Підкатегорії, Фільтри
  • Лао Шу Пуер, витриманий розсипний чай Шу Пуер (№ 1500)Лао Шу Пуер, витриманий розсипний чай Шу Пуер (№ 1500)
    • Лао Шу Пуер, витриманий розсипний чай Шу Пуер (№ 1500)Лао Шу Пуер, витриманий розсипний чай Шу Пуер (№ 1500)
    • Лао Шу Пуер, витриманий розсипний чай Шу Пуер (№ 1500)

    • Переклад з китайської: Готовий розсипний чай пуер з Менхаю. Місце, дата виробництва: Провінція Юньнань, 2003 р. Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: темно-коричневе велике листя та бруньки Смак: оксамитовий, обволікаючий Посмак: приємний, оксамитовий Аромат: лісовий з нотами сухофруктів Колір настою: темно-коричневий Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуера або гайвань з товстими стінками, вогнетривкий чайник (якщо для варіння).
  • Дянь Хун розсипний червоний (чорний) чай (№50)Дянь Хун розсипний червоний (чорний) чай (№50)
    • Дянь Хун розсипний червоний (чорний) чай (№50)Дянь Хун розсипний червоний (чорний) чай (№50)
    • Дянь Хун розсипний червоний (чорний) чай (№50)

    • Переклад з китайської: Червоний чай з Дяньсі Місце, дата виробництва: Китай, Юньнань, весна 2021 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: однорідний, велика кількість золотистих чайних бруньок Аромат: медовий, солодкий Смак: насичений, терпкий Посмак: приємний, стійкий Колір настою: темний бурштин Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник з ісинської глини
  • Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)
    • Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)
    • Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)

    • Переклад з китайської: Червоний чай зі старих дерев з Ліньцану Вид: Червоний чай Місце, дата виробництва: Китай, Юньнань, Ліньцан, 2021 р Зовнішній вигляд: темні матові чаїнки, середня крупність, поздовжнє скручування Колір настою: золотистий, бурштиновий Аромат: ягідний, кондитерський Смак: насичений, солодкий, ягідний Посмак: тривалий, вершковий Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник з ісинської глини
  • Бай Цзи Гуань північнофуцзянський чай Улун (№2400)Бай Цзи Гуань північнофуцзянський чай Улун (№2400)
    • Бай Цзи Гуань північнофуцзянський чай Улун (№2400)Бай Цзи Гуань північнофуцзянський чай Улун (№2400)
    • Бай Цзи Гуань північнофуцзянський чай Улун (№2400)

    • Переклад з китайської: Білий Півнячий Гребінь Місце, дата виробнитцтва: Провінція Фуцзянь, гори У І, весна 2021 р. Вид: Північнофуцзяньский улун Зовнішній вигляд: поважний, гарний лист, поздовжнє скручування Аромат: солодкий, тягучий сироп, деревний, з кислинкою брусничного листя Смак: обволікуючий, шоколадно-медовий, м'який Посмак: тривалий, зігріваючий, фруктовий, солодкий Колір настою: золотистий Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник, товстостінна гайвань
  • Молi Да Фан, зелений чай з жасмином (№300)Молi Да Фан, зелений чай з жасмином (№300)
    • Молi Да Фан, зелений чай з жасмином (№300)Молi Да Фан, зелений чай з жасмином (№300)
    • Молi Да Фан, зелений чай з жасмином (№300)

    • Переклад з китайської: Жасминовий великий квадрат Місце, дата виробництва: Провінція Аньхой, весна 2021 г. Вид: жасминовий чай Зовнішній вигляд: пласке листя з жасминовими квітами Аромат: тонкий, жасминовий Смак: глибокий, трохи терпкий Посмак: тривалий, освіжаючий Колір настою: світло-жовтий, золотистий Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань Цинци, порцеляновий чайник
  • Є Шен Люй Ча, китайський зелений чай (№300)Є Шен Люй Ча, китайський зелений чай (№300)
    • Є Шен Люй Ча, китайський зелений чай (№300)Є Шен Люй Ча, китайський зелений чай (№300)
    • Є Шен Люй Ча, китайський зелений чай (№300)

    • Переклад з китайської: Дикоростучий зелений чай Місце, дата виробництва: Сичуань, гора Мен Дін, квітень 2021 р. Вид: Зелений чай Зовнішній вигляд: глянсове листя глибокого зеленого кольору, природного скручування Аромат: cвіжий, з пряною кислинкою, лугові квіти Смак: легкий та цілісний, трохи з кислинкою Посмак: фруктовий, солодкий, тривалий Колір настою: світлий бурштин Найбільш слушний посуд для заварювання: керамічна гайвань, тонкостінний глиняний чайник
  • Мен Дін Гань Лу, китайський зелений чай (№720)Мен Дін Гань Лу, китайський зелений чай (№720)
    • Мен Дін Гань Лу, китайський зелений чай (№720)Мен Дін Гань Лу, китайський зелений чай (№720)
    • Мен Дін Гань Лу, китайський зелений чай (№720)

    • Переклад з китайської: Солодка роса з гори Мен Дін Місце, дата виробництва: Китай, провінція Сичуань, березень 2021 р. Вид: Зелений чай Зовнішній вигляд: чаїнки Мен Дін Гань Лу – це дрібні бруньки, покриті білими ворсинками, листочки зеленого кольору, рівні й тонкі. Під час збору обирають тільки найтонші та найніжніші листочки чаю Аромат: яскраві солодкі ноти квітів та фруктів Смак: трохи…
  • Бай Ча Лун Цзин, китайський зелений чай (№650)Бай Ча Лун Цзин, китайський зелений чай (№650)
    • Бай Ча Лун Цзин, китайський зелений чай (№650)Бай Ча Лун Цзин, китайський зелений чай (№650)
    • Бай Ча Лун Цзин, китайський зелений чай (№650)

    • Переклад з китайської: Білий Колодязь Дракона Місце, дата виробництва: Провінція Чжецзян, березень 2021 р. Вид: Зелений чай Зовнішній вигляд: однорідний, чистий. Ніжно-зелене пласке глянсове листя, покрите білими ворсинками Смак: з легкою ніжною кислинкою, освіжаючий Посмак: багатий, тривалий, солодкий і освіжаючий Колір настою: прозорий, жовто-зелений Найбільш слушний посуд для заварювання: керамічна гайвань, тонкостінний глиняний чайник
  • Сі Хун Лун Цзин, китайський зелений чай (№800)Сі Хун Лун Цзин, китайський зелений чай (№800)
    • Сі Хун Лун Цзин, китайський зелений чай (№800)Сі Хун Лун Цзин, китайський зелений чай (№800)
    • Сі Хун Лун Цзин, китайський зелений чай (№800)

    • Переклад з китайської: Колодязь дракона з озера Сі Ху Місце, дата виробництва: Провінція Чжецзян, місто Ханчжоу, березень 2021 р. Вид: Зелений чай Зовнішній вигляд: пласке чайне листя, для кращого Сі Ху Лун Цзина збирають маленьке, не більше сантиметра бруньки з двома листочками, які щойно розкрилися Аромат: вишуканий, з відтінком аромату квітки орхідеї Смак: м'який, чистий, свіжий Посмак: яскравий, освіжаючий Колір…
  • Лун Цзин, Колодязь дракона, китайський зелений чай (№180)Лун Цзин, Колодязь дракона, китайський зелений чай (№180)
    • Лун Цзин, Колодязь дракона, китайський зелений чай (№180)Лун Цзин, Колодязь дракона, китайський зелений чай (№180)
    • Лун Цзин, Колодязь дракона, китайський зелений чай (№180)

    • Переклад з китайської: Колодязь дракона Місце, дата виробництва: Провінція Чжецзян, квітень 2021 р. Вид: Зелений чай Зовнішній вигляд: гарне пласке чайне листя Аромат: прожарений, легкий, квітково-фруктові нотки Смак: м'який, освіжаючий, з легкою кислинкою Посмак: яскравий, що запам'ятовується, тривалий Колір настою: прозорий, зеленуватий Найбільш слушний посуд для заварювання: керамічна гайвань, тонкостінний глиняний чайник
  • Гао Шань Люй Ча, китайський зелений чай (№360)Гао Шань Люй Ча, китайський зелений чай (№360)
    • Гао Шань Люй Ча, китайський зелений чай (№360)Гао Шань Люй Ча, китайський зелений чай (№360)
    • Гао Шань Люй Ча, китайський зелений чай (№360)

    • Переклад з китайської: Високогірний зелений чай Місце, дата виробництва: Китай, провінція Сичуань, березень 2021 р. Вид: Зелений чай Зовнішній вигляд: для чаю беруться зовсім молода брунька й перші (за рахунком від бруньки) два листочки, вони згорнуті особливим чином - спіраллю Аромат: кисло-солодкий, квітковий Смак: солодкуватий, дуже ніжний Посмак: тривалий, освіжаючий, солодкуватий Колір настою: світло-зелений, блакитний Найбільш слушний посуд для заварювання:…
  • Мей Цзя У Лун Цзин, китайський зелений чай (№1200)Мей Цзя У Лун Цзин, китайський зелений чай (№1200)
    • Мей Цзя У Лун Цзин, китайський зелений чай (№1200)Мей Цзя У Лун Цзин, китайський зелений чай (№1200)
    • Мей Цзя У Лун Цзин, китайський зелений чай (№1200)

    • Переклад з китайської: Колодязь дракона з Мейцзяу Місце, дата виробництва: Провінція Чжецзян, місто Ханчжоу, Мейцзяу, березень 2021 р. Вид: Зелений чай Зовнішній вигляд: бруньки не більше сантиметра з двома листочками, які щойно розкрилися Аромат: вишуканий, теплий Смак: м'який, гарбузовий Посмак: свіжий, ягідний Колір настою: блакитно-зелений Найбільш слушний посуд для заварювання: керамічна гайвань, тонкостінний глиняний чайник