Підкатегорії, Фільтри
  • Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)
    • Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)
    • Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)

    • Переклад з китайської: Червоний чай зі старих дерев з Ліньцану Вид: Червоний чай Місце, дата виробництва: Китай, Юньнань, Ліньцан, 2021 р Зовнішній вигляд: темні матові чаїнки, середня крупність, поздовжнє скручування Колір настою: золотистий, бурштиновий Аромат: ягідний, кондитерський Смак: насичений, солодкий, ягідний Посмак: тривалий, вершковий Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник з ісинської глини
  • Цзю Цюй Хун Мей розсипний червоний (чорний) чай (№360)Цзю Цюй Хун Мей розсипний червоний (чорний) чай (№360)
    • Цзю Цюй Хун Мей розсипний червоний (чорний) чай (№360)Цзю Цюй Хун Мей розсипний червоний (чорний) чай (№360)
    • Цзю Цюй Хун Мей розсипний червоний (чорний) чай (№360)

    • Переклад з китайської: Червона Слива Місце, дата виробництва: Чжецзян, неподалік міста Ханчжоу, весна 2020 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: форма сухого листочка трохи скручена в пружну спіраль, тішить чорним живим блиском Аромат: густий, п'янкий, сухих квіток сливи, меду Смак: відтінки сливових кісточок Посмак: тривалий, солодкий Колір настою: червонувато-рубіново-золотистий Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або…
  • Ци Хун розсипний червоний (чорний) чай (№180)Ци Хун розсипний червоний (чорний) чай (№180)
    • Ци Хун розсипний червоний (чорний) чай (№180)Ци Хун розсипний червоний (чорний) чай (№180)
    • Ци Хун розсипний червоний (чорний) чай (№180)

    • Переклад з китайської: Червоний чай з Ци Мень Місце, дата виробництва: Китай, провінція Аньхой, весна 2021 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: чорні глянсові просмажені чайні листочки Аромат: фруктово-ягідний Смак: солодкий, яскравий Посмак: тривалий, фруктово-карамельний Колір настою:бурштиновий Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник з ісинської глини  
  • Цзю Цюй Хун Мей червоний (чорний) чай (№180)Цзю Цюй Хун Мей червоний (чорний) чай (№180)
    • Цзю Цюй Хун Мей червоний (чорний) чай (№180)Цзю Цюй Хун Мей червоний (чорний) чай (№180)
    • Цзю Цюй Хун Мей червоний (чорний) чай (№180)

    • Переклад з китайської: Червона Слива Місце, дата виробництва: Чжецзян, неподалік міста Ханчжоу, весна 2020 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: форма сухого листочка трохи скручена в пружну спіраль, радує чорним живим блиском Аромат: солодкий мед з легкою кислинкою сухих помідорів Смак: насичений, медовий, солодкуватий Посмак: тривалий, солодкий Колір настою: темний бурштин Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий…

Гунфухуни – це сорти червоного (у нас часто називають такий чай чорним) чаю, вироблені за технологією Гунфу. Слово Гунфу дуже відомо і популярно в Китаї і в даному контексті означає особливу майстерність, яким потрібно оволодіти виробнику чаю, застосувати весь свій досвід і майстерність, щоб розкрити в повній мірі смак і аромат чаю.

Сировиною для Гунфухунов є нирки або листочки, при цьому листочки можуть бути як дуже маленькі, так і відносно великі. Використовуються як моносорти чайних рослин, так і купаж.

Зовн Гунфухуни виглядають як суміш темно-коричневих і золотисто-помаранчевих вигнутих чаїнок: нирки в результаті обробки набувають золотистий колір, а листочки – темно-коричневий або майже чорний. Ці образи часто обігрується в назві цих чаїв.

Останнім часом в Китаї стали більше виробляти червоного чаю, це пов’язано зі зростаючою популярністю цього виду чаю, тому багато традиційно знамениті китайські чаї тепер мають свого “червоного” брата. Наприклад, червоний “Лун Цзин”.