Підкатегорії, Фільтри
  • "Шань Цин Шуй Сю" трав'яний чай Кудін (№150)"Шань Цин Шуй Сю" трав'яний чай Кудін (№150)
    • "Шань Цин Шуй Сю" трав'яний чай Кудін (№150)"Шань Цин Шуй Сю" трав'яний чай Кудін (№150)
    • “Шань Цин Шуй Сю” трав’яний чай Кудін (№150)

    • Переклад з китайської: Вода з чистих гір, що поліпшує стан Місце, дата виробництва: Провінція Фуцзянь, осінь 2020 р. Вид: Нечайний чай Зовнішній вигляд: дрібне яскраве зелене листя Колір настою: прозорий, блакитний Аромат: трав'янистий, свіжий, солодкий Смак: легкий, гіркуватий Посмак: гірко-солодкий Найбільш слушний посуд для заварювання: найкраще підійде скляний посуд: чайник або гайвань, водою 50 - 65 С  
  • "Шань Цин Шуй Сю", трав'яний чай Кудін (№400)"Шань Цин Шуй Сю", трав'яний чай Кудін (№400)
    • "Шань Цин Шуй Сю", трав'яний чай Кудін (№400)"Шань Цин Шуй Сю", трав'яний чай Кудін (№400)
    • “Шань Цин Шуй Сю”, трав’яний чай Кудін (№400)

    • li>Переклад з китайської: Вода з чистих гір, що поліпшує стан Місце, дата виробництва: Провінція Фуцзянь, осінь 2020 р. Вид: Нечайний чай Зовнішній вигляд: дрібне яскраве, зелене листя Колір настою: прозорий, блакитний Аромат: трав'янистий, свіжий, солодкий Смак: легкий, гіркуватий, переходить у солодкість Посмак: гірко-солодкий Найбільш слушний посуд для заварювання: найкраще підійде скляний посуд: чайник або гайвань, водою 50 - 65 С  

Величезною популярністю серед китайців користується кудін. Це напій, виготовлений не з чайного листя. Як сировина для його виробництва використовується висушене листя гостролиста широколистого, що росте на півдні Китаю, нагадує листя дуба.

Далі