- Оцінено в 5.00 з 5
Лао Шу Пуер, витриманий чай 2000р (№800)
- Найкращий з розсипних пуерів! Винятковий розсипний пуер, дуже м'яко дарує зібраний та глибокий стан. Чай вражає своєю наповненістю.
- 800₴ /50g
- Вибрати
- Оцінено в 4.43 з 5
Розсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)
- Переклад з китайської: готовий Пуер з Менхаю. Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбанна, повіт Менхай. Вид: Шу Пуер Зовнішній вигляд: досить дрібний листочок, рідко зустрічаються навіть бруньки, але також й дрібні черенки. Смак: соковитий, ковзний, насичений, оксамитовий. Посмак: насичений, йодований з нотками кураги. Аромат: інтенсивний, зрілий, деревний, волоський горіх. Колір настою: темно-коричневий, глибокий, насичений Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для…
- 210₴ /50g
- Вибрати
- Оцінено в 5.00 з 5
Чай Шу Пуер розсипний (№210)
- Переклад з китайської: готовий Пуер з Менхаю. Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбанна, повіт Менхай. Вид: Шу Пуер Зовнішній вигляд: середній листочок, зустрічається бруньки, є дрібні живці.. Смак: горіховий, насичений, бархатистий. Посмак: насичений, йодований з нотками кураги. Аромат: інтенсивний, зрілий, деревний, волоський горіх. Колір настою: темно-коричневий, глибокий, насичений Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів або гайвань з товстими стінками,…
- 284₴ /50g
- Вибрати
- Оцінено в 5.00 з 5
Менхай Шу Пуер розсипний чай (№360)
- Переклад з китайської: готовий розсипний чай пуер з Менхаю Місце, дата виробництва: провінція Юньнань, Сішуанбаньна-Дайський автономний округ, Повіт Мен Хай, 2010 Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: однорідне, темно-коричневе листя та бруньки середнього розміру Смак: зігріваюче, бархатисте Посмак: приємний, оксамитовий Аромат: з нотами сухофруктів та гірських дерев. Колір настою: таємничий і глибокий - колір очей східної красуні :) Найбільш…
- 432₴ /50g
- Вибрати
- Оцінено в 5.00 з 5
Цзинь Дін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№950)
- Переклад з китайської: Шу пуер золотий триніжникМісце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбаньна, повіт Менхай, місто Цзинхай, 2006 рікВид: Шу Пуер (Shu Puer)Зовнішній вигляд: цеглина темного кольору з золотим відливом від бруньокАромат: камфорний, витримане роками сухе листяСмак: землистийПосмак: тривалий, приємний, трохи солодкуватийКолір настою: коричнево-червонийНайбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів або гайвань с товстими стінками, вогнетривкий чайник (для варіння)
- 950₴ /50g
- Вибрати
- Оцінено в 5.00 з 5
Дін Сін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 (№1000)
- Переклад з китайської: Шу пуер з села Дін Сін Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуань-Баньна, повіт Менхай, місто Цзінхай, 2006 Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: млинець темного кольору з золотим відливом від бруньок Аромат: горіховий, копчений, нотки ранкової прохолоди Смак: Горіховий, землистий Посмак: горіховий, виноградна кісточка, легка гіркуватість, що переходить у солодкість Колір настою: коричнево-червоний Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний…
- 1 000₴ /50g
- Вибрати
- Оцінено в 5.00 з 5
Лао Шу Пуер 2008 року, витриманий чай (№1000)
- Переклад з китайської: Готовий розсипний чай пуер з Менхаю Місце, дата виробництва: Провінція Юньнань, Сішуаньбанна, чайна фабрика Менхай, 2007 р. Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: темно-коричневі листя та бруньки Смак: Оксамитовий, обволікаючий. Посмак: приємний, оксамитовий Аромат: лісовий з нотами сухофруктів Колір настою: темно-коричневий Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуера або гайвань з товстими стінками, вогнетривкий…
- 1 000₴ /50g
- Вибрати
Пуер – це елітний чай, який, з’явившись не так давно, став дуже популярним серед шанувальників цього напою. Даний сорт чаю підрозділяється на кілька видів, кожен з яких відрізняється між собою не тільки смаковими характеристиками, але й технологією виготовлення. Одним з різновидів є шу пуер, також він відомий як «зрілий», «готовий».
Це чорний вишуканий чай, що має горіховий або шоколадний присмак. В ароматі готового напою присутні деревні, земельні, а також нотки сухофруктів. Особливостями шу пуера є густота, насиченість. Якісний чай міцний, але при цьому м’який, з гладким і солодкуватим присмаком.
Купити пуер високої якості в Україні можна в інтернет-магазині чаю й аксесуарів «Cha». Ми є професіоналами та не просто продаємо чай, а й несемо культуру вживання даного напою в маси. У нашому каталозі представлено справжній китайський шу пуер, який неможливо придбати в супермаркеті або чайному кіоску. Наші співробітники літають до Китаю, де вибирають і дегустують найкращі сорти.
При виготовленні шу пуера використовується високоякісна сировина, що росте в екологічно чистих гірських регіонах. Ціна пуера в нас доступна, коштом того, що ми працюємо без посередників. Крім того, для постійних і нових клієнтів ми пропонуємо різні акції, знижки.
Технологія виробництва шу пуера, його особливості
Шу пуер – це напій темного, червоно-коричневого кольору. Прискорення процесу дозрівання чаю здійснюється шляхом застосування технології квашення або вологого скиртування (Во Дуй). При цьому в чаї зберігається не тільки хімічний склад, але й корисні властивості. Виробництво шу пуера складається з декількох послідовних етапів.
- Збір сировини й обробка чайного листя до стану «Мао Ча – чай сирець».
- Відібране для створення Шу пуера листя Мао Ча розкладаються в купки у спеціальних приміщеннях. Технологія «Во Дуй» передбачає зволоження шляхом розбризкування води та накриття сформованих куп спеціальною тканиною.
- Чайне листя постійно перебирають, перемішують для прискорення процесу ферментації протягом 3-6 місяців.
- Згодом листя просушують під сонячними променями.
- На останньому етапі чай пресується та фасується.
Під час уживання чаю шу пуер притупляється відчуття голоду.
Замовити справжній шу пуер, привезений з Китаю, можна в Києві, Одесі, Дніпрі, Харкові, інших містах. Доставка елітного чаю здійснюється оперативно по всій Україні. Для замовлення необхідно зв’язатися з менеджером телефоном або заповнити форму зворотного зв’язку.