Підкатегорії, Фільтри
  • Цзинь Дін Тао, пресованый чай Шу Пуер 2006 року (№800)Цзинь Дін Тао, пресованый чай Шу Пуер 2006 року (№800)
    • Цзинь Дін Тао, пресованый чай Шу Пуер 2006 року (№800)Цзинь Дін Тао, пресованый чай Шу Пуер 2006 року (№800)
    • Цзинь Дін Тао, пресованый чай Шу Пуер 2006 року (№800)

    • Переклад з китайської: Шу пуер золота сакральна чашаМісце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбаньна, повіт Мэнхай, город Цзинхай, 2006 рікВид: Шу Пуер (Shu Puer)Зовнішній вигляд: цеглина темного кольору з золотим відливом від бруньокАромат: камфорний, витриманий роками сухе листяСмак: землистийПіслясмак: довге приємне трохи солодкуватеКолір настою: коричнево-червонийНайбільш підходячий посуд для заварювання: глиняный чайник для пуерів чи гайвань с товстими стінками, вогнетривкий чайник (для варіння)
  • Чай Шу Пуер "Лао Бань Чжан Цзинь Май" 2008 р (№ 360)Чай Шу Пуер "Лао Бань Чжан Цзинь Май" 2008 р (№ 360)
    • Чай Шу Пуер "Лао Бань Чжан Цзинь Май" 2008 р (№ 360)Чай Шу Пуер "Лао Бань Чжан Цзинь Май" 2008 р (№ 360)
    • Чай Шу Пуер “Лао Бань Чжан Цзинь Май” 2008 р (№ 360)

    • Переклад з Китайської: Млинець з Лао Бань Чжан Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбанна, повіт Менхай, фабрика Menghai Zhongrui, 2008 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: багато бруньок та темне листя Аромат: свіжий, горіховий, деревне Смак: легкий і м'який горіхові Післясмак: довгий, солодкий Колір настою: коричнево-червоний Найбільш підходячий посуд для заварювання: глиняний чайник для Пуерів або гайвань з товстими…
  • Шу Пуер "Ци Цзи Бін з Менхаю" витриманий 2006 р (№ 1200)Шу Пуер "Ци Цзи Бін з Менхаю" витриманий 2006 р (№ 1200)
    • Шу Пуер "Ци Цзи Бін з Менхаю" витриманий 2006 р (№ 1200)Шу Пуер "Ци Цзи Бін з Менхаю" витриманий 2006 р (№ 1200)
    • Шу Пуер “Ци Цзи Бін з Менхаю” витриманий 2006 р (№ 1200)

    • Переклад з китайскої: Млинець сімох братів Месце, дата виробництва: Китай, провинція Юньнань, повіт Менхай, Чайная фабрика Сінхай (Xinghai), 2006 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: елегантний, строгий, пресування млинця середньої щільності, видно листя і велика кількість чайних бруньок Аромат: прілий, вологий Смак: зрілий, гічинку абрикосової кісточки і мигдалевого горіха Післясмак: солодкість сливових квітів Колір Настою: каштановий Найбільш підходячий…
  • Шу Пуер "Фу Гу 88" чай витриманий 2006 р (№800)Шу Пуер "Фу Гу 88" чай витриманий 2006 р (№800)
    • Шу Пуер "Фу Гу 88" чай витриманий 2006 р (№800)Шу Пуер "Фу Гу 88" чай витриманий 2006 р (№800)
    • Шу Пуер “Фу Гу 88” чай витриманий 2006 р (№800)

    • Переклад з китайскої: Ретро класичний Шу пуер Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбана, Чайна фабрика Haixian Xinghai, 2006 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: пресоване листя, бруньки Аромат: деревне, м'яка земля покрита хвоєю, печений каштан Смак: насичений, мякий, деревне, зрілий Післясмак: насичене, слолодкувате-горіхове Колір настою: темний бурштин Найбільш підходячий посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів або гайвань з…
  • Шу Пуер "Лао Ча То" чай витриманий 2007 р (№ 800)Шу Пуер "Лао Ча То" чай витриманий 2007 р (№ 800)
    • Шу Пуер "Лао Ча То" чай витриманий 2007 р (№ 800)Шу Пуер "Лао Ча То" чай витриманий 2007 р (№ 800)
    • Шу Пуер “Лао Ча То” чай витриманий 2007 р (№ 800)

    • Переклад з китайскої: Старі чайні голови Місце, дата виготовлення: Китай, провінція Юньнань, Сішуаньбанна, чайная фабрика Менхай, 2007 р. Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: великі, красиві, щільні грудки пуеру Аромат: солодкий аромат теплого, прогрітого солнцем лісу Смак: оксамитові, горіхові ноти Післясмак: наростаючий і довгий Колір настою: темний бурштин Найбільш підходячий посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів або гайвань…