Подкатегории, Фильтры
  • Лао Є Шен чай Шен Пуер 1960 рік (№4500)  - фото 2Лао Є Шен чай Шен Пуер 1960 рік (№4500)  - фото 3
    NEW!
  • Чжу Тон Лао Шен Пуер 1989 року  (№2000)  - фотоЧжу Тон Лао Шен Пуер 1989 року  (№2000)  - фото 2
    NEW!
  • Розсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)  - фотоРозсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)  - фото 2
    • Розсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)  - фото 3Розсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)  - фото 4
    • Розсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)

    • Переклад з китайської: готовий Пуер з Менхаю. Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбанна, повіт Менхай. Вид: Шу Пуер Зовнішній вигляд: досить дрібний листочок, рідко зустрічаються навіть бруньки, але також й дрібні черенки. Смак: соковитий, ковзний, насичений, оксамитовий. Посмак: насичений, йодований з нотками кураги. Аромат: інтенсивний, зрілий, деревний, волоський горіх. Колір настою: темно-коричневий, глибокий, насичений Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для…
    • 210 /50g
    • Вибрати
  • Чай Шу Пуер розсипний (№210)  - фотоЧай Шу Пуер розсипний (№210)  - фото 2
    • Чай Шу Пуер розсипний (№210)  - фото 3Чай Шу Пуер розсипний (№210)  - фото 4
    • Чай Шу Пуер розсипний (№210)

    • Переклад з китайської: готовий Пуер з Менхаю. Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбанна, повіт Менхай. Вид: Шу Пуер Зовнішній вигляд: середній листочок, зустрічається бруньки, є дрібні живці.. Смак: горіховий, насичений, бархатистий. Посмак: насичений, йодований з нотками кураги. Аромат: інтенсивний, зрілий, деревний, волоський горіх. Колір настою: темно-коричневий, глибокий, насичений Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів або гайвань з товстими стінками,…
    • 284 /50g
    • Вибрати
  • Розсипний Шен Пуер з чайних гір Феньшань (№360)  - фотоРозсипний Шен Пуер з чайних гір Феньшань (№360)  - фото 2
    • Розсипний Шен Пуер з чайних гір Феньшань (№360)  - фото 3Розсипний Шен Пуер з чайних гір Феньшань (№360)  - фото 4
    • Розсипний Шен Пуер з чайних гір Феньшань (№360)

    • Переклад з китайської: Шен Пуер з гір Феньшань Місце, дата виробництва: Провінція Юньнань, Куньмін, 2015 р Вигляд: Шен Пуер (Шен Пуер, зелений Пуер, raw puer) Зовнішній вигляд: розсипний чай, великі молоді листочка та бруньки Колір настою: прозорий, світлий бурштин Смак: легка насолода, що обволікає, тільний, повний Післясмак: приємний і довгий Аромат: легкий, сухофруктовий, теплий Найбільш відповідний посуд для заварювання: гайвань або…
    • 432 /50g
    • Вибрати
  • Менхай Шу Пуер розсипний чай (№360)  - фотоМенхай Шу Пуер розсипний чай (№360)  - фото 2
    • Менхай Шу Пуер розсипний чай (№360)  - фото 3Менхай Шу Пуер розсипний чай (№360)  - фото 4
    • Менхай Шу Пуер розсипний чай (№360)

    • Переклад з китайської: готовий розсипний чай пуер з Менхаю Місце, дата виробництва: провінція Юньнань, Сішуанбаньна-Дайський автономний округ, Повіт Мен Хай, 2010 Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: однорідне, темно-коричневе листя та бруньки середнього розміру Смак: зігріваюче, бархатисте Посмак: приємний, оксамитовий Аромат: з нотами сухофруктів та гірських дерев. Колір настою: таємничий і глибокий - колір очей східної красуні :) Найбільш…
    • 432 /50g
    • Вибрати
  • Лао Шу Пуер, витриманий розсипний чай Шу Пуер (№ 1500)  - фотоЛао Шу Пуер, витриманий розсипний чай Шу Пуер (№ 1500)  - фото 2
    • Лао Шу Пуер, витриманий розсипний чай Шу Пуер (№ 1500)  - фото 3Лао Шу Пуер, витриманий розсипний чай Шу Пуер (№ 1500)  - фото 4
    • Лао Шу Пуер, витриманий розсипний чай Шу Пуер (№ 1500)

    • Переклад з китайської: Готовий розсипний чай пуер з Менхаю. Місце, дата виробництва: Провінція Юньнань, 2003 р. Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: темно-коричневе велике листя та бруньки Смак: оксамитовий, обволікаючий Посмак: приємний, оксамитовий Аромат: лісовий з нотами сухофруктів Колір настою: темно-коричневий Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуера або гайвань з товстими стінками, вогнетривкий чайник (якщо для варіння).
    • 1 500 /50g
    • Вибрати
  • Лао Шу Пуер 2008 року, витриманий чай (№1000)  - фотоЛао Шу Пуер 2008 року, витриманий чай (№1000)  - фото 2
    • Лао Шу Пуер 2008 року, витриманий чай (№1000)  - фото 3Лао Шу Пуер 2008 року, витриманий чай (№1000)  - фото 4
    • Лао Шу Пуер 2008 року, витриманий чай (№1000)

    • Переклад з китайської: Готовий розсипний чай пуер з Менхаю Місце, дата виробництва: Провінція Юньнань, Сішуаньбанна, чайна фабрика Менхай, 2007 р. Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: темно-коричневі листя та бруньки Смак: Оксамитовий, обволікаючий. Посмак: приємний, оксамитовий Аромат: лісовий з нотами сухофруктів Колір настою: темно-коричневий Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуера або гайвань з товстими стінками, вогнетривкий…
    • 1 000 /50g
    • Вибрати

Оригінальний китайський чай дуже відрізняється від звичайного пакетованого або заварного чаю з супермаркету. Необхідно зазначити, що багато хто навіть не знає, як він виглядає, і ми спробуємо виправити цю ситуацію. Класифікується чай з Китаю за різними параметрами, адже він представлений величезною кількістю сортів. Одним з вишуканих вважається пуер. Саме цей чай став популярним серед любителів, а тих, хто не встиг спробувати його, він інтригує.

Далі