Подкатегории, Фильтры
  • Цзю Цюй Хун Мей червоний (чорний) чай (№180)  - фото 2Цзю Цюй Хун Мей червоний (чорний) чай (№180)  - фото 3
    • Цзю Цюй Хун Мей червоний (чорний) чай (№180)  - фото 4Цзю Цюй Хун Мей червоний (чорний) чай (№180)  - фото 5
    • Цзю Цюй Хун Мей червоний (чорний) чай (№180)

    • Переклад з китайської: Червона Слива Місце, дата виробництва: Чжецзян, неподалік міста Ханчжоу, весна 2023 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: форма сухого листочка трохи скручена в пружну спіраль, радує чорним живим блиском Аромат: солодкий мед з легкою кислинкою сухих помідорів Смак: насичений, медовий, солодкуватий Посмак: тривалий, солодкий Колір настою: темний бурштин Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий…
    • 270 /50g
    • Вибрати
  • Цзю Цюй Хун Мей розсипний червоний (чорний) чай (№360)  - фотоЦзю Цюй Хун Мей розсипний червоний (чорний) чай (№360)  - фото 2
    • Цзю Цюй Хун Мей розсипний червоний (чорний) чай (№360)  - фото 3Цзю Цюй Хун Мей розсипний червоний (чорний) чай (№360)  - фото 4
    • Цзю Цюй Хун Мей розсипний червоний (чорний) чай (№360)

    • Переклад з китайської: Червона Слива Місце, дата виробництва: Чжецзян, неподалік міста Ханчжоу, 2022 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: форма сухого листочка трохи скручена в пружну спіраль, тішить чорним живим блиском Аромат: густий, п'янкий, сухих квіток сливи, меду Смак: відтінки сливових кісточок Посмак: тривалий, солодкий Колір настою: червонувато-рубіново-золотистий Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник…
    • 432 /50g
    • Вибрати

Гунфухуни – це сорти червоного (у нас часто називають такий чай чорним) чаю, вироблені за технологією Гунфу. Слово Гунфу дуже відомо і популярно в Китаї і в даному контексті означає особливу майстерність, яким потрібно оволодіти виробнику чаю, застосувати весь свій досвід і майстерність, щоб розкрити в повній мірі смак і аромат чаю.

Сировиною для Гунфухунов є нирки або листочки, при цьому листочки можуть бути як дуже маленькі, так і відносно великі. Використовуються як моносорти чайних рослин, так і купаж.

Зовн Гунфухуни виглядають як суміш темно-коричневих і золотисто-помаранчевих вигнутих чаїнок: нирки в результаті обробки набувають золотистий колір, а листочки – темно-коричневий або майже чорний. Ці образи часто обігрується в назві цих чаїв.

Останнім часом в Китаї стали більше виробляти червоного чаю, це пов’язано зі зростаючою популярністю цього виду чаю, тому багато традиційно знамениті китайські чаї тепер мають свого “червоного” брата. Наприклад, червоний “Лун Цзин”.