Підкатегорії, Фільтри
  • Ґьокуро, японський зелений чай (№800)Ґьокуро, японський зелений чай (№800)
    • Ґьокуро, японський зелений чай (№800)Ґьокуро, японський зелений чай (№800)
    • Ґьокуро, японський зелений чай (№800)

    • Переклад з японської: Перлова роса Місце, дата виробництва: префектура Фукуока, весна 2021 рік Вид: Зелений чай Зовнішній вигляд: скручені маленькі листочки нагадують голки, додані подрібнені листочки Аромат: свіжий, цитрусовий, трав'яний Смак: м'який, солодкий, вершковий Посмак: довгий, легкий Колір настою: світло-зелений, жовто-зелений Найюільш слушний посуд для заварювання: порцелянова гайвань, тонкостінний глиняний чайник  
  • Японський чай Маття або Матча «Аораши»Японський чай Маття або Матча «Аораши»
    • Японський чай Маття або Матча «Аораши»Японський чай Маття або Матча «Аораши»
    • Японський чай Маття або Матча «Аораши»

    • Вид: Порошковий японський чай фабрики Коямаен Місце, дата виробництва: Японія, Удзі, Кіото Зовнішній вигляд: перетертий у порошок зелений чай, у бляшанці. Колір настою: Зелений зі світлою пінкою Аромат: Трав'яний, свіжий Смак: Терпкувато-солодкий, маслянистий Посмак: незважаючи на виражену терпкість і гіркуватість, цей чай на диво солодкий у посмаку. Враження: чай дарує посмішку та настрій буквально з перших ковтків, а також бадьорість…
    • 495 грн

У Японії виробляються переважно зелені чаї з листя чайного куща сімейства камелія китайська (Camellia sinensis). Використовують сорти чайних кущів Ябукіта, Окухікарі, Саямакаорі.

Далі