- Оцінено в 4.00 з 5
Чай Шу Пуер “Гу Шу Ча” 2018 р (№ 180)
- Переклад с китайської: Пуер зі старих дерев Місце, дата виробництва: Юньнань, повіт Менхай, Чайна фабрика Menghai Langhe Tea Co 2018 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: темне листя, великі бруньки Аромат: свіжий, горіховий, деревний Смак: насичений, деревний, горіховий Посмак: тривалий, солодкий, оксамитовий Колір настою: червоно-коричневий Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для Пуерів або гайвань з товстими…
- 270₴ /50g
- Вибрати
- Оцінено в 5.00 з 5
Чай Шу Пуер “Бань Чжан Цзінь Я” 2015 р (№ 360)
- Переклад з китайської: Золоті бруньки з Бань Чжан. Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбанна, повіт Менхай, фабрика Xing Yi, 2015 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: багато бруньок й темного листя Аромат: горіховий, деревний, теплий Смак: легкий та м'який горіховий Посмак: тривалий, оксамитовий, легка гірчинка переходить у м'яку солодкість Колір настою: червоно-коричневий Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для…
- 432₴ /50g
- Вибрати
- Оцінено в 4.67 з 5
Шу Пуер Ча Чжуань пресований чай 2013 (№280)
- Переклад з китайської: Чайна цегла Місце, дата виробництва: Китай, провінція Юньнань, Менхай, Фабрика Yunnan Dong Hai Lang he, 2013. Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: щільно спресована пуерна цегла, однорідна, багато чайних бруньок Аромат: солодкувато-сирий, деревний, осіннього листя Смак: м'який, бархатистий Посмак: солодко-пряний Колір настою: темний, коричневий Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів або гайвань з…
- 350₴ /50g
- Вибрати
- Оцінено в 5.00 з 5
Цзинь Чжень Бай Лянь, 2013 рік, чай Шу Пуер (№360)
- Переклад з китайської: Золоті голки, Білий лотос Місце, дата виробництва: Юньнань, фабрика Куньмін "І Хен Сян" сировина 2013 року, пресування 2017 року Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: чайний млинець виготовлений з високосортного листа з великою кількістю яскраво-золотистих ніжних бруньок Аромат: неймовірний, багатогранний, сухофруктно-кавово-шоколадний Смак: насичений, яскравий, оксамитовий, з нотками фундука, шоколаду, чорносливу Посмак: тривалий, приємний, горіхово-шоколадний Колір настою:…
- 432₴ /50g
- Вибрати
Пуер – це елітний чай, який, з’явившись не так давно, став дуже популярним серед шанувальників цього напою. Даний сорт чаю підрозділяється на кілька видів, кожен з яких відрізняється між собою не тільки смаковими характеристиками, але й технологією виготовлення. Одним з різновидів є шу пуер, також він відомий як «зрілий», «готовий».
Це чорний вишуканий чай, що має горіховий або шоколадний присмак. В ароматі готового напою присутні деревні, земельні, а також нотки сухофруктів. Особливостями шу пуера є густота, насиченість. Якісний чай міцний, але при цьому м’який, з гладким і солодкуватим присмаком.
Купити пуер високої якості в Україні можна в інтернет-магазині чаю й аксесуарів «Cha». Ми є професіоналами та не просто продаємо чай, а й несемо культуру вживання даного напою в маси. У нашому каталозі представлено справжній китайський шу пуер, який неможливо придбати в супермаркеті або чайному кіоску. Наші співробітники літають до Китаю, де вибирають і дегустують найкращі сорти.
При виготовленні шу пуера використовується високоякісна сировина, що росте в екологічно чистих гірських регіонах. Ціна пуера в нас доступна, коштом того, що ми працюємо без посередників. Крім того, для постійних і нових клієнтів ми пропонуємо різні акції, знижки.
Технологія виробництва шу пуера, його особливості
Шу пуер – це напій темного, червоно-коричневого кольору. Прискорення процесу дозрівання чаю здійснюється шляхом застосування технології квашення або вологого скиртування (Во Дуй). При цьому в чаї зберігається не тільки хімічний склад, але й корисні властивості. Виробництво шу пуера складається з декількох послідовних етапів.
- Збір сировини й обробка чайного листя до стану «Мао Ча – чай сирець».
- Відібране для створення Шу пуера листя Мао Ча розкладаються в купки у спеціальних приміщеннях. Технологія «Во Дуй» передбачає зволоження шляхом розбризкування води та накриття сформованих куп спеціальною тканиною.
- Чайне листя постійно перебирають, перемішують для прискорення процесу ферментації протягом 3-6 місяців.
- Згодом листя просушують під сонячними променями.
- На останньому етапі чай пресується та фасується.
Під час уживання чаю шу пуер притупляється відчуття голоду.
Замовити справжній шу пуер, привезений з Китаю, можна в Києві, Одесі, Дніпрі, Харкові, інших містах. Доставка елітного чаю здійснюється оперативно по всій Україні. Для замовлення необхідно зв’язатися з менеджером телефоном або заповнити форму зворотного зв’язку.