Підкатегорії, Фільтри
  • Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)
    • Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)
    • Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)

    • Переклад з китайської: Червоний чай зі старих дерев з Лінцаня Вид: Червоний чай Місце, дата виробництва: Китай, Юньнань, Лінцан, 2021 р Зовнішній вигляд: темні матові чаїнки, середня крупність, поздовжнє скручування Колір настою: золотистий бурштиновий Аромат: ягідний, кондитерський Смак: насичений, солодкий, ягідний Післясмак: довгий, вершковий, щільний Найбільш підходячий посуд для заварювання: гайвань цинци, фарфоровий чайник або чайник з ісінської глини
  • Ту Хун разсипний червоний (чорний) чай (№420) (Копировать)Ту Хун разсипний червоний (чорний) чай (№420) (Копировать)
    • Ту Хун разсипний червоний (чорний) чай (№420) (Копировать)Ту Хун разсипний червоний (чорний) чай (№420) (Копировать)
    • Ту Хун разсипний червоний (чорний) чай (№420) (Копировать)

    • Переклад з китайського: Червоний чай з озера "Сонця і Місяця" Місце, дата виробництва: Тайвань, повіт Наньтоу, селище Ючи, липень 2021 рік Вид: Червоний чай, TTES №21 Вид: Зовнішній вигляд: темні матові чаїнки, великий лист, поздовжня скручування Колір настою: золотистий бурштиновий Аромат: ягідний, кондитерський, печене яблуко з медом, троянда Смак: насичений, солодкий, ягідний Післясмак: довгий, ягідне, що обволікає Найбільш підходяща посуд…

Гунфухуни – це сорти червоного (у нас часто називають такий чай чорним) чаю, вироблені за технологією Гунфу. Слово Гунфу дуже відомо і популярно в Китаї і в даному контексті означає особливу майстерність, яким потрібно оволодіти виробнику чаю, застосувати весь свій досвід і майстерність, щоб розкрити в повній мірі смак і аромат чаю.

Сировиною для Гунфухунов є нирки або листочки, при цьому листочки можуть бути як дуже маленькі, так і відносно великі. Використовуються як моносорти чайних рослин, так і купаж.

Зовн Гунфухуни виглядають як суміш темно-коричневих і золотисто-помаранчевих вигнутих чаїнок: нирки в результаті обробки набувають золотистий колір, а листочки – темно-коричневий або майже чорний. Ці образи часто обігрується в назві цих чаїв.

Останнім часом в Китаї стали більше виробляти червоного чаю, це пов’язано зі зростаючою популярністю цього виду чаю, тому багато традиційно знамениті китайські чаї тепер мають свого “червоного” брата. Наприклад, червоний “Лун Цзин”.