Підкатегорії, Фільтри
  • І Дай І Лу, пресований в мінімлинці Шу Пуер (№300)І Дай І Лу, пресований в мінімлинці Шу Пуер (№300)
    • І Дай І Лу, пресований в мінімлинці Шу Пуер (№300)І Дай І Лу, пресований в мінімлинці Шу Пуер (№300)
    • І Дай І Лу, пресований в мінімлинці Шу Пуер (№300)

    • Переклад з китайської: Шу пуер "Одне покоління, один Шлях" Місце, дата виробництва: Китай, Юньнань, Цюйцзин, Menghai Tuchafang Tea Industry, 2018 год. Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: незважаючи на невеликий формат пресування, чай виготовлений з хорошої сировини, блін темного кольору з золотим відливом від нирок Вкус: насичений, горіховий Аромат: яскравий, деревне Післясмак: насичене, класичне "тягуче" Колір настою: темний, смоляний…
    • 50 грн
  • Чай Шу Пуер "Шу из Бао Лянь 2019 р" (№700)Чай Шу Пуер "Шу из Бао Лянь 2019 р" (№700)
    • Чай Шу Пуер "Шу из Бао Лянь 2019 р" (№700)Чай Шу Пуер "Шу из Бао Лянь 2019 р" (№700)
    • Чай Шу Пуер “Шу из Бао Лянь 2019 р” (№700)

    • Переклад з китайської: Шу пуер з Бао Лянь Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбанна, Менхай, село Манен, фабрика Dong Hai Ju Ming, 2019 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: невеликій стограмовий млинець Аромат: дубова кора, теплий осінній ліс Смак: густий, оксамитовий, легкі горіхові ноти на кінчику Післясмак: довгий, приємний, горіховий Колір настою: коричнево-червоний Найбільш підходячий посуд для заварювання глиняний…
  • Шу Пуер "Цзинь Май Шань Шу" чай 2019 р (№ 480)Шу Пуер "Цзинь Май Шань Шу" чай 2019 р (№ 480)
    • Шу Пуер "Цзинь Май Шань Шу" чай 2019 р (№ 480)Шу Пуер "Цзинь Май Шань Шу" чай 2019 р (№ 480)
    • Шу Пуер “Цзинь Май Шань Шу” чай 2019 р (№ 480)

    • Переклад з китайскї: Пуер с гори Цзинь Май Місце, дата виробництва: Менхай, деревня Манжень, фабрика Dong Hai Yiyou, 2019 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: золотисті бруньки та листя, незвычна форма пресування Аромат: Вологий, нанасичений, горіхова перетенка Смак: насичений, солодкий, горіховий Послевкусие: вершковий, горіховий Колір настою: темний коньяк Найбільш підходячий посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів або…
  • Чай Шу Пуер розсипний в мандарині (№200)Чай Шу Пуер розсипний в мандарині (№200)
    • Чай Шу Пуер розсипний в мандарині (№200)Чай Шу Пуер розсипний в мандарині (№200)
    • Чай Шу Пуер розсипний в мандарині (№200)

    • Переклад з китайскої: Шу пуер у мандарині Місце, дата виготовлення: Китай, Юньнань, 2019 рік. Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: маленьки мандаринки, заповненні разсипним темним шу пуером Аромат: гіркий цитрус (юзу), травяний, дереневий Смак: легка цитрусова терпкість, кислинка, отвар дубової кори, календула, полин Післясмак: древний, пряний Колір настою: темний бурштин Найбільш підходяща посуд для заварювання: гайвань з товстими стінками, вогнетривкий чайник…