Подкатегории, Фильтры
  • Білий пресований чай “Бай Му Дань Бін” 2017р (№800)  - фото 2Білий пресований чай “Бай Му Дань Бін” 2017р (№800)  - фото 3
    • Білий пресований чай “Бай Му Дань Бін” 2017р (№800)  - фото 4Білий пресований чай “Бай Му Дань Бін” 2017р (№800)  - фото 5
    • Білий пресований чай “Бай Му Дань Бін” 2017р (№800)

    • Переклад з китайської: Білий піон спресований у млинець Місце, дата виробництва: Фуцзянь,  Фудін, Fuding White Tea, 2017 р. Вид: Білий чай Зовнішній вигляд: пресований білий чай, з великим чайним листям Смак: квітковий, солодкуватий Аромат: насичений, теплий, з легкою кислинкою Посмак: яскравий, приємний, з фруктовою кислинкою Колір настою: бурштиновий прозорий Найбільш слушний посуд для заварювання: порцелянова гайвань, глиняний і навіть скляний чайник…
    • 800 /50g
    • Вибрати
  • Бай Му Дань білий розсипний чай (№360)  - фотоБай Му Дань білий розсипний чай (№360)  - фото 2
    • -10%
      Бай Му Дань білий розсипний чай (№360)  - фото 3Бай Му Дань білий розсипний чай (№360)  - фото 4
    • Бай Му Дань білий розсипний чай (№360)

    • Переклад з китайської: Білий півонія Місце, дата виробництва: Фуцзянь, весна 2023 р. Вигляд: Білий чай Зовнішній вигляд: листя не пресується, тому вигляд у них вигнутий, дуже природний Смак: щільний, надзвичайно м'який Аромат: чистий, квітковий, з медовими відтінками Післясмак: солодкуватий, свіжий Колір настою: мигдально-жовтий Найбільш підходящий посуд для заварювання: порцелянова гайвань, глиняний і навіть скляний чайник  
    • 389 /50g
    • Вибрати
  • Бай Му Дань білий розсипний чай (№180)  - фотоБай Му Дань білий розсипний чай (№180)  - фото 2
    • Бай Му Дань білий розсипний чай (№180)  - фото 3Бай Му Дань білий розсипний чай (№180)  - фото 4
    • Бай Му Дань білий розсипний чай (№180)

    • Переклад з китайської: Біла півонія Місце, дата виробництва: Фуцзянь, весна 2021 р. Вид: Білий чай Зовнішній вигляд: листя не пресується, тому вигляд у них вигнутий, дуже природний Смак: глибокий, зрілий та надзвичайно м'який Аромат: чистий, квітковий, липовий мед, свіже сіно Посмак: солодкуватий, свіжий Колір настою: від мигдально-жовтого до насиченого апельсиново-жовтого, залежно від ступеня розвитку повільної ферментації Найбільш слушний посуд для…
    • 270 /50g
    • Вибрати

Одним із популярних сортів білого чаю не тільки в Китаї, а й у нашій країні вважається Біла півонія. Батьківщиною його походження є провінція Фуцзянь. Готовий напій має дуже ніжний, тонкий, багатогранний смак, в якому відчуваються квіткові та фруктові нотки. Щоб розкрити весь букет чаю, заварювати його слід із дотриманням рекомендацій.

Далі