Беремо склянку та обполіскуємо її окропомНасипаємо чай з рорахунку 2-3 грами на 250 мл.Прогріваємо чай: наливємо 1/4 склянкиа і одразу виливаємо, притримуючи кришкою заварку.Заливаємо окропом 85-95 град. і настоюємо 2-3 хвилини.П'ємо. Приємного чаювання!
У виробництві даного виду чаю важливі дві речі: перша - це місце зростання і сорт куща,друга - це технологія обробки, яка відрізняється дбайливістю впливу на чайну сировину і відсутністю механічної…
освіжає, вгамовує спрагу;має низький вміст кофеїну;регулює температуру тіла;заспокоює, усуває дратівливість, розслабляє;покращує настрій, позбавляє втоми;очищує організм, виводить токсини;покращує шкіру і колір обличчя;протидіє радіації та утворення пухлин;.є імуностимулюючим засобом і антидепресантом;допомагає при…
Північнофуцзнські улунуи традиційно виробляють на півночі провінції Фуцзянь в горах Уїшань. Гори цього регіону мають гарні мальовничі скелі та унікальну кам'яну породу, що впливає на смак і аромат чаю. Тому…
Гуандунські улуни виробляють в провінції Гуандун в околицях округу Чаожжоу. Ця місцевість знаменита своїми горами, які іменуються Феніксовими (Фен Хуан) Особливість місцевого клімату надає чайним рослинам особливий вид, який називають…
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- Go to the next page