Підкатегорії, Фільтри
  • Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)
    • Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)
    • Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)

    • Переклад з китайської: Червоний чай зі старих дерев з Лінцаня Вид: Червоний чай Місце, дата виробництва: Китай, Юньнань, Лінцан, 2021 р Зовнішній вигляд: темні матові чаїнки, середня крупність, поздовжнє скручування Колір настою: золотистий бурштиновий Аромат: ягідний, кондитерський Смак: насичений, солодкий, ягідний Післясмак: довгий, вершковий, щільний Найбільш підходячий посуд для заварювання: гайвань цинци, фарфоровий чайник або чайник з ісінської глини
  • Ту Хун разсипний червоний (чорний) чай (№420) (Копировать)Ту Хун разсипний червоний (чорний) чай (№420) (Копировать)
    • Ту Хун разсипний червоний (чорний) чай (№420) (Копировать)Ту Хун разсипний червоний (чорний) чай (№420) (Копировать)
    • Ту Хун разсипний червоний (чорний) чай (№420) (Копировать)

    • Переклад з китайського: Червоний чай з озера "Сонця і Місяця" Місце, дата виробництва: Тайвань, повіт Наньтоу, селище Ючи, липень 2021 рік Вид: Червоний чай, TTES №21 Вид: Зовнішній вигляд: темні матові чаїнки, великий лист, поздовжня скручування Колір настою: золотистий бурштиновий Аромат: ягідний, кондитерський, печене яблуко з медом, троянда Смак: насичений, солодкий, ягідний Післясмак: довгий, ягідне, що обволікає Найбільш підходяща посуд…
  • Цзінь Ло червоний (чорний) чай (№400)Цзінь Ло червоний (чорний) чай (№400)
    • Цзінь Ло червоний (чорний) чай (№400)Цзінь Ло червоний (чорний) чай (№400)
    • Цзінь Ло червоний (чорний) чай (№400)

    • Переклад з китайського: Золотий равлик Місце, дата виробництва: Юньнань, весна 2021 р Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: ворсисті бруньки спірально скручені Аромат: солодкий Смак: пряний з легкою кислинкою Післясмак: квітковий, довгий, зігріваючий Колір настою: бурштиновий Найбільш підходячий посуд для заварювання: гайвань цинци, великий скляний чайник

Хун ча або червоний чай посідає почесне місце серед інших сортів китайського чаю. До даного виду належить сильно ферментований чай, окислення якого становить близько 90%. Насправді червоним чай називають тільки в країні його виробництва. В Європі він знайомий шанувальникам цього вишуканого напою як традиційний чорний чай.

Відмітна особливість процесу виробництва червоного чаю – відсутність етапу, який носить назву «усунення зелені». На ньому сировина піддається швидкій температурній обробці, що припиняє ферментацію. Сировину для червоного чаю спочатку скручують, розминають і тільки після цього дуже повільно підігрівають. До основних етапів виготовлення червоного чаю належать:

  1. Підв’ялювання.
  2. Скручування, м’яття листя.
  3. Ферментація.
  4. Сушка при однаковій помірній температурі.

Ферментація – це важливий етап, який дозволяє зробити з рослини напій. Вона проводиться після скручування, згинання листя до появи соку і початку окисного процесу.

Аромат сухого чаю дуже цікавий і впізнаваний. Йому притаманні медові й пряні нотки. Готовий напій набуває яскравого відтінку, який залежить від сорту чаю. Він може бути як світлим апельсиновим, так і темно-рубіновим, а іноді коричневим і навіть бурим. Китайський червоний чай характеризується насиченим яскраво вираженим смаком з кислинкою, терпкістю. Після вживання чаю залишається приємний солодкуватий або трохи терпкий післясмак.

Справжній червоний чай, який можна купити в інтернет-магазині «Cha», представлений різними підвидами. Ми пропонуємо якісний чай, привезений нашими співробітниками безпосередньо з Китаю. Для його виробництва використовується добірна сировина, що росте в екологічно чистих регіонах. У нас представлений елітний червоний чай, який неможливо купити в супермаркеті. Ціна його вигідна за рахунок того, що ми працюємо без посередників.

Різновиди червоного чаю

Червоний чай представлений трьома категоріями. Кожен з видів виробляється з сировини, що піддається різній обробці.

  1. Сяо Чжуни. Для їх виробництва відбирають листя середнього розміру з чайних кущів, що росте тільки в одному регіоні провінції Фуцзянь. Сировина для цієї категорії чаїв коптиться на старому сосновому вугіллі.
  2. Гунфу Хуни. Вони виготовляються в різних чайних регіонах з молодих бруньок або бруньок з одним листом (використовують два види листя – велике та дрібне).

Замовити справжній червоний китайський чай з оперативною доставкою по всій Україні можна в Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, інших населених пунктах. Наша компанія постійно оновлює асортимент чаїв, пропонує різні акції, знижки.