Підкатегорії, Фільтри
  • Цзинь Дін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№800)Цзинь Дін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№800)
    • Цзинь Дін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№800)Цзинь Дін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№800)
    • Цзинь Дін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№800)

    • Переклад з китайської: Шу пуер золотий триніжникМісце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбаньна, повіт Менхай, місто Цзинхай, 2006 рікВид: Шу Пуер (Shu Puer)Зовнішній вигляд: цеглина темного кольору з золотим відливом від бруньокАромат: камфорний, витримане роками сухе листяСмак: землистийПосмак: тривалий, приємний, трохи солодкуватийКолір настою: коричнево-червонийНайбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів або гайвань с товстими стінками, вогнетривкий чайник (для варіння)
  • Лао Шен Пуер "І Пінь Тан" чай 2006р (№580)Лао Шен Пуер "І Пінь Тан" чай 2006р (№580)
    • Лао Шен Пуер "І Пінь Тан" чай 2006р (№580)Лао Шен Пуер "І Пінь Тан" чай 2006р (№580)
    • Лао Шен Пуер “І Пінь Тан” чай 2006р (№580)

    • Переклад з китайської: Витриманий Шен Пуер фабрики І Пінь Тан Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуанбаньна, селище Манхай, чайна компанія Yi Pin Tang, 2006 року Вид: шен пуер (Шен Пуер, зелений Пуер, raw puer) Зовнішній вигляд:  щільне пресування, темний млинець, зустрічаються золотисті бруньки Колір настою: медовий Смак: сухофруктовий, димний, горіховий Посмак: тривалий, трав'янисто-фруктовий, насичений Аромат: виноградні кісточки, домашній тютюн Найбільш слушний посуд…
  • Шен Пуер "Бань Чжан і Хоу" чай 2006р (№360)Шен Пуер "Бань Чжан і Хоу" чай 2006р (№360)
    • Шен Пуер "Бань Чжан і Хоу" чай 2006р (№360)Шен Пуер "Бань Чжан і Хоу" чай 2006р (№360)
    • Шен Пуер “Бань Чжан і Хоу” чай 2006р (№360)

    • Переклад з китайської: Пуер з Бань Чжан №1 Місце, дата виробництва: Китай, Юньнань, Сішуаньбанна, чайна фабрика Manghai Banzhangshan, 2006 року Вид: шен пуер (Шен Пуер, зелений Пуер, raw puer) Зовнішній вигляд:  щільне пресування, великі бруньки, темні листочки Колір настою: золотистий Смак: перші нотки зеленого яблука, що переходять у печене яблуко Посмак: тривалий трав'яно-фруктовий Аромат: печені фрукти, шоколадні нотки Найбільш слушний посуд для…
  • Шу Пуер "Ци Цзи Бін з Менхаю" витриманий 2006 р (№ 1200)Шу Пуер "Ци Цзи Бін з Менхаю" витриманий 2006 р (№ 1200)
    • Шу Пуер "Ци Цзи Бін з Менхаю" витриманий 2006 р (№ 1200)Шу Пуер "Ци Цзи Бін з Менхаю" витриманий 2006 р (№ 1200)
    • Шу Пуер “Ци Цзи Бін з Менхаю” витриманий 2006 р (№ 1200)

    • Переклад з китайскої: Млинець сімох братів Месце, дата виробництва: Китай, провинція Юньнань, повіт Менхай, Чайная фабрика Сінхай (Xinghai), 2006 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: елегантний, строгий, пресування млинця середньої щільності, видно листя і велику кількість чайних бруньок Аромат: прілий, вологий Смак: зрілий, гічинка абрикосової кісточки та мигдалевого горіха Посмак: солодкість сливових квітів Колір Настою: каштановий Найбільш слушний…
  • Шу Пуер "Фу Гу 88" чай витриманий 2006 р (№800)Шу Пуер "Фу Гу 88" чай витриманий 2006 р (№800)
    • -10%
      Шу Пуер "Фу Гу 88" чай витриманий 2006 р (№800)Шу Пуер "Фу Гу 88" чай витриманий 2006 р (№800)
    • Шу Пуер “Фу Гу 88” чай витриманий 2006 р (№800)

    • Переклад з китайської: Ретро класичний Шу Пуер Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбана, Чайна фабрика Haixian Xinghai, 2006 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: пресоване листя, бруньки Аромат: деревний, м'яка земля, покрита хвоєю, печений каштан Смак: насичений, м'який, деревний, зрілий Посмак: насичений, слолодкувато-горіховий Колір настою: темний янтар Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів або гайвань з…
  • Шу Пуер "Лао Ча То" чай витриманий 2007 р (№ 800)Шу Пуер "Лао Ча То" чай витриманий 2007 р (№ 800)
    • Шу Пуер "Лао Ча То" чай витриманий 2007 р (№ 800)Шу Пуер "Лао Ча То" чай витриманий 2007 р (№ 800)
    • Шу Пуер “Лао Ча То” чай витриманий 2007 р (№ 800)

    • Переклад з китайської: Старі чайні голови Місце, дата виробництва: Китай, провінція Юньнань, Сішуаньбанна, чайна фабрика Менхай, 2007 р. Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: великі, красиві, щільні грудки пуеру Аромат: солодкий аромат теплого, прогрітого сонцем лісу Смак: оксамитовий, горіхові ноти Посмак: наростаючий та тривалий Колір настою: темний янтар Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів або гайвань…
  • Шу Пуер "Шуй Лянь Інь" витриманий чай 2002р (№2000)Шу Пуер "Шуй Лянь Інь" витриманий чай 2002р (№2000)
    • Шу Пуер "Шуй Лянь Інь" витриманий чай 2002р (№2000)Шу Пуер "Шуй Лянь Інь" витриманий чай 2002р (№2000)
    • Шу Пуер “Шуй Лянь Інь” витриманий чай 2002р (№2000)

    • Переклад з китайської: Зелений друк Місце, дата виробництва:  Китай, Юньнань, Куньмінська чайна фабрика, Yunnan tea branch, 2002 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: пресоване листя, бруньки Аромат: сухофрукти, літо на дачі Смак: насичений, щільний, густий Посмак: тривалий, терпкий Колір настою: темний бурштин Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів або гайвань з товстими стінками, вогнетривкий чайник (для варіння)
  • Шу Пуер "Ци Цзи Бін Лао Хун Чжу Хун" чай 1995р. (№3200)Шу Пуер "Ци Цзи Бін Лао Хун Чжу Хун" чай 1995р. (№3200)
    • Шу Пуер "Ци Цзи Бін Лао Хун Чжу Хун" чай 1995р. (№3200)Шу Пуер "Ци Цзи Бін Лао Хун Чжу Хун" чай 1995р. (№3200)
    • Шу Пуер “Ци Цзи Бін Лао Хун Чжу Хун” чай 1995р. (№3200)

    • Переклад з китайської: Червоний Друк Місце, дата виробництва: Китай, провінція Юньнань, Куньмінська чайна фабрика, Yunnan tea branch, 1995 Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: пресування млинця середньої щільності, видно листя й велику кількість чайних бруньок Аромат: прілий, вологий Смак: зрілий, гіркота абрикосової кісточки та мигдального горіха Посмак: солодкість сливових квітів Колір настою: каштановий Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний…
  • Гу Шу Ча Чжуань, пресований чай Шу Пуер 2010 рік (№600)Гу Шу Ча Чжуань, пресований чай Шу Пуер 2010 рік (№600)
  • Дін Сін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 (№800)Дін Сін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 (№800)
    • Дін Сін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 (№800)Дін Сін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 (№800)
    • Дін Сін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 (№800)

    • Переклад з китайської: Шу пуер з села Дін Сін Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуань-Баньна, повіт Менхай, місто Цзінхай, 2006 Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: млинець темного кольору з золотим відливом від бруньок Аромат: горіховий, копчений, нотки ранкової прохолоди Смак: Горіховий, землистий Посмак: горіховий, виноградна кісточка, легка гіркуватість, що переходить у солодкість Колір настою: коричнево-червоний Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний…
  • Ча Чжуань, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№800)Ча Чжуань, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№800)
    • Ча Чжуань, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№800)Ча Чжуань, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№800)
    • Ча Чжуань, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№800)

    • Переклад з китайської: Чайна цегла Місце, дата виробництва: Юньнань, Чжухай, Macau Hualian Tea Company, 2006 Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: щільно спресована пуерна цегла, однорідна, зустрічаються бруньки та гілочки Аромат: теплий, смажений мигдаль, трохи буряку Смак: горіховий, в'яжучий, мінеральний Посмак: молочно-горіховий Колір настою: коньячний, темний Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів або гайвань з товстими стінками,…
  • Менхай Лао Шу Пуер, витриманий розсипний чай 2010р (№400)Менхай Лао Шу Пуер, витриманий розсипний чай 2010р (№400)
    • Менхай Лао Шу Пуер, витриманий розсипний чай 2010р (№400)Менхай Лао Шу Пуер, витриманий розсипний чай 2010р (№400)
    • Менхай Лао Шу Пуер, витриманий розсипний чай 2010р (№400)

    • Переклад з китайської: готовий розсипний чай пуер з Менхаю Місце, дата виробництва: провінція Юньнань, Сішуанбаньна-Дайський автономний округ, Повіт Мен Хай, 2010 Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: однорідне, темно-коричневе листя та бруньки середнього розміру Смак: оксамитовий, обволікаючий Посмак: приємний, оксамитовий Аромат: з нотами сухофруктів та гірських дерев. Колір настою: таємничий і глибокий - колір очей східної красуні :) Найбільш…

Останнім часом серед любителів чаю стає все більше поціновувачів витриманого або спеціально зістареного чаю. Ця особливий різновид чаю, які пройшли спеціальну витримку або зберігання в певних умовах в протягом декількох років.

Залежно від сорту чаю витримка варіюється Отт 5-ти до 50-ти років! За цей час в чаї дозрівають і утворюються особливо рідкісні з’єднання які формують так званий “Чень Сян” – смак старовини. Такий чай в Китаї вважають ліками: він заспокоює серце і живить тіло. Також вважається, що витриманий чай не дратує шлунок, витримує багато заварок, вчить мудрості.

Кожна позиція витриманого чаю в нашому магазині унікальна, багато такого чаю не буває, фактично це чайний антикваріат.