Підкатегорії, Фільтри
  • Лао Шу Пуер, витриманий розсипний чай Шу Пуер (№ 1500)Лао Шу Пуер, витриманий розсипний чай Шу Пуер (№ 1500)
    • Лао Шу Пуер, витриманий розсипний чай Шу Пуер (№ 1500)Лао Шу Пуер, витриманий розсипний чай Шу Пуер (№ 1500)
    • Лао Шу Пуер, витриманий розсипний чай Шу Пуер (№ 1500)

    • Переклад з китайської: Готовий розсипний чай пуер з Менхаю. Місце, дата виробництва: Провінція Юньнань, 2003 р. Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: темно-коричневе велике листя та бруньки Смак: оксамитовий, обволікаючий Посмак: приємний, оксамитовий Аромат: лісовий з нотами сухофруктів Колір настою: темно-коричневий Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуера або гайвань з товстими стінками, вогнетривкий чайник (якщо для варіння).
  • Дянь Хун розсипний червоний (чорний) чай (№50)Дянь Хун розсипний червоний (чорний) чай (№50)
    • Дянь Хун розсипний червоний (чорний) чай (№50)Дянь Хун розсипний червоний (чорний) чай (№50)
    • Дянь Хун розсипний червоний (чорний) чай (№50)

    • Переклад з китайської: Червоний чай з Дяньсі Місце, дата виробництва: Китай, Юньнань, весна 2021 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: однорідний, велика кількість золотистих чайних бруньок Аромат: медовий, солодкий Смак: насичений, терпкий Посмак: приємний, стійкий Колір настою: темний бурштин Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник з ісинської глини
  • Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)
    • Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)
    • Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)

    • Переклад з китайської: Червоний чай зі старих дерев з Ліньцану Вид: Червоний чай Місце, дата виробництва: Китай, Юньнань, Ліньцан, 2021 р Зовнішній вигляд: темні матові чаїнки, середня крупність, поздовжнє скручування Колір настою: золотистий, бурштиновий Аромат: ягідний, кондитерський Смак: насичений, солодкий, ягідний Посмак: тривалий, вершковий Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник з ісинської глини
  • І Дай І Лу, пресований у міні-млинці Шу Пуер (№300)І Дай І Лу, пресований у міні-млинці Шу Пуер (№300)
    • І Дай І Лу, пресований у міні-млинці Шу Пуер (№300)І Дай І Лу, пресований у міні-млинці Шу Пуер (№300)
    • І Дай І Лу, пресований у міні-млинці Шу Пуер (№300)

    • Переклад з китайської: Шу пуер "Одне покоління, один Шлях" Місце, дата виробництва: Китай, Юньнань, Цюйцзин, Menghai Tuchafang Tea Industry, 2018 рік. Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: незважаючи на невеликий формат пресування, чай виготовлений з гарної сировини, млинець темного кольору, з золотим відливом від бруньок Смак: насичений, горіховий Аромат: яскравий, деревний Посмак: насичений, класичний "тягучий" Колір настою: темний, смоляний…
    • 50 грн
  • Чай Шу Пуер "Бань Чжан Гу Шу" 2013 р (№ 580)Чай Шу Пуер "Бань Чжан Гу Шу" 2013 р (№ 580)
    • Чай Шу Пуер "Бань Чжан Гу Шу" 2013 р (№ 580)Чай Шу Пуер "Бань Чжан Гу Шу" 2013 р (№ 580)
    • Чай Шу Пуер “Бань Чжан Гу Шу” 2013 р (№ 580)

    • Переклад з китайської: Млинець з Бань Чжану Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбанна, повіт Менхай, фабрика Menghai Datang, 2013 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: багато бруньок й темного листя Аромат: горіховий, деревний, теплий Смак: легкий та м'який горіховий Посмак: тривалий, оксамитовий, легка гірчинка переходить у м'яку солодкість Колір настою: червоно-коричневий Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів…
  • Цзинь Цзюнь Мей колекційний червоний (чорний) чай (№1200)Цзинь Цзюнь Мей колекційний червоний (чорний) чай (№1200)
    • Цзинь Цзюнь Мей колекційний червоний (чорний) чай (№1200)Цзинь Цзюнь Мей колекційний червоний (чорний) чай (№1200)
    • Цзинь Цзюнь Мей колекційний червоний (чорний) чай (№1200)

    • Переклад з китайської: Брови золотого скакуна (або Золоті брови скакуна) Місце, дата виробництва: Фуцзянь, гори УІ, весна 2021 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: чай складається виключно з маленьких ворсистих золотистих бруньок Аромат: медово-карамельний Смак: чистий, ясний, високий Посмак:  тривалий, неймовірно приємний, квітково-медовий Колір настою: темного бурштину Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник з…
  • Чай Шу Пуер "Лао Бань Чжан Цзинь Май" 2008 р (№ 360)Чай Шу Пуер "Лао Бань Чжан Цзинь Май" 2008 р (№ 360)
    • Чай Шу Пуер "Лао Бань Чжан Цзинь Май" 2008 р (№ 360)Чай Шу Пуер "Лао Бань Чжан Цзинь Май" 2008 р (№ 360)
    • Чай Шу Пуер “Лао Бань Чжан Цзинь Май” 2008 р (№ 360)

    • Переклад з Китайської: Млинець з Лао Бань Чжан Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбанна, повіт Менхай, фабрика Menghai Zhongrui, 2008 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: багато бруньок та темне листя Аромат: свіжий, горіховий, деревний Смак: легкий і м'який, горіховиий Посмак: тривалий, солодкий Колір настою: коричнево-червоний Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для Пуерів або гайвань з товстими…
  • Шу Пуер "Ци Цзи Бін з Менхаю" витриманий 2006 р (№ 1200)Шу Пуер "Ци Цзи Бін з Менхаю" витриманий 2006 р (№ 1200)
    • Шу Пуер "Ци Цзи Бін з Менхаю" витриманий 2006 р (№ 1200)Шу Пуер "Ци Цзи Бін з Менхаю" витриманий 2006 р (№ 1200)
    • Шу Пуер “Ци Цзи Бін з Менхаю” витриманий 2006 р (№ 1200)

    • Переклад з китайскої: Млинець сімох братів Месце, дата виробництва: Китай, провинція Юньнань, повіт Менхай, Чайная фабрика Сінхай (Xinghai), 2006 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: елегантний, строгий, пресування млинця середньої щільності, видно листя і велику кількість чайних бруньок Аромат: прілий, вологий Смак: зрілий, гічинка абрикосової кісточки та мигдалевого горіха Посмак: солодкість сливових квітів Колір Настою: каштановий Найбільш слушний…
  • Шу Пуер "Лао Ча То" чай витриманий 2007 р (№ 800)Шу Пуер "Лао Ча То" чай витриманий 2007 р (№ 800)
    • Шу Пуер "Лао Ча То" чай витриманий 2007 р (№ 800)Шу Пуер "Лао Ча То" чай витриманий 2007 р (№ 800)
    • Шу Пуер “Лао Ча То” чай витриманий 2007 р (№ 800)

    • Переклад з китайської: Старі чайні голови Місце, дата виробництва: Китай, провінція Юньнань, Сішуаньбанна, чайна фабрика Менхай, 2007 р. Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: великі, красиві, щільні грудки пуеру Аромат: солодкий аромат теплого, прогрітого сонцем лісу Смак: оксамитовий, горіхові ноти Посмак: наростаючий та тривалий Колір настою: темний янтар Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів або гайвань…
  • Червоний (чорний) чай з бруньок Да Цзинь Чжень (№480)Червоний (чорний) чай з бруньок Да Цзинь Чжень (№480)
    • Червоний (чорний) чай з бруньок Да Цзинь Чжень (№480)Червоний (чорний) чай з бруньок Да Цзинь Чжень (№480)
    • Червоний (чорний) чай з бруньок Да Цзинь Чжень (№480)

    • Переклад з китайської: Великі золоті голки Вид: Червоний чай Зовнішній вигляд: великі щільні руді бруньки з темними ніжками, бруньки покриті золотистим ворсом Місце, дата виробництва: Китай, провінція Юньнань, перший весняний збір 2021 рік Колір настою: золотистий, янтарний Аромат: хлібний, ягідний Смак: м'який, копчений, терпкий Посмак: тривалий, ягідний, легка терпкість Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник…
  • Чай Шу Пуер розсипний у мандарині (№200)Чай Шу Пуер розсипний у мандарині (№200)
    • Чай Шу Пуер розсипний у мандарині (№200)Чай Шу Пуер розсипний у мандарині (№200)
    • Чай Шу Пуер розсипний у мандарині (№200)

    • Переклад з китайскої: Шу пуер у мандарині Місце, дата виробництва: Китай, Юньнань, 2019 рік. Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: маленькі мандаринки, заповненні разсипним темним шу пуером Аромат: гіркий цитрус (юзу), трав'яний, дереневий Смак: легка цитрусова терпкість, кислинка, відвар дубової кори, календула, полин Посмак: деревний, пряний Колір настою: темний янтар Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань з товстими стінками, вогнетривкий чайник…
  • Цзинь Цзюнь Мей червоний (чорний) чай (№800)Цзинь Цзюнь Мей червоний (чорний) чай (№800)
    • Цзинь Цзюнь Мей червоний (чорний) чай (№800)Цзинь Цзюнь Мей червоний (чорний) чай (№800)
    • Цзинь Цзюнь Мей червоний (чорний) чай (№800)

    • Переклад з китайської: Брови золотого скакуна (або Золоті брови скакуна) Місце, дата виробництва: Фуцзянь, гори УІ, весна 2020 р. Вид: Червоний (чорный) чай Зовнішній вигляд: чай складається виключно з маленьких, ворсистих, золотистих бруньок Аромат: карамель, какао зерна, лісові ягоди Смак: солодкий, що обгортає Посмак: тривалий, неймовірно приємний, квітково-медовий Колір настою: темний бурштин Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий…