Подкатегории, Фильтры
  • Чай улун “Женьшеневий” тайванський (№120)  - фото 2Чай улун “Женьшеневий” тайванський (№120)  - фото 3
    • Чай улун “Женьшеневий” тайванський (№120)  - фото 4Чай улун “Женьшеневий” тайванський (№120)  - фото 5
    • Чай улун “Женьшеневий” тайванський (№120)

    • Переклад з китайської: Чай "Жень Шень Улун" Місце, дата виробництва: о. Тайвань, 2024 р. Вид: Тайванський улун Зовнішній вигляд: тверді темно-зелені грудки, подібні до гальки. Чаїнки вкриті пилком Жень Шеню Аромат: пряний, печений, солодкий Смак: солодкий, в'яжучий, з тонкою гіркуватістю Посмак: свіжий, солодкий, ніби поїв солодкої вати Колір настою: зеленувато-золотистий Найбільш слушний посуд для заварювання: скляна або керамічна гайвань, тонкостінний глиняний…
    • 234 /50g
    • Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
  • Чай улун “Женьшеневий” тайванський (№360)  - фотоЧай улун “Женьшеневий” тайванський (№360)  - фото 2
    • Чай улун “Женьшеневий” тайванський (№360)  - фото 3Чай улун “Женьшеневий” тайванський (№360)  - фото 4
    • Чай улун “Женьшеневий” тайванський (№360)

    • Переклад з китайської: Жень Шень Улун Місце, дата виробництва:  о. Тайвань, високогірний округ Наньтоу, 2024 Вид: Тайванський улун Зовнішній вигляд: красиві смарагдові чаїнки щільного сферичного скручування, вкриті женьшеневим пилком, немов оксамитом Аромат: дуже насичений, приємний, з фруктовими та медово-горіховими відтінками Смак: трохи в'яжучий, солодкий, насичений Посмак: солодкий, залишається надовго і навіть саме дихання стає після чаювання трохи солодким Колір настою: зеленувато-золотистий…
    • 486 /50g
    • Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

Женьшень улун – це зовсім інший чай, стоїть окремо від традиційних улунов. Його смак не має нічого спільного з чаєм, з його природним, початковим смаком. Чай женьшень улун – це поєднання різноманітних трав, що використовуються в традиційній китайській медицині, з коренем цілющого женьшеню. Виготовляють чай з дуже дрібно натертого женьшеневого кореня, листя різних трав – Рейнека, падуба, інших.

Далі