Підкатегорії, Фільтри
  • Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)
    • Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)
    • Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)

    • Переклад з китайської: Червоний чай зі старих дерев з Лінцаня Вид: Червоний чай Місце, дата виробництва: Китай, Юньнань, Лінцан, 2021 р Зовнішній вигляд: темні матові чаїнки, середня крупність, поздовжнє скручування Колір настою: золотистий бурштиновий Аромат: ягідний, кондитерський Смак: насичений, солодкий, ягідний Післясмак: довгий, вершковий, щільний Найбільш підходячий посуд для заварювання: гайвань цинци, фарфоровий чайник або чайник з ісінської глини
  • Чай Шу Пуер "Гун Тін Цзинь Сюй" 2008р (№250)Чай Шу Пуер "Гун Тін Цзинь Сюй" 2008р (№250)
    • Чай Шу Пуер "Гун Тін Цзинь Сюй" 2008р (№250)Чай Шу Пуер "Гун Тін Цзинь Сюй" 2008р (№250)
    • Чай Шу Пуер “Гун Тін Цзинь Сюй” 2008р (№250)

    • Переклад с китайської: Дворцовий Пуер Золоті локони Місце, дата виробництва: Юньнань, Менхай, завод Менхай Сян Гу Ча Юань, 2008 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд:  багато бруньок Аромат: дубова кора, теплий осіній ліс Смак: маслянистий, насичений, є легка терпкість Післясмак: довге, приємне, сладкувате Колір настою: коричнево-червоний Найбільш підходячий посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів чі гайвань с…
  • Цзінь Ло червоний (чорний) чай (№400)Цзінь Ло червоний (чорний) чай (№400)
    • Цзінь Ло червоний (чорний) чай (№400)Цзінь Ло червоний (чорний) чай (№400)
    • Цзінь Ло червоний (чорний) чай (№400)

    • Переклад з китайського: Золотий равлик Місце, дата виробництва: Юньнань, весна 2021 р Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: ворсисті бруньки спірально скручені Аромат: солодкий Смак: пряний з легкою кислинкою Післясмак: квітковий, довгий, зігріваючий Колір настою: бурштиновий Найбільш підходячий посуд для заварювання: гайвань цинци, великий скляний чайник
  • І Дай І Лу, пресований в мінімлинці Шу Пуер (№300)І Дай І Лу, пресований в мінімлинці Шу Пуер (№300)
    • І Дай І Лу, пресований в мінімлинці Шу Пуер (№300)І Дай І Лу, пресований в мінімлинці Шу Пуер (№300)
    • І Дай І Лу, пресований в мінімлинці Шу Пуер (№300)

    • Переклад з китайської: Шу пуер "Одне покоління, один Шлях" Місце, дата виробництва: Китай, Юньнань, Цюйцзин, Menghai Tuchafang Tea Industry, 2018 год. Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: незважаючи на невеликий формат пресування, чай виготовлений з хорошої сировини, блін темного кольору з золотим відливом від нирок Вкус: насичений, горіховий Аромат: яскравий, деревне Післясмак: насичене, класичне "тягуче" Колір настою: темний, смоляний…
    • 50 грн
  • Чай Шу Пуер "Бань Чжан Гу Шу" 2013 р (№ 580)Чай Шу Пуер "Бань Чжан Гу Шу" 2013 р (№ 580)
    • Чай Шу Пуер "Бань Чжан Гу Шу" 2013 р (№ 580)Чай Шу Пуер "Бань Чжан Гу Шу" 2013 р (№ 580)
    • Чай Шу Пуер “Бань Чжан Гу Шу” 2013 р (№ 580)

    • Переклад з китайської: Млінець з Бань Чжану Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбанна, повіт Менхай, фабрика Menghai Datang, 2013 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: багато нирок і темні листя Аромат: горіховий, деревне, теплий Вкус: легкий та м'який горіховий Післясмак: довгий, оксамитовий, легка гірчинка переходить в м'яку солодкість Колір настою: червоно-коричневий Найбільш підходячий посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів…
  • Чай Шу Пуер "Лао Бань Чжан Цзинь Май" 2008 р (№ 360)Чай Шу Пуер "Лао Бань Чжан Цзинь Май" 2008 р (№ 360)
    • Чай Шу Пуер "Лао Бань Чжан Цзинь Май" 2008 р (№ 360)Чай Шу Пуер "Лао Бань Чжан Цзинь Май" 2008 р (№ 360)
    • Чай Шу Пуер “Лао Бань Чжан Цзинь Май” 2008 р (№ 360)

    • Переклад з Китайської: Млинець з Лао Бань Чжан Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбанна, повіт Менхай, фабрика Menghai Zhongrui, 2008 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: багато бруньок та темне листя Аромат: свіжий, горіховий, деревне Смак: легкий і м'який горіхові Післясмак: довгий, солодкий Колір настою: коричнево-червоний Найбільш підходячий посуд для заварювання: глиняний чайник для Пуерів або гайвань з товстими…
  • Чай Шу Пуер "Шу из Бао Лянь 2019 р" (№700)Чай Шу Пуер "Шу из Бао Лянь 2019 р" (№700)
    • Чай Шу Пуер "Шу из Бао Лянь 2019 р" (№700)Чай Шу Пуер "Шу из Бао Лянь 2019 р" (№700)
    • Чай Шу Пуер “Шу из Бао Лянь 2019 р” (№700)

    • Переклад з китайської: Шу пуер з Бао Лянь Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбанна, Менхай, село Манен, фабрика Dong Hai Ju Ming, 2019 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: невеликій стограмовий млинець Аромат: дубова кора, теплий осінній ліс Смак: густий, оксамитовий, легкі горіхові ноти на кінчику Післясмак: довгий, приємний, горіховий Колір настою: коричнево-червоний Найбільш підходячий посуд для заварювання глиняний…
  • Шу Пуер "Ци Цзи Бін з Менхаю" витриманий 2006 р (№ 1200)Шу Пуер "Ци Цзи Бін з Менхаю" витриманий 2006 р (№ 1200)
    • Шу Пуер "Ци Цзи Бін з Менхаю" витриманий 2006 р (№ 1200)Шу Пуер "Ци Цзи Бін з Менхаю" витриманий 2006 р (№ 1200)
    • Шу Пуер “Ци Цзи Бін з Менхаю” витриманий 2006 р (№ 1200)

    • Переклад з китайскої: Млинець сімох братів Месце, дата виробництва: Китай, провинція Юньнань, повіт Менхай, Чайная фабрика Сінхай (Xinghai), 2006 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: елегантний, строгий, пресування млинця середньої щільності, видно листя і велика кількість чайних бруньок Аромат: прілий, вологий Смак: зрілий, гічинку абрикосової кісточки і мигдалевого горіха Післясмак: солодкість сливових квітів Колір Настою: каштановий Найбільш підходячий…
  • Шу Пуер "Лао Ча То" чай витриманий 2007 р (№ 800)Шу Пуер "Лао Ча То" чай витриманий 2007 р (№ 800)
    • Шу Пуер "Лао Ча То" чай витриманий 2007 р (№ 800)Шу Пуер "Лао Ча То" чай витриманий 2007 р (№ 800)
    • Шу Пуер “Лао Ча То” чай витриманий 2007 р (№ 800)

    • Переклад з китайскої: Старі чайні голови Місце, дата виготовлення: Китай, провінція Юньнань, Сішуаньбанна, чайная фабрика Менхай, 2007 р. Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: великі, красиві, щільні грудки пуеру Аромат: солодкий аромат теплого, прогрітого солнцем лісу Смак: оксамитові, горіхові ноти Післясмак: наростаючий і довгий Колір настою: темний бурштин Найбільш підходячий посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів або гайвань…
  • Чорна смола Шу Пуера "Ча Гао" (№2000)Чорна смола Шу Пуера "Ча Гао" (№2000)
    • Чорна смола Шу Пуера "Ча Гао" (№2000)Чорна смола Шу Пуера "Ча Гао" (№2000)
    • Чорна смола Шу Пуера “Ча Гао” (№2000)

    • Переклад з китайскої: Чайна смола Місце, дата виробництва: Китай, Юньнань, Сішуаньбана, чайная фабрика Менхай, 2017 г. Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішій вигляд: чайна паста, в формі невеликих плиточок, сіро-металевого кольору Аромат: деревний, шоколадний, теплий, солодкий Вкус: мягкий, землистий, пуерний Післясмак: довге, приємне, легке Колір настою: темний каштан Найбільш підходячий посуд для заварювання: скляний чайник, Стакан для заварювання
  • Чай Шу Пуер розсипний в мандарині (№200)Чай Шу Пуер розсипний в мандарині (№200)
    • Чай Шу Пуер розсипний в мандарині (№200)Чай Шу Пуер розсипний в мандарині (№200)
    • Чай Шу Пуер розсипний в мандарині (№200)

    • Переклад з китайскої: Шу пуер у мандарині Місце, дата виготовлення: Китай, Юньнань, 2019 рік. Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: маленьки мандаринки, заповненні разсипним темним шу пуером Аромат: гіркий цитрус (юзу), травяний, дереневий Смак: легка цитрусова терпкість, кислинка, отвар дубової кори, календула, полин Післясмак: древний, пряний Колір настою: темний бурштин Найбільш підходяща посуд для заварювання: гайвань з товстими стінками, вогнетривкий чайник…