Подкатегории, Фильтры
  • Лао Є Шен чай Шен Пуер 1960 рік (№4500)  - фото 2Лао Є Шен чай Шен Пуер 1960 рік (№4500)  - фото 3
  • Чжу Тон Лао Шен Пуер 1989 року  (№2000)  - фотоЧжу Тон Лао Шен Пуер 1989 року  (№2000)  - фото 2
  • Лао Шу Пуер, витриманий чай 2000р (№800)  - фотоЛао Шу Пуер, витриманий чай 2000р (№800)  - фото 2
  • Шу Пуер “Шуй Лянь Інь” витриманий чай 1995р (№3000)  - фотоШу Пуер “Шуй Лянь Інь” витриманий чай 1995р (№3000)  - фото 2
    • Шу Пуер “Шуй Лянь Інь” витриманий чай 1995р (№3000)  - фото 3Шу Пуер “Шуй Лянь Інь” витриманий чай 1995р (№3000)  - фото 4
    • Шу Пуер “Шуй Лянь Інь” витриманий чай 1995р (№3000)

    • Переклад з китайської: Зелений друк Місце, дата виробництва:  Китай, Юньнань, Куньмінська чайна фабрика, Yunnan tea branch, 1995 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: пресоване листя, бруньки Аромат: сухофрукти, літо на дачі Смак: насичений, щільний, густий Посмак: тривалий, терпкий Колір настою: темний бурштин Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів або гайвань з товстими стінками, вогнетривкий чайник (для…
    • 3 000 /50g
    • Вибрати
  • Розсипний Шен Пуер з чайних гір Феньшань (№360)  - фотоРозсипний Шен Пуер з чайних гір Феньшань (№360)  - фото 2
    • Розсипний Шен Пуер з чайних гір Феньшань (№360)  - фото 3Розсипний Шен Пуер з чайних гір Феньшань (№360)  - фото 4
    • Розсипний Шен Пуер з чайних гір Феньшань (№360)

    • Переклад з китайської: Шен Пуер з гір Феньшань Місце, дата виробництва: Провінція Юньнань, Куньмін, 2015 р Вигляд: Шен Пуер (Шен Пуер, зелений Пуер, raw puer) Зовнішній вигляд: розсипний чай, великі молоді листочка та бруньки Колір настою: прозорий, світлий бурштин Смак: легка насолода, що обволікає, тільний, повний Післясмак: приємний і довгий Аромат: легкий, сухофруктовий, теплий Найбільш відповідний посуд для заварювання: гайвань або…
    • 432 /50g
    • Вибрати
  • Менхай Шу Пуер розсипний чай (№360)  - фотоМенхай Шу Пуер розсипний чай (№360)  - фото 2
    • Менхай Шу Пуер розсипний чай (№360)  - фото 3Менхай Шу Пуер розсипний чай (№360)  - фото 4
    • Менхай Шу Пуер розсипний чай (№360)

    • Переклад з китайської: готовий розсипний чай пуер з Менхаю Місце, дата виробництва: провінція Юньнань, Сішуанбаньна-Дайський автономний округ, Повіт Мен Хай, 2010 Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: однорідне, темно-коричневе листя та бруньки середнього розміру Смак: зігріваюче, бархатисте Посмак: приємний, оксамитовий Аромат: з нотами сухофруктів та гірських дерев. Колір настою: таємничий і глибокий - колір очей східної красуні :) Найбільш…
    • 432 /50g
    • Вибрати
  • Цзинь Дін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№950)  - фотоЦзинь Дін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№950)  - фото 2
    • Цзинь Дін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№950)  - фото 3Цзинь Дін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№950)  - фото 4
    • Цзинь Дін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№950)

    • Переклад з китайської: Шу пуер золотий триніжникМісце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбаньна, повіт Менхай, місто Цзинхай, 2006 рікВид: Шу Пуер (Shu Puer)Зовнішній вигляд: цеглина темного кольору з золотим відливом від бруньокАромат: камфорний, витримане роками сухе листяСмак: землистийПосмак: тривалий, приємний, трохи солодкуватийКолір настою: коричнево-червонийНайбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів або гайвань с товстими стінками, вогнетривкий чайник (для варіння)
    • 950 /50g
    • Вибрати
  • Дін Сін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 (№1000)  - фотоДін Сін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 (№1000)  - фото 2
    • Дін Сін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 (№1000)  - фото 3Дін Сін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 (№1000)  - фото 4
    • Дін Сін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 (№1000)

    • Переклад з китайської: Шу пуер з села Дін Сін Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуань-Баньна, повіт Менхай, місто Цзінхай, 2006 Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: млинець темного кольору з золотим відливом від бруньок Аромат: горіховий, копчений, нотки ранкової прохолоди Смак: Горіховий, землистий Посмак: горіховий, виноградна кісточка, легка гіркуватість, що переходить у солодкість Колір настою: коричнево-червоний Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний…
    • 1 000 /50g
    • Вибрати
  • Лао Шу Пуер 2008 року, витриманий чай (№1000)  - фотоЛао Шу Пуер 2008 року, витриманий чай (№1000)  - фото 2
    • Лао Шу Пуер 2008 року, витриманий чай (№1000)  - фото 3Лао Шу Пуер 2008 року, витриманий чай (№1000)  - фото 4
    • Лао Шу Пуер 2008 року, витриманий чай (№1000)

    • Переклад з китайської: Готовий розсипний чай пуер з Менхаю Місце, дата виробництва: Провінція Юньнань, Сішуаньбанна, чайна фабрика Менхай, 2007 р. Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: темно-коричневі листя та бруньки Смак: Оксамитовий, обволікаючий. Посмак: приємний, оксамитовий Аромат: лісовий з нотами сухофруктів Колір настою: темно-коричневий Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуера або гайвань з товстими стінками, вогнетривкий…
    • 1 000 /50g
    • Вибрати
  • Ку Гуа Лао Ча Ван улун витриманий у гарбузі (№360)  - фотоКу Гуа Лао Ча Ван улун витриманий у гарбузі (№360)  - фото 2
    • Ку Гуа Лао Ча Ван улун витриманий у гарбузі (№360)  - фото 3Ку Гуа Лао Ча Ван улун витриманий у гарбузі (№360)  - фото 4
    • Ку Гуа Лао Ча Ван улун витриманий у гарбузі (№360)

    • Переклад з китайської: Владика старого чаю в гіркому гарбузі Місце, дата виробництва: Китай, провінція Фуцзянь Вид: Зістарений південнофуцзянський улун Зовнішній вигляд: глянсові чаїнки темно-шоколадного кольору, щільного сферичного скручування, чай знаходиться в оболонці гіркого гарбуза Аромат: затишний аромат теплої скоринки житнього хліба, з легким маслянистим горіховим відтінком Смак: глибокий, димний, кавовий, в'язкий та терпкий, печений Посмак: тривалий з пряно-шоколадними нотами Колір…
    • 432 /50g
    • Вибрати
  • Ча Чжуань, Шен Пуер 2006 рік у формі цегли (№800)  - фотоЧа Чжуань, Шен Пуер 2006 рік у формі цегли (№800)  - фото 2
    • Ча Чжуань, Шен Пуер 2006 рік у формі цегли (№800)  - фото 3Ча Чжуань, Шен Пуер 2006 рік у формі цегли (№800)  - фото 4
    • Ча Чжуань, Шен Пуер 2006 рік у формі цегли (№800)

    • Переклад з китайської: цегла чаю шен пуер Місце, дата виробництва: Юньнань, Куньмін, Guanshang Middle Road, 2006 Вид: Шен пуер (Зелений Пуер, raw puer) Зовнішній вигляд: потемніла в природному зберіганні цегла із золотистим блиском від бруньок Колір настою: медовий Смак: фруктовий, квітковий Посмак: трав'янистий, свіжий, квіткові нотки Аромат: перші ноти - лотос, пізніше - медовий, нотки бузку Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань або…
    • Читати далі
  • Гу Шу Ча Чжуань, пресований чай Шу Пуер 2010 рік (№600)  - фотоГу Шу Ча Чжуань, пресований чай Шу Пуер 2010 рік (№600)  - фото 2

Останнім часом серед любителів чаю стає все більше поціновувачів витриманого або спеціально зістареного чаю. Ця особливий різновид чаю, які пройшли спеціальну витримку або зберігання в певних умовах в протягом декількох років.

Залежно від сорту чаю витримка варіюється Отт 5-ти до 50-ти років! За цей час в чаї дозрівають і утворюються особливо рідкісні з’єднання які формують так званий “Чень Сян” – смак старовини. Такий чай в Китаї вважають ліками: він заспокоює серце і живить тіло. Також вважається, що витриманий чай не дратує шлунок, витримує багато заварок, вчить мудрості.

Кожна позиція витриманого чаю в нашому магазині унікальна, багато такого чаю не буває, фактично це чайний антикваріат.