Подкатегории, Фильтры
  • Лао Є Шен чай Шен Пуер 1960 рік (№4500)  - фото 2Лао Є Шен чай Шен Пуер 1960 рік (№4500)  - фото 3
    NEW!
  • Чжу Тон Лао Шен Пуер 1989 року  (№2000)  - фотоЧжу Тон Лао Шен Пуер 1989 року  (№2000)  - фото 2
    NEW!
  • Лао Ча Ван тайванський чай Улун (№750)  - фотоЛао Ча Ван тайванський чай Улун (№750)  - фото 2
    • Лао Ча Ван тайванський чай Улун (№750)  - фото 3Лао Ча Ван тайванський чай Улун (№750)  - фото 4
    • Лао Ча Ван тайванський чай Улун (№750)

    • Переклад з китайської: Владика старого чаю Місце, дата виробництва: о. Тайвань, 2014 р. Вид: Тайванський улун Зовнішній вигляд: глянсові темні чаїнки сферичного скручування. Однорідний, чистий Аромат: Шоколадно-вершковий, деревний, з димком, ноти спецій та квітів Смак: м'який, оксамитовий, густий Посмак: тривалий, приємний, солодкий, відчувається маслянистість з натяком на фруктовість і корицю, з приємною гіркуватістю, що переходить у смак варення з чорної…
    • 750 /50g
    • Вибрати
  • Ча Чжуань, Шен Пуер 2006 рік у формі цегли (№800)  - фотоЧа Чжуань, Шен Пуер 2006 рік у формі цегли (№800)  - фото 2
    • Ча Чжуань, Шен Пуер 2006 рік у формі цегли (№800)  - фото 3Ча Чжуань, Шен Пуер 2006 рік у формі цегли (№800)  - фото 4
    • Ча Чжуань, Шен Пуер 2006 рік у формі цегли (№800)

    • Переклад з китайської: цегла чаю шен пуер Місце, дата виробництва: Юньнань, Куньмін, Guanshang Middle Road, 2006 Вид: Шен пуер (Зелений Пуер, raw puer) Зовнішній вигляд: потемніла в природному зберіганні цегла із золотистим блиском від бруньок Колір настою: медовий Смак: фруктовий, квітковий Посмак: трав'янистий, свіжий, квіткові нотки Аромат: перші ноти - лотос, пізніше - медовий, нотки бузку Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань або…
    • Читати далі

Останнім часом серед любителів чаю стає все більше поціновувачів витриманого або спеціально зістареного чаю. Ця особливий різновид чаю, які пройшли спеціальну витримку або зберігання в певних умовах в протягом декількох років.

Залежно від сорту чаю витримка варіюється Отт 5-ти до 50-ти років! За цей час в чаї дозрівають і утворюються особливо рідкісні з’єднання які формують так званий “Чень Сян” – смак старовини. Такий чай в Китаї вважають ліками: він заспокоює серце і живить тіло. Також вважається, що витриманий чай не дратує шлунок, витримує багато заварок, вчить мудрості.

Кожна позиція витриманого чаю в нашому магазині унікальна, багато такого чаю не буває, фактично це чайний антикваріат.