Подкатегории, Фильтры
  • Лао Шу Пуер, витриманий чай 2000р (№800)  - фото 2Лао Шу Пуер, витриманий чай 2000р (№800)  - фото 3
  • Розсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)  - фотоРозсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)  - фото 2
    • Розсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)  - фото 3Розсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)  - фото 4
    • Розсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)

    • Переклад з китайської: готовий Пуер з Менхаю. Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбанна, повіт Менхай. Вид: Шу Пуер Зовнішній вигляд: досить дрібний листочок, рідко зустрічаються навіть бруньки, але також й дрібні черенки. Смак: соковитий, ковзний, насичений, оксамитовий. Посмак: насичений, йодований з нотками кураги. Аромат: інтенсивний, зрілий, деревний, волоський горіх. Колір настою: темно-коричневий, глибокий, насичений Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для…
    • 210 /50g
    • Вибрати
  • Чай Шу Пуер розсипний (№210)  - фотоЧай Шу Пуер розсипний (№210)  - фото 2
    • Чай Шу Пуер розсипний (№210)  - фото 3Чай Шу Пуер розсипний (№210)  - фото 4
    • Чай Шу Пуер розсипний (№210)

    • Переклад з китайської: готовий Пуер з Менхаю. Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбанна, повіт Менхай. Вид: Шу Пуер Зовнішній вигляд: середній листочок, зустрічається бруньки, є дрібні живці.. Смак: горіховий, насичений, бархатистий. Посмак: насичений, йодований з нотками кураги. Аромат: інтенсивний, зрілий, деревний, волоський горіх. Колір настою: темно-коричневий, глибокий, насичений Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів або гайвань з товстими стінками,…
    • 284 /50g
    • Вибрати
  • Менхай Шу Пуер розсипний чай (№360)  - фотоМенхай Шу Пуер розсипний чай (№360)  - фото 2
    • Менхай Шу Пуер розсипний чай (№360)  - фото 3Менхай Шу Пуер розсипний чай (№360)  - фото 4
    • Менхай Шу Пуер розсипний чай (№360)

    • Переклад з китайської: готовий розсипний чай пуер з Менхаю Місце, дата виробництва: провінція Юньнань, Сішуанбаньна-Дайський автономний округ, Повіт Мен Хай, 2010 Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: однорідне, темно-коричневе листя та бруньки середнього розміру Смак: зігріваюче, бархатисте Посмак: приємний, оксамитовий Аромат: з нотами сухофруктів та гірських дерев. Колір настою: таємничий і глибокий - колір очей східної красуні :) Найбільш…
    • 432 /50g
    • Вибрати
  • Цзинь Дін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№950)  - фотоЦзинь Дін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№950)  - фото 2
    • Цзинь Дін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№950)  - фото 3Цзинь Дін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№950)  - фото 4
    • Цзинь Дін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№950)

    • Переклад з китайської: Шу пуер золотий триніжникМісце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбаньна, повіт Менхай, місто Цзинхай, 2006 рікВид: Шу Пуер (Shu Puer)Зовнішній вигляд: цеглина темного кольору з золотим відливом від бруньокАромат: камфорний, витримане роками сухе листяСмак: землистийПосмак: тривалий, приємний, трохи солодкуватийКолір настою: коричнево-червонийНайбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів або гайвань с товстими стінками, вогнетривкий чайник (для варіння)
    • 950 /50g
    • Вибрати
  • Дін Сін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 (№1000)  - фотоДін Сін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 (№1000)  - фото 2
    • Дін Сін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 (№1000)  - фото 3Дін Сін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 (№1000)  - фото 4
    • Дін Сін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 (№1000)

    • Переклад з китайської: Шу пуер з села Дін Сін Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуань-Баньна, повіт Менхай, місто Цзінхай, 2006 Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: млинець темного кольору з золотим відливом від бруньок Аромат: горіховий, копчений, нотки ранкової прохолоди Смак: Горіховий, землистий Посмак: горіховий, виноградна кісточка, легка гіркуватість, що переходить у солодкість Колір настою: коричнево-червоний Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний…
    • 1 000 /50g
    • Вибрати
  • Лао Шу Пуер 2008 року, витриманий чай (№1000)  - фотоЛао Шу Пуер 2008 року, витриманий чай (№1000)  - фото 2
    • Лао Шу Пуер 2008 року, витриманий чай (№1000)  - фото 3Лао Шу Пуер 2008 року, витриманий чай (№1000)  - фото 4
    • Лао Шу Пуер 2008 року, витриманий чай (№1000)

    • Переклад з китайської: Готовий розсипний чай пуер з Менхаю Місце, дата виробництва: Провінція Юньнань, Сішуаньбанна, чайна фабрика Менхай, 2007 р. Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: темно-коричневі листя та бруньки Смак: Оксамитовий, обволікаючий. Посмак: приємний, оксамитовий Аромат: лісовий з нотами сухофруктів Колір настою: темно-коричневий Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуера або гайвань з товстими стінками, вогнетривкий…
    • 1 000 /50g
    • Вибрати

Пуер – це елітний чай, який, з’явившись не так давно, став дуже популярним серед шанувальників цього напою. Даний сорт чаю підрозділяється на кілька видів, кожен з яких відрізняється між собою не тільки смаковими характеристиками, але й технологією виготовлення. Одним з різновидів є шу пуер, також він відомий як «зрілий», «готовий».

Далі