Підкатегорії, Фільтри
  • Дянь Хун розсипний червоний (чорний) чай (№50)Дянь Хун розсипний червоний (чорний) чай (№50)
    • Дянь Хун розсипний червоний (чорний) чай (№50)Дянь Хун розсипний червоний (чорний) чай (№50)
    • Дянь Хун розсипний червоний (чорний) чай (№50)

    • Переклад з китайської: Червоний чай з Дяньсі Місце, дата виробництва: Китай, Юньнань, весна 2021 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: однорідний, велика кількість золотистих чайних бруньок Аромат: медовий, солодкий Смак: насичений, терпкий Посмак: приємний, стійкий Колір настою: темний бурштин Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник з ісинської глини
  • Цзинь Цзюнь Мей колекційний червоний (чорний) чай (№1200)Цзинь Цзюнь Мей колекційний червоний (чорний) чай (№1200)
    • Цзинь Цзюнь Мей колекційний червоний (чорний) чай (№1200)Цзинь Цзюнь Мей колекційний червоний (чорний) чай (№1200)
    • Цзинь Цзюнь Мей колекційний червоний (чорний) чай (№1200)

    • Переклад з китайської: Брови золотого скакуна (або Золоті брови скакуна) Місце, дата виробництва: Фуцзянь, гори УІ, весна 2021 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: чай складається виключно з маленьких, ворсистих, золотистих бруньок Аромат: медово-карамельний Смак: чистий, ясний, високий Посмак:  тривалий, неймовірно приємний, квітково-медовий Колір настою: темного бурштину Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник з…
  • Чай Шу Пуер розсипний у мандарині (№200)Чай Шу Пуер розсипний у мандарині (№200)
    • Чай Шу Пуер розсипний у мандарині (№200)Чай Шу Пуер розсипний у мандарині (№200)
    • Чай Шу Пуер розсипний у мандарині (№200)

    • Переклад з китайскої: Шу пуер у мандарині Місце, дата виробництва: Китай, Юньнань, 2019 рік. Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: маленькі мандаринки, заповненні разсипним темним шу пуером Аромат: гіркий цитрус (юзу), трав'яний, дереневий Смак: легка цитрусова терпкість, кислинка, відвар дубової кори, календула, полин Посмак: деревний, пряний Колір настою: темний янтар Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань з товстими стінками, вогнетривкий чайник…
  • Цзинь Цзюнь Мей червоний (чорний) чай (№800)Цзинь Цзюнь Мей червоний (чорний) чай (№800)
    • Цзинь Цзюнь Мей червоний (чорний) чай (№800)Цзинь Цзюнь Мей червоний (чорний) чай (№800)
    • Цзинь Цзюнь Мей червоний (чорний) чай (№800)

    • Переклад з китайської: Брови золотого скакуна (або Золоті брови скакуна) Місце, дата виробництва: Фуцзянь, гори УІ, весна 2020 р. Вид: Червоний (чорный) чай Зовнішній вигляд: чай складається виключно з маленьких, ворсистих, золотистих бруньок Аромат: карамель, какао зерна, лісові ягоди Смак: солодкий, що обгортає Посмак: тривалий, неймовірно приємний, квітково-медовий Колір настою: темний бурштин Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий…
  • Цзінь Цзюнь Мей розсипний червоний (чорний) чай (№360)Цзінь Цзюнь Мей розсипний червоний (чорний) чай (№360)
    • Цзінь Цзюнь Мей розсипний червоний (чорний) чай (№360)Цзінь Цзюнь Мей розсипний червоний (чорний) чай (№360)
    • Цзінь Цзюнь Мей розсипний червоний (чорний) чай (№360)

    • Переклад з китайської: Брови золотого скакуна (або Золоті брови скакуна) Місце, дата виробництва: Північ провінції Фуцзянь, весна 2021 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: красиві чорні глянсові чаїнки, з великим вмістом золотистих, ворсистих бруньок Аромат: медовий, тягучий, солодкий Смак: з легкою кислинкою, трохи терпкий Посмак: тривалий, неймовірно приємний, квітково-медовий Колір настою: темно-бурштиновий Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци,…
  • Тай Му Цзинь Хоу розсипний червоний (чорний) чай (№360)Тай Му Цзинь Хоу розсипний червоний (чорний) чай (№360)
    • Тай Му Цзинь Хоу розсипний червоний (чорний) чай (№360)Тай Му Цзинь Хоу розсипний червоний (чорний) чай (№360)
    • Тай Му Цзинь Хоу розсипний червоний (чорний) чай (№360)

    • Переклад з китайської: Золотоволоса мавпа Місце, дата виробництва: Юньнань, весна 2020 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: маленькі ворсисті бруньки та ніжні перші листочки Аромат:фруктово-ягідний, з кислинкою Смак: терпкий, з легкою гіркуватістю Посмак: тривалий, солодкий Колір настою: переливи бурштину, від світлого до темного Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник з ісинської глини  
  • Лі  Чжи Хун Ча розсипний червоний (чорний) чай (№150)Лі  Чжи Хун Ча розсипний червоний (чорний) чай (№150)
    • Лі  Чжи Хун Ча розсипний червоний (чорний) чай (№150)Лі  Чжи Хун Ча розсипний червоний (чорний) чай (№150)
    • Лі Чжи Хун Ча розсипний червоний (чорний) чай (№150)

    • Переклад з китайської: Червоний чай томлений на кісточках Лічі Місце, дата виробництва: Китай, провінція Фуцзянь, весна 2020 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: темні просмажені листочки, з невеликим глянсовим блиском Аромат: фруктово-медовий Смак: насичений, ягідний Посмак: солодкий, яскравий, фруктовий Колір настою: каштановий Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник з ісинської глини  
  • Дянь Хун Мао Фен розсипний червоний (чорний) чай (№150)Дянь Хун Мао Фен розсипний червоний (чорний) чай (№150)
    • Дянь Хун Мао Фен розсипний червоний (чорний) чай (№150)Дянь Хун Мао Фен розсипний червоний (чорний) чай (№150)
    • Дянь Хун Мао Фен розсипний червоний (чорний) чай (№150)

    • Переклад з китайської: Червоний чай з Дяньсі Місце, дата виробництва: Китай, Юньнань, весна 2020 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: однорідний, велика кількість золотистих чайних бруньок Аромат: медовий, солодкий Смак: насичений, терпкий Посмак: приємний, стійкий Колір настою: темний бурштин Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник з ісинської глини
  • Менхай Лао Шу Пуер витриманий, розсипний чай 2010р (№400)Менхай Лао Шу Пуер витриманий, розсипний чай 2010р (№400)
    • Менхай Лао Шу Пуер витриманий, розсипний чай 2010р (№400)Менхай Лао Шу Пуер витриманий, розсипний чай 2010р (№400)
    • Менхай Лао Шу Пуер витриманий, розсипний чай 2010р (№400)

    • Переклад з китайської: готовий розсипний чай пуер з Менхаю Місце, дата виробництва: провінція Юньнань, Сішуанбаньна-Дайський автономний округ, Повіт Мен Хай, 2010 Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: однорідне, темно-коричневе листя та бруньки середнього розміру Смак: оксамитовий, обволікаючий Посмак: приємний, бархатистий Аромат: з нотами сухофруктів та гірських дерев. Колір настою: таємничий і глибокий - колір очей східної красуні :) Найбільш…
  • Розсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)Розсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)
    • Розсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)Розсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)
    • Розсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)

    • Переклад з китайської: готовий Пуер з Менхая. Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбанна, повіт Менхай. Вид: Шу Пуер Зовнішній вигляд: досить дрібний листочок, зрідка зустрічається навіть брунька, але також і дрібні черенки. Смак: соковитий, ковзний, насичений, оксамитовий. Посмак: насичений, йодований з нотками кураги. Аромат: інтенсивний, зрілий, деревний, волоський горіх. Колір настою: темно-коричневий, глибокий, насичений Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для…