- Оцінено в 5.00 з 5
Лао Шу Пуер, витриманий чай 2000р (№800)
- Найкращий з розсипних пуерів! Винятковий розсипний пуер, дуже м'яко дарує зібраний та глибокий стан. Чай вражає своєю наповненістю.
- 800₴ /50g
- Вибрати
Пуер – це елітний чай, який, з’явившись не так давно, став дуже популярним серед шанувальників цього напою. Даний сорт чаю підрозділяється на кілька видів, кожен з яких відрізняється між собою не тільки смаковими характеристиками, але й технологією виготовлення. Одним з різновидів є шу пуер, також він відомий як «зрілий», «готовий».
Це чорний вишуканий чай, що має горіховий або шоколадний присмак. В ароматі готового напою присутні деревні, земельні, а також нотки сухофруктів. Особливостями шу пуера є густота, насиченість. Якісний чай міцний, але при цьому м’який, з гладким і солодкуватим присмаком.
Купити пуер високої якості в Україні можна в інтернет-магазині чаю й аксесуарів «Cha». Ми є професіоналами та не просто продаємо чай, а й несемо культуру вживання даного напою в маси. У нашому каталозі представлено справжній китайський шу пуер, який неможливо придбати в супермаркеті або чайному кіоску. Наші співробітники літають до Китаю, де вибирають і дегустують найкращі сорти.
При виготовленні шу пуера використовується високоякісна сировина, що росте в екологічно чистих гірських регіонах. Ціна пуера в нас доступна, коштом того, що ми працюємо без посередників. Крім того, для постійних і нових клієнтів ми пропонуємо різні акції, знижки.
Технологія виробництва шу пуера, його особливості
Шу пуер – це напій темного, червоно-коричневого кольору. Прискорення процесу дозрівання чаю здійснюється шляхом застосування технології квашення або вологого скиртування (Во Дуй). При цьому в чаї зберігається не тільки хімічний склад, але й корисні властивості. Виробництво шу пуера складається з декількох послідовних етапів.
- Збір сировини й обробка чайного листя до стану «Мао Ча – чай сирець».
- Відібране для створення Шу пуера листя Мао Ча розкладаються в купки у спеціальних приміщеннях. Технологія «Во Дуй» передбачає зволоження шляхом розбризкування води та накриття сформованих куп спеціальною тканиною.
- Чайне листя постійно перебирають, перемішують для прискорення процесу ферментації протягом 3-6 місяців.
- Згодом листя просушують під сонячними променями.
- На останньому етапі чай пресується та фасується.
Під час уживання чаю шу пуер притупляється відчуття голоду.
Замовити справжній шу пуер, привезений з Китаю, можна в Києві, Одесі, Дніпрі, Харкові, інших містах. Доставка елітного чаю здійснюється оперативно по всій Україні. Для замовлення необхідно зв’язатися з менеджером телефоном або заповнити форму зворотного зв’язку.