Подкатегории, Фильтры
  • Пуерні нерозкриті Нефритові бруньки “Юй Я” (№400)  - фото 2Пуерні нерозкриті Нефритові бруньки “Юй Я” (№400)  - фото 3
    NEW!
    • Пуерні нерозкриті Нефритові бруньки “Юй Я” (№400)  - фото 4Пуерні нерозкриті Нефритові бруньки “Юй Я” (№400)  - фото 5
    • Пуерні нерозкриті Нефритові бруньки “Юй Я” (№400)

    • Переклад з китайської: Нефритові Бруньки Місце, дата виробництва: Юньнань, 2024 Вид: Білий (Бай) пуер Зовнішній вигляд: нерозкриті бруньки з пуерних дерев Аромат: свіжі, кисло-солодкі квіткові запахи, курага, лимонник, хміль, хвоя Смак: солодкий і м'який, трав'янистий Посмак: медово-квітковий Колір настою: майже прозорий Найбільш слушний посуд для заварювання: порцелянова гайвань, глиняний і навіть скляний чайник  
    • 460 /50g
    • Вибрати
  • Юе Гуан Мей Жень білий розсипний чай (№360)  - фотоЮе Гуан Мей Жень білий розсипний чай (№360)  - фото 2
    NEW!
    • Юе Гуан Мей Жень білий розсипний чай (№360)  - фото 3Юе Гуан Мей Жень білий розсипний чай (№360)  - фото 4
    • Юе Гуан Мей Жень білий розсипний чай (№360)

    • Переклад з китайської: Красуня під місячним сяйвом Місце, дата виробництва: Юньнань, 2023 р Вид: Білий Зовнішній вигляд: красиві чорні бруньки з першими листочками, вкриті сріблястим пухом Аромат: солодкий аромат свіжого весняного меду та трав Смак: солодкий та м'який, медовий Посмак: приємний, тривалий, солодкий та незабутній Колір настою: медовий Найбільш слушний посуд для заварювання: порцелянова гайвань, глиняний і навіть скляний чайник  
    • 432 /50g
    • Вибрати
  • Шу Пуер “Булан Шань Ци Цзи Бін” пресований чай 2018р (№300)  - фотоШу Пуер “Булан Шань Ци Цзи Бін” пресований чай 2018р (№300)  - фото 2
    NEW!
    • Шу Пуер “Булан Шань Ци Цзи Бін” пресований чай 2018р (№300)  - фото 3Шу Пуер “Булан Шань Ци Цзи Бін” пресований чай 2018р (№300)  - фото 4
    • Шу Пуер “Булан Шань Ци Цзи Бін” пресований чай 2018р (№300)

    • Переклад з китайської: Палацовий Шу Пуер "Булан Ци Цзи Бін" Місце, дата виробництва: Китай, уезд Менхай, Юньнань, чайна фабрика "Menghai Rui gong" Менхай жуйгун, збір 2018, Зовнішній вигляд: Млинець (коржик) легкого пресування, однорідний, чистий, середнє пуерне листя з великою кількістю золотих бруньок, зустрічаються черешки Аромат: лісний, теплого осіннього дня Смак: легка терпкість, молодий волоський горіх Посмак: нетривалий, приємний Колір настою: темний бурштин Найбільш слушний посуд…
    • 375 /50g
    • Вибрати
  • Лао Є Шен чай Шен Пуер 1960 рік (№4500)  - фотоЛао Є Шен чай Шен Пуер 1960 рік (№4500)  - фото 2
  • Чжу Тон Лао Шен Пуер 1989 року  (№2000)  - фотоЧжу Тон Лао Шен Пуер 1989 року  (№2000)  - фото 2
  • Чай Шу Пуер “Цзинь Хао” 2017р (№ 210)  - фотоЧай Шу Пуер “Цзинь Хао” 2017р (№ 210)  - фото 2
    • Чай Шу Пуер “Цзинь Хао” 2017р (№ 210)  - фото 3Чай Шу Пуер “Цзинь Хао” 2017р (№ 210)  - фото 4
    • Чай Шу Пуер “Цзинь Хао” 2017р (№ 210)

    • Переклад с китайської: Сховище традицій Пуера Місце, дата виробництва: Юньнань, Менхай, повіт Юньде, фабрика Сюлін, 2017 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд:  середнє пресування, великий та середній лист, трохи бруньок Аромат: дерев'яний з горіхами та фініками Смак: щільний, насичений, є легка терпкість із кислинкою Посмак: довге, що повертає насолоду Колір настою: коричнево-бордовий Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний…
    • 284 /50g
    • Вибрати
  • Чай Шу Пуер “Гу Шу Ча” 2018 р (№ 180)  - фотоЧай Шу Пуер “Гу Шу Ча” 2018 р (№ 180)  - фото 2
    • Чай Шу Пуер “Гу Шу Ча” 2018 р (№ 180)  - фото 3Чай Шу Пуер “Гу Шу Ча” 2018 р (№ 180)  - фото 4
    • Чай Шу Пуер “Гу Шу Ча” 2018 р (№ 180)

    • Переклад с китайської: Пуер зі старих дерев Місце, дата виробництва: Юньнань, повіт Менхай, Чайна фабрика Menghai Langhe Tea Co  2018 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: темне листя, великі бруньки Аромат: свіжий, горіховий, деревний Смак: насичений, деревний, горіховий Посмак: тривалий, солодкий, оксамитовий Колір настою: червоно-коричневий Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для Пуерів або гайвань з товстими…
    • 270 /50g
    • Вибрати
  • Шу Пуер “Булан Ци Цзи Бін” пресований чай 2020р (№120)  - фотоШу Пуер “Булан Ци Цзи Бін” пресований чай 2020р (№120)  - фото 2
    • Шу Пуер “Булан Ци Цзи Бін” пресований чай 2020р (№120)  - фото 3Шу Пуер “Булан Ци Цзи Бін” пресований чай 2020р (№120)  - фото 4
    • Шу Пуер “Булан Ци Цзи Бін” пресований чай 2020р (№120)

    • Переклад з китайської: Палацовий Шу Пуер "Булан Ци Цзи Бін" Місце, дата виробництва: Китай, уезд Менхай, Юньнань, Чанмань, збір 2013, запресован у 2020 році Тип чаю: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: Млинець (коржик) легкого пресування, однорідний, чистий, середнє пуерне листя з великою кількістю золотих бруньок, зустрічаються черешки Аромат: лісний, теплого осіннього дня Смак: легка терпкість, молодий волоський горіх Посмак: нетривалий, приємний Колір настою: темний бурштин…
    • 210 /50g
    • Вибрати
  • Лао Шу Пуер, витриманий чай 2000р (№800)  - фотоЛао Шу Пуер, витриманий чай 2000р (№800)  - фото 2
  • Розсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)  - фотоРозсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)  - фото 2
    • Розсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)  - фото 3Розсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)  - фото 4
    • Розсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)

    • Переклад з китайської: готовий Пуер з Менхаю. Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбанна, повіт Менхай. Вид: Шу Пуер Зовнішній вигляд: досить дрібний листочок, рідко зустрічаються навіть бруньки, але також й дрібні черенки. Смак: соковитий, ковзний, насичений, оксамитовий. Посмак: насичений, йодований з нотками кураги. Аромат: інтенсивний, зрілий, деревний, волоський горіх. Колір настою: темно-коричневий, глибокий, насичений Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для…
    • 210 /50g
    • Вибрати
  • Шу Пуер “Шуй Лянь Інь” витриманий чай 1995р (№3000)  - фотоШу Пуер “Шуй Лянь Інь” витриманий чай 1995р (№3000)  - фото 2
    • Шу Пуер “Шуй Лянь Інь” витриманий чай 1995р (№3000)  - фото 3Шу Пуер “Шуй Лянь Інь” витриманий чай 1995р (№3000)  - фото 4
    • Шу Пуер “Шуй Лянь Інь” витриманий чай 1995р (№3000)

    • Переклад з китайської: Зелений друк Місце, дата виробництва:  Китай, Юньнань, Куньмінська чайна фабрика, Yunnan tea branch, 1995 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: пресоване листя, бруньки Аромат: сухофрукти, літо на дачі Смак: насичений, щільний, густий Посмак: тривалий, терпкий Колір настою: темний бурштин Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів або гайвань з товстими стінками, вогнетривкий чайник (для…
    • 3 000 /50g
    • Вибрати
  • Чай Шу Пуер розсипний (№210)  - фотоЧай Шу Пуер розсипний (№210)  - фото 2
    • Чай Шу Пуер розсипний (№210)  - фото 3Чай Шу Пуер розсипний (№210)  - фото 4
    • Чай Шу Пуер розсипний (№210)

    • Переклад з китайської: готовий Пуер з Менхаю. Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбанна, повіт Менхай. Вид: Шу Пуер Зовнішній вигляд: середній листочок, зустрічається бруньки, є дрібні живці.. Смак: горіховий, насичений, бархатистий. Посмак: насичений, йодований з нотками кураги. Аромат: інтенсивний, зрілий, деревний, волоський горіх. Колір настою: темно-коричневий, глибокий, насичений Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів або гайвань з товстими стінками,…
    • 284 /50g
    • Вибрати

Оригінальний китайський чай дуже відрізняється від звичайного пакетованого або заварного чаю з супермаркету. Необхідно зазначити, що багато хто навіть не знає, як він виглядає, і ми спробуємо виправити цю ситуацію. Класифікується чай з Китаю за різними параметрами, адже він представлений величезною кількістю сортів. Одним з вишуканих вважається пуер. Саме цей чай став популярним серед любителів, а тих, хто не встиг спробувати його, він інтригує.

Далі