Підкатегорії, Фільтри
  • Лао Шу Пуер, витриманий розсипний чай Шу Пуер (№ 1500)Лао Шу Пуер, витриманий розсипний чай Шу Пуер (№ 1500)
    • Лао Шу Пуер, витриманий розсипний чай Шу Пуер (№ 1500)Лао Шу Пуер, витриманий розсипний чай Шу Пуер (№ 1500)
    • Лао Шу Пуер, витриманий розсипний чай Шу Пуер (№ 1500)

    • Переклад з китайської: Готовий розсипний чай пуер з Менхаю. Місце, дата виробництва: Провінція Юньнань, 2003 р. Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: темно-коричневе велике листя та бруньки Смак: оксамитовий, обволікаючий Посмак: приємний, оксамитовий Аромат: лісовий з нотами сухофруктів Колір настою: темно-коричневий Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуера або гайвань з товстими стінками, вогнетривкий чайник (якщо для варіння).
  • Дянь Хун розсипний червоний (чорний) чай (№50)Дянь Хун розсипний червоний (чорний) чай (№50)
    • Дянь Хун розсипний червоний (чорний) чай (№50)Дянь Хун розсипний червоний (чорний) чай (№50)
    • Дянь Хун розсипний червоний (чорний) чай (№50)

    • Переклад з китайської: Червоний чай з Дяньсі Місце, дата виробництва: Китай, Юньнань, весна 2021 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: однорідний, велика кількість золотистих чайних бруньок Аромат: медовий, солодкий Смак: насичений, терпкий Посмак: приємний, стійкий Колір настою: темний бурштин Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник з ісинської глини
  • Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)
    • Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)
    • Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)

    • Переклад з китайської: Червоний чай зі старих дерев з Ліньцану Вид: Червоний чай Місце, дата виробництва: Китай, Юньнань, Ліньцан, 2021 р Зовнішній вигляд: темні матові чаїнки, середня крупність, поздовжнє скручування Колір настою: золотистий, бурштиновий Аромат: ягідний, кондитерський Смак: насичений, солодкий, ягідний Посмак: тривалий, вершковий Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник з ісинської глини
  • Цзинь Дін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№800)Цзинь Дін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№800)
    • Цзинь Дін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№800)Цзинь Дін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№800)
    • Цзинь Дін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№800)

    • Переклад з китайської: Шу пуер золотий триніжникМісце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбаньна, повіт Менхай, місто Цзинхай, 2006 рікВид: Шу Пуер (Shu Puer)Зовнішній вигляд: цеглина темного кольору з золотим відливом від бруньокАромат: камфорний, витримане роками сухе листяСмак: землистийПосмак: тривалий, приємний, трохи солодкуватийКолір настою: коричнево-червонийНайбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів або гайвань с товстими стінками, вогнетривкий чайник (для варіння)
  • Чай Шу Пуер "Цзиньєнь Бін" 2004р (№600)Чай Шу Пуер "Цзиньєнь Бін" 2004р (№600)
    • Чай Шу Пуер "Цзиньєнь Бін" 2004р (№600)Чай Шу Пуер "Цзиньєнь Бін" 2004р (№600)
    • Чай Шу Пуер “Цзиньєнь Бін” 2004р (№600)

    • Переклад з китайської: Пам'ятний млинець Місце, дата виробництва: Юньнань, Менхай, Мен Сін, чайна фабрика "Чунхай", 2004 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: багато бруньок Аромат: тепло та свіжість літнього вечора Смак: густий, насичений, горіховий Посмак: тривалий, приємний, солодкуватий Колір настою: коричнево-червоний Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів або гайвань з товстими стінками, вогнетривкий чайник (якщо…
  • Бай Цзи Гуань північнофуцзянський чай Улун (№2400)Бай Цзи Гуань північнофуцзянський чай Улун (№2400)
    • Бай Цзи Гуань північнофуцзянський чай Улун (№2400)Бай Цзи Гуань північнофуцзянський чай Улун (№2400)
    • Бай Цзи Гуань північнофуцзянський чай Улун (№2400)

    • Переклад з китайської: Білий Півнячий Гребінь Місце, дата виробнитцтва: Провінція Фуцзянь, гори У І, весна 2021 р. Вид: Північнофуцзяньский улун Зовнішній вигляд: поважний, гарний лист, поздовжнє скручування Аромат: солодкий, тягучий сироп, деревний, з кислинкою брусничного листя Смак: обволікуючий, шоколадно-медовий, м'який Посмак: тривалий, зігріваючий, фруктовий, солодкий Колір настою: золотистий Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник, товстостінна гайвань
  • Да Хун Пао північнофуцзянський улун (№2400)Да Хун Пао північнофуцзянський улун (№2400)
    • Да Хун Пао північнофуцзянський улун (№2400)Да Хун Пао північнофуцзянський улун (№2400)
    • Да Хун Пао північнофуцзянський улун (№2400)

    • Переклад з китайської: Великий Червоний Халат Місце, дата виробництва: Фуцзянь, У І Шань, весна 2021 р Вид: Північнофуцзяньский улун Зовнішній вигляд: чистий, поздовжньої скрутки Аромат: грушевий нектар Смак: насичений, пряний, печені фрукти Посмак: тривалий, приємний, оксамитовий та обволікаючий Колір настою: коньячний Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник, товстостінна гайвань
  • І Дай І Лу, пресований у міні-млинці Шу Пуер (№300)І Дай І Лу, пресований у міні-млинці Шу Пуер (№300)
    • І Дай І Лу, пресований у міні-млинці Шу Пуер (№300)І Дай І Лу, пресований у міні-млинці Шу Пуер (№300)
    • І Дай І Лу, пресований у міні-млинці Шу Пуер (№300)

    • Переклад з китайської: Шу пуер "Одне покоління, один Шлях" Місце, дата виробництва: Китай, Юньнань, Цюйцзин, Menghai Tuchafang Tea Industry, 2018 рік. Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: незважаючи на невеликий формат пресування, чай виготовлений з гарної сировини, млинець темного кольору, з золотим відливом від бруньок Смак: насичений, горіховий Аромат: яскравий, деревний Посмак: насичений, класичний "тягучий" Колір настою: темний, смоляний…
    • 50 грн
  • Чай Шу Пуер "Бань Чжан Гу Шу" 2013 р (№ 580)Чай Шу Пуер "Бань Чжан Гу Шу" 2013 р (№ 580)
    • Чай Шу Пуер "Бань Чжан Гу Шу" 2013 р (№ 580)Чай Шу Пуер "Бань Чжан Гу Шу" 2013 р (№ 580)
    • Чай Шу Пуер “Бань Чжан Гу Шу” 2013 р (№ 580)

    • Переклад з китайської: Млинець з Бань Чжану Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбанна, повіт Менхай, фабрика Menghai Datang, 2013 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: багато бруньок й темного листя Аромат: горіховий, деревний, теплий Смак: легкий та м'який горіховий Посмак: тривалий, оксамитовий, легка гірчинка переходить у м'яку солодкість Колір настою: червоно-коричневий Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів…
  • Цзинь Цзюнь Мей колекційний червоний (чорний) чай (№1200)Цзинь Цзюнь Мей колекційний червоний (чорний) чай (№1200)
    • Цзинь Цзюнь Мей колекційний червоний (чорний) чай (№1200)Цзинь Цзюнь Мей колекційний червоний (чорний) чай (№1200)
    • Цзинь Цзюнь Мей колекційний червоний (чорний) чай (№1200)

    • Переклад з китайської: Брови золотого скакуна (або Золоті брови скакуна) Місце, дата виробництва: Фуцзянь, гори УІ, весна 2021 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: чай складається виключно з маленьких ворсистих золотистих бруньок Аромат: медово-карамельний Смак: чистий, ясний, високий Посмак:  тривалий, неймовірно приємний, квітково-медовий Колір настою: темного бурштину Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник з…
  • Чай Шу Пуер "Гу Шу Ча" 2016 р (№ 180)Чай Шу Пуер "Гу Шу Ча" 2016 р (№ 180)
    • Чай Шу Пуер "Гу Шу Ча" 2016 р (№ 180)Чай Шу Пуер "Гу Шу Ча" 2016 р (№ 180)
    • Чай Шу Пуер “Гу Шу Ча” 2016 р (№ 180)

    • Переклад с китайської: Пуер зі старих дерев Місце, дата виробництва: Юньнань, повіт Юньде, Чайна фабрика Юнде Цзиньюань, 2016 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: темне листя, великі бруньки Аромат: свіжий, горіховий, деревний Смак: насичений, деревний, горіховий Посмак: тривалий, солодкий, оксамитовий Колір настою: червоно-коричневий Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для Пуерів або гайвань з товстими стінками, вогнетривкий…
  • Чай Шу Пуер "Лао Бань Чжан Цзинь Май" 2008 р (№ 360)Чай Шу Пуер "Лао Бань Чжан Цзинь Май" 2008 р (№ 360)
    • Чай Шу Пуер "Лао Бань Чжан Цзинь Май" 2008 р (№ 360)Чай Шу Пуер "Лао Бань Чжан Цзинь Май" 2008 р (№ 360)
    • Чай Шу Пуер “Лао Бань Чжан Цзинь Май” 2008 р (№ 360)

    • Переклад з Китайської: Млинець з Лао Бань Чжан Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбанна, повіт Менхай, фабрика Menghai Zhongrui, 2008 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: багато бруньок та темне листя Аромат: свіжий, горіховий, деревний Смак: легкий і м'який, горіховиий Посмак: тривалий, солодкий Колір настою: коричнево-червоний Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для Пуерів або гайвань з товстими…