Ви зараз переглядаєте ТОП-5 чаїв “шоб красиво”

У чайному середовищі дуже багато естетів. Чай дивує різноманітністю форм та відтінків. Сам ритуал приготування – справжня магія. А посуд для чаю – вершина керамічної майстерності. Тому не дивно, що чай приваблює любителів прекрасного. Пити чай, насолоджуватися смаком, ловити аромат та милуватися моментом… ах, блаженство!

Ми підготували список ТОП-5 чаїв для справжніх поціновувачів красивого.

1.    Молі Цзи Сян Жу І (Щасливе виконання бажань) – це справжнє чаклунство! На очах чай перетворюється на квіткову композицію. Він оживає. Чайний бутон повільно розкривається і тішить око дивовижною картиною. Рекомендуємо заварювати у скляному посуді, щоб повністю насолодитися процесом.

2.     Бай Хао Інь Чжень (Срібні голки з білим ворсом) a> – дуже красивий та «строгий» чай. У ньому є якась елегантна естетичність. Срібні пухнасті бруньки цього чаю зачаровують своєю «холодною» красою. Але, випиваючи філіжанку-другу Бай Хао Інь Чжень, розумієш, яка у нього «тепла» душа.

3.     Цзинь Цзюнь Мей (Золоті брови скакуна) – один зовнішній вигляд цього чаю кине Вас в естетичний екстаз. Не кажучи вже про його медовий аромат і карамельно-ягідний смак.

4.     Лішань (Улун з Грушевої гори) – і-д-е-а-л-ь-н-о! Це тайванська досконалість. Прозоро-оливковий світлий настій, ніжний квітковий аромат та фруктовий смак. А форма! Кожна чаїнка ідеально згорнута. А під час заварювання розкривається в цілісний і, знову-таки, ідеальний лист.

5.    Бай Цзи Гуань (Білий півнячий гребінь) – дивлячись на цей чай, розумієш, чому цілу групу чаїв назвали «улун», тобто “чорний дракон”. Адже форма чаю Бай Цзи Гуань – пряме підтвердження. Що ні чаїнка – то маленький дракончик. Аромат та смак цього чаю – це окреме задоволення. Пряні, солодкувато-деревні ноти, золотистий настій та фруктовий посмак. Кайф!

Вартість такого набору: 660 гривень.

Придбати цей чудовий набір Ви можете ТУТ

Дізнатися більше про Чайні набори!

Читати нові статті: 

Чай для гурманів 

Чай для тих, хто не зрозумів у чому прикол (для початківців)

Чай, щоб перло 

Як заварювати Чай

Пийте гарний чай, друзі! І нехай краси у Вашому житті буде більше!