Подкатегории, Фильтры
  • Бань Чжан Шен Пуэр “То Ча” у формі чаши (2004 року) (№1000)  - фото 2Бань Чжан Шен Пуэр “То Ча” у формі чаши (2004 року) (№1000)  - фото 3
    • Бань Чжан Шен Пуэр “То Ча” у формі чаши (2004 року) (№1000)  - фото 4Бань Чжан Шен Пуэр “То Ча” у формі чаши (2004 року) (№1000)  - фото 5
    • Бань Чжан Шен Пуэр “То Ча” у формі чаши (2004 року) (№1000)

    • Переклад з китайської: Шен пуер, пресований у формі чаші Місце, дата виробництва: Китай, провінція Юньнань, Менхай, чайна майстерня Женьгуань, 2004 р Зовнішній вигляд: одна з класичних форм пресування пуера - чаша або гнізда То Ча. Середне пресування Колір настою: Бурштиновий, прозорий із золотим відливом. Смак: Солодкуватий з легкою гіркуватістю Аромат: Узваристий, насичений, з легкою копченісттю Посмак: приємний та тривалий Найбільш слушний посуд…
    • 1 100 /50g
    • Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

Останнім часом серед любителів чаю стає все більше поціновувачів витриманого або спеціально зістареного чаю. Ця особливий різновид чаю, які пройшли спеціальну витримку або зберігання в певних умовах в протягом декількох років.

Залежно від сорту чаю витримка варіюється Отт 5-ти до 50-ти років! За цей час в чаї дозрівають і утворюються особливо рідкісні з’єднання які формують так званий “Чень Сян” – смак старовини. Такий чай в Китаї вважають ліками: він заспокоює серце і живить тіло. Також вважається, що витриманий чай не дратує шлунок, витримує багато заварок, вчить мудрості.

Кожна позиція витриманого чаю в нашому магазині унікальна, багато такого чаю не буває, фактично це чайний антикваріат.