You are currently viewing Чайна школа – Пуери з користю для Душі та для здоров’я
Дата початку: 25.06.2022
Дата закінчення: 16.07.2022
Час: 13:00 - 16:00
Знання | Чайна школа

Чай Пуер поєднує великий діапазон протилежних властивостей! Він одночасно простий і зрозумілий для одних і водночас складний і загадковий для інших. Одні п’ють цей чай щодня і захоплюються, інші й ковтка не зроблять – пахне рибою, і крапка! А якщо додати історію зі старими Пуерами, то взагалі незрозуміло – хороший чай повинен бути свіжим або хороший чай повинен бути дуже старим.

Для відповіді на такі питання і створено цю чайну мінішколу “Пуери з користю для Душі та для здоров’я”, що складається з 4-х занять тривалістю по 3 години.

На кожному занятті проходитиме дегустація двох чаїв з теорією та практикою.

Програма заняття

1 день. Шен Пуери.

Теорія: Історія чаю в Юньнані. Умови зростання, вимоги та правила збору. Технологія виробництва Шен-Пуера. Види Шен Пуерів. Умови зберігання. Біохімія та користь Шенів. Особливості та методи приготування Шен Пуерів.

Дегустація-практика:

  • Шен Пуер “Менку Гу Шу Місян” чай 2015 р (№480),
  • Шен Пуер у тонких млинцях “Фей Бін Бао Цзянь” 2016 (№600)

2 день. Шу Пуери.

Теорія: Історія появи Шу Пуера. Технологія виробництва Шу Пуер. Види Шу Пуерів. Умови зберігання. Біохімія та користь Шу. Особливості та методи приготування Шу Пуерів.

Дегустація-практика:

  • Цзинь Чжень Бай Лянь, 2013 рік, чай Шу Пуер (№360),
  • Ци Цзи Бін Да Є, пресований чай Шу Пуер 2013 (№480)

3 день. Екзотичні Пуери.

Теорія: Особливості фіолетового Пуера. Юньнанський білий чай. Як заварювати Пуер у гайвані.

Дегустація-практика:

  • Фіолетовий Шен Пуер “Цзи Я” (№1600),
  • Бай Хао Бін Пуер, 2017р. (№600)

4 день. Витримані Пуери.

Теорія: Історія та філософія витриманих пуерів. Визначення якості витриманих пуерів. Смакова мелодія “старовини” – Чень Сян та Яо Сян. Особливості приготування.

Дегустація-практика:

  • Лао Шен Пуер “І Пінь Тан” чай 2006р (№ 580),
  • Шу Пуер “Лао Ча То” чай витриманий 2007р. (№800)

Можна відвідувати як одне заняття, так і всю школу, очно чи онлайн.

Для онлайн практики ми підготували чайний сет з 8 пробників саме тих чаїв, які ми дегустуватимемо на заняттях. Надсилаємо Новою Поштою по всій території України.

Також ми підготували спеціальний набір чайного посуду для дегустації – Дегустаційний чайний набір.

Заняття відбуваються суботами з 13-00 до 16-00. За попереднім записом. Викладач – Жерноклюєв Олексій, вивчає та практикує культуру чаю з 1997 року.

Вартість всього курсу – 2500 грн. Вартість одного заняття – 750 грн.

Вартість чайного сету – 676 грн.

Вартість набору посуду – 600 грн.