Підкатегорії, Фільтри
  • Цзинь Дін Тао, пресованый чай Шу Пуер 2006 року (№800)Цзинь Дін Тао, пресованый чай Шу Пуер 2006 року (№800)
    • Цзинь Дін Тао, пресованый чай Шу Пуер 2006 року (№800)Цзинь Дін Тао, пресованый чай Шу Пуер 2006 року (№800)
    • Цзинь Дін Тао, пресованый чай Шу Пуер 2006 року (№800)

    • Переклад з китайської: Шу пуер золота сакральна чашаМісце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбаньна, повіт Мэнхай, город Цзинхай, 2006 рікВид: Шу Пуер (Shu Puer)Зовнішній вигляд: цеглина темного кольору з золотим відливом від бруньокАромат: камфорний, витриманий роками сухе листяСмак: землистийПіслясмак: довге приємне трохи солодкуватеКолір настою: коричнево-червонийНайбільш підходячий посуд для заварювання: глиняный чайник для пуерів чи гайвань с товстими стінками, вогнетривкий чайник (для варіння)
  • Чай Шу Пуер "Цзіньень Бін" 2004р (№600)Чай Шу Пуер "Цзіньень Бін" 2004р (№600)
    • Чай Шу Пуер "Цзіньень Бін" 2004р (№600)Чай Шу Пуер "Цзіньень Бін" 2004р (№600)
    • Чай Шу Пуер “Цзіньень Бін” 2004р (№600)

    • Переклад з китайської: Пам'ятний млинець Місце, дата виробництва: Юньнань, Менхай, Мен Сін, чайна Фабік "Чунхай", 2004 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: багато бруньок Аромат: тепло та свіжість літнього вечора Смак: густий, насичений, горіховий Післясмак: довгий, приємний, солодкуватий Колір настою: коричнево-червоний Найбільш підходящій посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів або гайвань з товстими стінками, вогнетривкий чайник (якщо…
  • Чай Шу Пуер "Гун Тін Цзинь Сюй" 2008р (№250)Чай Шу Пуер "Гун Тін Цзинь Сюй" 2008р (№250)
    • Чай Шу Пуер "Гун Тін Цзинь Сюй" 2008р (№250)Чай Шу Пуер "Гун Тін Цзинь Сюй" 2008р (№250)
    • Чай Шу Пуер “Гун Тін Цзинь Сюй” 2008р (№250)

    • Переклад с китайської: Дворцовий Пуер Золоті локони Місце, дата виробництва: Юньнань, Менхай, завод Менхай Сян Гу Ча Юань, 2008 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд:  багато бруньок Аромат: дубова кора, теплий осіній ліс Смак: маслянистий, насичений, є легка терпкість Післясмак: довге, приємне, сладкувате Колір настою: коричнево-червоний Найбільш підходячий посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів чі гайвань с…
  • Цзінь Ло червоний (чорний) чай (№400)Цзінь Ло червоний (чорний) чай (№400)
    • Цзінь Ло червоний (чорний) чай (№400)Цзінь Ло червоний (чорний) чай (№400)
    • Цзінь Ло червоний (чорний) чай (№400)

    • Переклад з китайського: Золотий равлик Місце, дата виробництва: Юньнань, весна 2021 р Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: ворсисті бруньки спірально скручені Аромат: солодкий Смак: пряний з легкою кислинкою Післясмак: квітковий, довгий, зігріваючий Колір настою: бурштиновий Найбільш підходячий посуд для заварювання: гайвань цинци, великий скляний чайник
  • І Дай І Лу, пресований в мінімлинці Шу Пуер (№300)І Дай І Лу, пресований в мінімлинці Шу Пуер (№300)
    • І Дай І Лу, пресований в мінімлинці Шу Пуер (№300)І Дай І Лу, пресований в мінімлинці Шу Пуер (№300)
    • І Дай І Лу, пресований в мінімлинці Шу Пуер (№300)

    • Переклад з китайської: Шу пуер "Одне покоління, один Шлях" Місце, дата виробництва: Китай, Юньнань, Цюйцзин, Menghai Tuchafang Tea Industry, 2018 год. Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: незважаючи на невеликий формат пресування, чай виготовлений з хорошої сировини, блін темного кольору з золотим відливом від нирок Вкус: насичений, горіховий Аромат: яскравий, деревне Післясмак: насичене, класичне "тягуче" Колір настою: темний, смоляний…
    • 50 грн
  • Чай Шу Пуер "Бань Чжан Гу Шу" 2013 р (№ 580)Чай Шу Пуер "Бань Чжан Гу Шу" 2013 р (№ 580)
    • Чай Шу Пуер "Бань Чжан Гу Шу" 2013 р (№ 580)Чай Шу Пуер "Бань Чжан Гу Шу" 2013 р (№ 580)
    • Чай Шу Пуер “Бань Чжан Гу Шу” 2013 р (№ 580)

    • Переклад з китайської: Млінець з Бань Чжану Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбанна, повіт Менхай, фабрика Menghai Datang, 2013 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: багато нирок і темні листя Аромат: горіховий, деревне, теплий Вкус: легкий та м'який горіховий Післясмак: довгий, оксамитовий, легка гірчинка переходить в м'яку солодкість Колір настою: червоно-коричневий Найбільш підходячий посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів…
  • Чай Шу Пуер "Гу Шу Ча" 2016 р (№ 180)Чай Шу Пуер "Гу Шу Ча" 2016 р (№ 180)
    • Чай Шу Пуер "Гу Шу Ча" 2016 р (№ 180)Чай Шу Пуер "Гу Шу Ча" 2016 р (№ 180)
    • Чай Шу Пуер “Гу Шу Ча” 2016 р (№ 180)

    • Переклад с китайскої: Пуер зі старих дерев Місце, дата виробництва: Юньнань, повіт Юньде, Чайна фабрика Юнде Цзиньюань, 2016 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: темне листя, великі бруньки Аромат: свіжий, горіховий, деревний Вкус: насичений, деревний, горіховий Післясмак: довге, солодке, оксамитове Колір настою: кчервоно-коричневий Найбільш підходчий посуд для заварювання: глиняний чайник для Пуерів або гайвань з товстими стінками, вогнетривкий…
  • Чай Шу Пуер "Лао Бань Чжан Цзинь Май" 2008 р (№ 360)Чай Шу Пуер "Лао Бань Чжан Цзинь Май" 2008 р (№ 360)
    • Чай Шу Пуер "Лао Бань Чжан Цзинь Май" 2008 р (№ 360)Чай Шу Пуер "Лао Бань Чжан Цзинь Май" 2008 р (№ 360)
    • Чай Шу Пуер “Лао Бань Чжан Цзинь Май” 2008 р (№ 360)

    • Переклад з Китайської: Млинець з Лао Бань Чжан Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбанна, повіт Менхай, фабрика Menghai Zhongrui, 2008 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: багато бруньок та темне листя Аромат: свіжий, горіховий, деревне Смак: легкий і м'який горіхові Післясмак: довгий, солодкий Колір настою: коричнево-червоний Найбільш підходячий посуд для заварювання: глиняний чайник для Пуерів або гайвань з товстими…
  • Чай Шу Пуер "Шу из Бао Лянь 2019 р" (№700)Чай Шу Пуер "Шу из Бао Лянь 2019 р" (№700)
    • Чай Шу Пуер "Шу из Бао Лянь 2019 р" (№700)Чай Шу Пуер "Шу из Бао Лянь 2019 р" (№700)
    • Чай Шу Пуер “Шу из Бао Лянь 2019 р” (№700)

    • Переклад з китайської: Шу пуер з Бао Лянь Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбанна, Менхай, село Манен, фабрика Dong Hai Ju Ming, 2019 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: невеликій стограмовий млинець Аромат: дубова кора, теплий осінній ліс Смак: густий, оксамитовий, легкі горіхові ноти на кінчику Післясмак: довгий, приємний, горіховий Колір настою: коричнево-червоний Найбільш підходячий посуд для заварювання глиняний…
  • Шу Пуер "Чжан Сян Мі Вей" чай 2019 р (№ 480)Шу Пуер "Чжан Сян Мі Вей" чай 2019 р (№ 480)
    • Шу Пуер "Чжан Сян Мі Вей" чай 2019 р (№ 480)Шу Пуер "Чжан Сян Мі Вей" чай 2019 р (№ 480)
    • Шу Пуер “Чжан Сян Мі Вей” чай 2019 р (№ 480)

    • Переклад з китайської: Медовий аромат камфори Місце, дата виробництва: Юньнань, Менхай, Фабрика Donghai Yiyou (сільськогосподарський професійний кооператив) 2019 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: золотисті бруньки та листя Аромат: густий, смоляний, горіховий Смак: м'який, медовий Післясмак: волоського горіху Колір настою: темний коньяк Найбільш підходячий посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів або гайвань з товстими стінками, вогнетривкий чайник…
  • Шу Пуер "Цзинь Май Шань Шу" чай 2019 р (№ 480)Шу Пуер "Цзинь Май Шань Шу" чай 2019 р (№ 480)
    • Шу Пуер "Цзинь Май Шань Шу" чай 2019 р (№ 480)Шу Пуер "Цзинь Май Шань Шу" чай 2019 р (№ 480)
    • Шу Пуер “Цзинь Май Шань Шу” чай 2019 р (№ 480)

    • Переклад з китайскї: Пуер с гори Цзинь Май Місце, дата виробництва: Менхай, деревня Манжень, фабрика Dong Hai Yiyou, 2019 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: золотисті бруньки та листя, незвычна форма пресування Аромат: Вологий, нанасичений, горіхова перетенка Смак: насичений, солодкий, горіховий Послевкусие: вершковий, горіховий Колір настою: темний коньяк Найбільш підходячий посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів або…
  • Шу Пуер "Гун Тін Ци Цзи Бін" чай 2014 р (№580)Шу Пуер "Гун Тін Ци Цзи Бін" чай 2014 р (№580)
    • Шу Пуер "Гун Тін Ци Цзи Бін" чай 2014 р (№580)Шу Пуер "Гун Тін Ци Цзи Бін" чай 2014 р (№580)
    • Шу Пуер “Гун Тін Ци Цзи Бін” чай 2014 р (№580)

    • Переклад з китайскої: Палацовий Шу Пуер Мисце, дата виробництва: Юньнань, Чайная фабрика Менхай Датанг, 2014 рік Вид: Шу Пуэр (Shu Puer) Зовнішній вигляд: пресоване листя, багато золотистих бруньок Аромат: дреревений, медовий Смак: густий, оксамитовий, легка терпкість Післясмак: насичений, содкувато-горіхове Колір настою: темний бурштин Найбільш підходячий посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів або гайвань з товстими стінками, вогнетривкий чайник (для…