Підкатегорії, Фільтри
  • Цзинь Дін Тао, пресованый чай Шу Пуер 2006 року (№800)Цзинь Дін Тао, пресованый чай Шу Пуер 2006 року (№800)
    • Цзинь Дін Тао, пресованый чай Шу Пуер 2006 року (№800)Цзинь Дін Тао, пресованый чай Шу Пуер 2006 року (№800)
    • Цзинь Дін Тао, пресованый чай Шу Пуер 2006 року (№800)

    • Переклад з китайської: Шу пуер золота сакральна чашаМісце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбаньна, повіт Мэнхай, город Цзинхай, 2006 рікВид: Шу Пуер (Shu Puer)Зовнішній вигляд: цеглина темного кольору з золотим відливом від бруньокАромат: камфорний, витриманий роками сухе листяСмак: землистийПіслясмак: довге приємне трохи солодкуватеКолір настою: коричнево-червонийНайбільш підходячий посуд для заварювання: глиняный чайник для пуерів чи гайвань с товстими стінками, вогнетривкий чайник (для варіння)
  • Шу Пуер "Чжан Сян Мі Вей" чай 2019 р (№ 480)Шу Пуер "Чжан Сян Мі Вей" чай 2019 р (№ 480)
    • Шу Пуер "Чжан Сян Мі Вей" чай 2019 р (№ 480)Шу Пуер "Чжан Сян Мі Вей" чай 2019 р (№ 480)
    • Шу Пуер “Чжан Сян Мі Вей” чай 2019 р (№ 480)

    • Переклад з китайської: Медовий аромат камфори Місце, дата виробництва: Юньнань, Менхай, Фабрика Donghai Yiyou (сільськогосподарський професійний кооператив) 2019 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: золотисті бруньки та листя Аромат: густий, смоляний, горіховий Смак: м'який, медовий Післясмак: волоського горіху Колір настою: темний коньяк Найбільш підходячий посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів або гайвань з товстими стінками, вогнетривкий чайник…
  • Шу Пуер "Цзинь Май Шань Шу" чай 2019 р (№ 480)Шу Пуер "Цзинь Май Шань Шу" чай 2019 р (№ 480)
    • Шу Пуер "Цзинь Май Шань Шу" чай 2019 р (№ 480)Шу Пуер "Цзинь Май Шань Шу" чай 2019 р (№ 480)
    • Шу Пуер “Цзинь Май Шань Шу” чай 2019 р (№ 480)

    • Переклад з китайскї: Пуер с гори Цзинь Май Місце, дата виробництва: Менхай, деревня Манжень, фабрика Dong Hai Yiyou, 2019 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: золотисті бруньки та листя, незвычна форма пресування Аромат: Вологий, нанасичений, горіхова перетенка Смак: насичений, солодкий, горіховий Послевкусие: вершковий, горіховий Колір настою: темний коньяк Найбільш підходячий посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів або…