від шкідливих речовин і шлаків, Знижує…

Читати далі3. Особливості чаю Шу Пуер
1. Як швидко приготувати чай Шу Пуер
  • Автор запису:
  • Категорія запису:

Найпростіший і швидкий варіант – в термостакані Беремо склянку та обполіскуємо її окропом.Насипаємо чай з розрахунку 3 грами на 250 мл.Промиваємо чай: наливаємо 1/4 склянки та відразу виливаємо, притримуючи кришкою…

Читати далі1. Як швидко приготувати чай Шу Пуер