-
-
Оцінено в 5.00 з 5
- Переклад з китайської: Червона Слива Місце, дата виробництва: Чжецзян, неподалік міста Ханчжоу, 2024 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: форма сухого листочка трохи скручена в пружну спіраль, тішить чорним живим блиском Аромат: густий, п'янкий, сухих квіток сливи, меду Смак: відтінки сливових кісточок Посмак: тривалий, солодкий Колір настою: червонувато-рубіново-золотистий Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник…
-
486₴ /50g
- Вибрати
Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
-
-
Оцінено в 5.00 з 5
- Переклад з китайської: Червона Слива Місце, дата виробництва: Чжецзян, неподалік міста Ханчжоу, весна 2024 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: форма сухого листочка трохи скручена в пружну спіраль, радує чорним живим блиском Аромат: солодкий мед з легкою кислинкою сухих помідорів Смак: насичений, медовий, солодкуватий Посмак: тривалий, солодкий Колір настою: темний бурштин Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий…
-
297₴ /50g
- Вибрати
Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
-
-
Оцінено в 5.00 з 5
- Переклад з китайської: Червоний чай з озера "Сонця та Місяця" Місце, дата виробництва: Тайвань, повіт Наньтоу, селище Ючи, липень 2024 року Вид: Червоний чай, TTES №21 Зовнішній вигляд: темні матові чаїнки, великий лист, поздовжнє скручування Колір настою: золотистий, бурштиновий Аромат: ягідний, кондитерський, печене яблуко з медом, троянда Смак: насичений, солодкий, ягідний Посмак: тривалий, ягідний, обвлікаючий Найбільш слушний посуд для заварювання:…
-
1 650₴ /50g
- Вибрати
Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
Гунфухуни – це сорти червоного (у нас часто називають такий чай чорним) чаю, вироблені за технологією Гунфу. Слово Гунфу дуже відомо і популярно в Китаї і в даному контексті означає особливу майстерність, яким потрібно оволодіти виробнику чаю, застосувати весь свій досвід і майстерність, щоб розкрити в повній мірі смак і аромат чаю.
Сировиною для Гунфухунов є нирки або листочки, при цьому листочки можуть бути як дуже маленькі, так і відносно великі. Використовуються як моносорти чайних рослин, так і купаж.
Зовн Гунфухуни виглядають як суміш темно-коричневих і золотисто-помаранчевих вигнутих чаїнок: нирки в результаті обробки набувають золотистий колір, а листочки – темно-коричневий або майже чорний. Ці образи часто обігрується в назві цих чаїв.
Останнім часом в Китаї стали більше виробляти червоного чаю, це пов’язано зі зростаючою популярністю цього виду чаю, тому багато традиційно знамениті китайські чаї тепер мають свого “червоного” брата. Наприклад, червоний “Лун Цзин”.