Беремо склянку та обполіскуємо її окропомНасипаємо чай з рорахунку 2-3 грами на 250 мл.Прогріваємо чай: наливємо 1/4 склянкиа і одразу виливаємо, притримуючи кришкою заварку.Заливаємо окропом 85-95 град. і настоюємо 2-3 хвилини.П'ємо. Приємного чаювання!
У виробництві даного виду чаю важливі дві речі: перша - це місце зростання і сорт куща,друга - це технологія обробки, яка відрізняється дбайливістю впливу на чайну сировину і відсутністю механічної…
освіжає, вгамовує спрагу;має низький вміст кофеїну;регулює температуру тіла;заспокоює, усуває дратівливість, розслабляє;покращує настрій, позбавляє втоми;очищує організм, виводить токсини;покращує шкіру і колір обличчя;протидіє радіації та утворення пухлин;.є імуностимулюючим засобом і антидепресантом;допомагає при…
Північнофуцзнські улунуи традиційно виробляють на півночі провінції Фуцзянь в горах Уїшань. Гори цього регіону мають гарні мальовничі скелі та унікальну кам'яну породу, що впливає на смак і аромат чаю. Тому…
Беремо склянку та обполіскуємо її окропомНасипаємо чай з рорахунку 2-3 грами на 250 мл.Прогріваємо чай: наливаємо 1/4 стакана та одразу выливаємо, притримуючи кришкою заварку.Заливаємо окропом 95-98 град. і настоюємо 2-3 хвилини.П'ємо. Можна зробити ще 2-3 заварки. Приємного чаювання!