Подкатегории, Фильтры
  • Шу Пуер “Сін Хай Ци Цзи Бін з Менхаю” витриманий 2006 р (№ 1200)  - фото 2Шу Пуер “Сін Хай Ци Цзи Бін з Менхаю” витриманий 2006 р (№ 1200)  - фото 3
    • Шу Пуер “Сін Хай Ци Цзи Бін з Менхаю” витриманий 2006 р (№ 1200)  - фото 4Шу Пуер “Сін Хай Ци Цзи Бін з Менхаю” витриманий 2006 р (№ 1200)  - фото 5
    • Шу Пуер “Сін Хай Ци Цзи Бін з Менхаю” витриманий 2006 р (№ 1200)

    • Переклад з китайскої: Млинець сімох братів Месце, дата виробництва: Китай, провинція Юньнань, повіт Менхай, Чайная фабрика Сінхай (Xinghai), 2006 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: елегантний, строгий, пресування млинця середньої щільності, видно листя і велику кількість чайних бруньок Аромат: прілий, вологий Смак: зрілий, гічинка абрикосової кісточки та мигдалевого горіха Посмак: солодкість сливових квітів Колір Настою: каштановий Найбільш слушний…
    • 1 320 /50g
    • Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
  • Шу Пуер “Хон Дін Тао” пресований чай (№800)  - фотоШу Пуер “Хон Дін Тао” пресований чай (№800)  - фото 2
    • Шу Пуер “Хон Дін Тао” пресований чай (№800)  - фото 3Шу Пуер “Хон Дін Тао” пресований чай (№800)  - фото 4
    • Шу Пуер “Хон Дін Тао” пресований чай (№800)

    • Переклад з китайської: Велике досягнення Місце, дата виробництва: Китай, провінція Юньнань, 2006 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: елегантний, строгий, пресування млинця середньої щільності, видно листя та велику кількість чайних бруньок Аромат: прілий, вологий Смак: зрілий, гіркота абрикосової кісточки та мигдального горіха Посмак: солодкість сливових квітів Колір настою: каштановий Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів…
    • 880 /50g
    • Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару