-
NEW!
- Оцінено в 5.00 з 5
ГАБА (GABA) Юе Гуан Мей Жень білий розсипний чай (№360)
- Переклад з китайської: Красуня під місячним сяйвом з ГАМК Місце, дата виробництва: Юньнань, 2024 р Вид: Білий Зовнішній вигляд: красиві бруньки з темними ледь ферментованими листочками, вкриті сріблястим пухом Аромат: нотка чорної смородини та свіжого, меду та диких трав Смак: солодкий з легкою виноградною кислинкою та м'який, медовий Посмак: приємний, тривалий, солодкий та незабутній Колір настою: медовий Найбільш слушний посуд…
- 486₴ /50g
- Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
-
- Оцінено в 5.00 з 5
Бай Хао Інь Чжень білий розсипний чай (№1600)
- Переклад з китайської: Срібні голки з білим ворсом Місце, дата виробництва: Фуцзянь, Фудін, березень 2024 Зовнішній вигляд: назва чаю Бай Хао Інь Чжень перекладається як «Срібні Голки з Білим Ворсом», що повністю відповідає його зовнішньому вигляду. Для виготовлення Бай Хао Інь Чжень беруть тільки молоді бруньки, що не розкрилися, покриті ворсом Смак: легкий, з фруктовою кислинкою Аромат: трави, прогріті сонцем…
- 1 760₴ /50g
- Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
-
- Оцінено в 5.00 з 5
Пуерні нерозкриті Нефритові бруньки “Юй Я” (№400)
- Переклад з китайської: Нефритові Бруньки Місце, дата виробництва: Юньнань, 2024 Вид: Білий (Бай) пуер Зовнішній вигляд: нерозкриті бруньки з пуерних дерев Аромат: свіжі, кисло-солодкі квіткові запахи, курага, лимонник, хміль, хвоя Смак: солодкий і м'який, трав'янистий Посмак: медово-квітковий Колір настою: майже прозорий Найбільш слушний посуд для заварювання: порцелянова гайвань, глиняний і навіть скляний чайник
- Читати далі
-
- Оцінено в 4.83 з 5
Юе Гуан Мей Жень білий розсипний чай (№360)
- Переклад з китайської: Красуня під місячним сяйвом Місце, дата виробництва: Юньнань, 2024 р Вид: Білий Зовнішній вигляд: красиві чорні бруньки з першими листочками, вкриті сріблястим пухом Аромат: солодкий аромат свіжого весняного меду та трав Смак: солодкий та м'який, медовий Посмак: приємний, тривалий, солодкий та незабутній Колір настою: медовий Найбільш слушний посуд для заварювання: порцелянова гайвань, глиняний і навіть скляний чайник
- 486₴ /50g
- Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
-
- Оцінено в 5.00 з 5
Бай Хао Інь Чжень білий розсипний чай (№600)
- Переклад з китайської: Срібні голки з білим ворсом Місце, дата виробництва: Фуцзянь, березень 2024 Зовнішній вигляд: назва чаю Бай Хао Інь Чжень перекладається як «Срібні Голки з Білим Ворсом», що повністю відповідає його зовнішньому вигляду. Для виготовлення Бай Хао Інь Чжень беруть тільки молоді бруньки, що не розкрилися, покриті ворсом Смак: легкий, з фруктовою кислинкою Аромат: трави, прогріті сонцем влітку,…
- 690₴ /50g
- Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
-
- -10%
- Оцінено в 5.00 з 5
Бай Му Дань білий розсипний чай (№180)
- Переклад з китайської: Біла півонія Місце, дата виробництва: Фуцзянь, весна 2021 р. Вид: Білий чай Зовнішній вигляд: листя не пресується, тому вигляд у них вигнутий, дуже природний Смак: глибокий, зрілий та надзвичайно м'який Аромат: чистий, квітковий, липовий мед, свіже сіно Посмак: солодкуватий, свіжий Колір настою: від мигдально-жовтого до насиченого апельсиново-жовтого, залежно від ступеня розвитку повільної ферментації Найбільш слушний посуд для…
-
297₴Оригінальна ціна: 297₴.268₴Поточна ціна: 268₴. /50g - Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
-
- Оцінено в 5.00 з 5
Бай Хао Бін Пуер білий пресований чай (№600)
- Переклад з китайської: Білий пресований пуер Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбанна, повіт Менхай, Tutufang Tea Industry, 2017 Вид: Білий (Бай) пуер Зовнішній вигляд: тільки ніжні білі бруньки зі старих і мудрих пуерних дерев Юньнані були зібрані для створення цієї чайної досконалості. Смак: оксамитовий, солодкість шляхетних трав Аромат: легкий, медовий, квітковий Посмак: тривалий, фруктовий Колір настою: прозорий Найбільш слушний посуд для…
- 690₴ /50g
- Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
Особливою повагою серед істинних поціновувачів чаю користуються білі сорти. Білий чай – один з вишуканих та елітних. Він належить до слабо ферментованих видів (показник ферментації від 5 до 7%).
До найбільш відомих видів належать два, сировина для яких росте в горах Тайму Шань.у.
- Байхао Іньчжень або «Срібні голки». Як сировину для виготовлення цього чаю використовуються бруньки з пухнастим ворсом, що з’являються на чайних кущах після зими, їх довжина варіюється від 3 до 3,5 сантиметрів. Найкращим часом для збору вважається березень (збір здійснюється в уранішній час при сонячній погоді). В ароматі такого чаю відчувається легкість, свіжість, йому притаманні пряні трав’яні та квіткові малинові нотки. «Срібні Голки» – це білий чай з витонченим солодкуватим смаком з ягідною кислинкою, у напою тривалий, освіжаючий посмак.
- Бай МуДань або «Білий піон». Також є одним з відомих сортів білого чаю. Він виробляється з бруньок, зібраних у квітні, на яких є два листочки, що вже розпустилися.
Справжній китайський чай представлено в інтернет-магазині «Cha». Серед різноманітних сортів особливе місце посідає унікальний білий чай. Купити його можна за вигідною ціною, оскільки ми працюємо без посередників. У нас представлений чай високої якості, який наші співробітники особисто вибирають, дегустують і привозять з Китаю в Україну. Для його виготовлення використовується добірна сировина, що росте в екологічно чистих регіонах.
Особливості виробництва
Виробництво білого чаю займає від 18 до 36 годин, виходячи з погодних умов та його сорту. Виготовлення здійснюється за стародавньою технологією і включає три етапи.
- Збір. Здійснюється тільки вручну, береться лише краще чайне листя, бруньки.
- Підв’ялювання (від 6 до 8 годин). Сировина тонким шаром розкладається і підв’ялюється під сонцем або в приміщеннях, які добре провітрюються. У цей період з листя йде надмірна волога.
- Сушка (у деяких випадках відбувається в печі). Виходячи з сорту, сушка може бути за низької температури (при 45 градусах) або двохетапною. Перші 10 хвилин листя сушиться при температурі 100 градусів, остаточне досушування здійснюється при 70-ти градусах.
На якість білого чаю безпосередньо впливає кількість ворсинок на бруньках.
У справжньому білому чаї, який можна замовити в Києві, Харкові, Одесі, Дніпрі, інших містах, міститься величезна кількість вітамінів, мікроелементів. Тому він не тільки смачний, але й дуже корисний для здоров’я. Доставка чаю здійснюється оперативно в будь-яку точку країни.