Подкатегории, Фильтры
  • Тхе Цзі Шу Пуер Бін Цзін Хао 2006р (№2000)  - фото 2Тхе Цзі Шу Пуер Бін Цзін Хао 2006р (№2000)  - фото 3
    • Тхе Цзі Шу Пуер Бін Цзін Хао 2006р (№2000)  - фото 4Тхе Цзі Шу Пуер Бін Цзін Хао 2006р (№2000)  - фото 5
    • Тхе Цзі Шу Пуер Бін Цзін Хао 2006р (№2000)

    • Переклад з китайської: Шу пуер вищого ґатунку або спеціального класу Місце, дата виробництва: Юньнань, Менку, Ліньцан, фабрика Shuangjiang Mengku Tea Co.Ltd., 2006 Вигляд: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: Класичний млинець Аромат: глибокий, землістий, з нотами деревини, сухофруктів, горіхів, може бути легкий запах старого дерева або вологого підвалу Смак: м'який, теплий, округлий, після 15+ років витримки чай набуває насолоди, гладкості…
    • 2 200 /50g
    • Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
  • У І Шуй Сянь північнофуцзянський чай Улун (№120)  - фотоУ І Шуй Сянь північнофуцзянський чай Улун (№120)  - фото 2
    • У І Шуй Сянь північнофуцзянський чай Улун (№120)  - фото 3У І Шуй Сянь північнофуцзянський чай Улун (№120)  - фото 4
    • У І Шуй Сянь північнофуцзянський чай Улун (№120)

    • Переклад з китайської: Нарцис з гір У І. Друга назва "Водяна фея" або "Водний ельф" Місце, дата виробництва: Фуцзянь, 2024 р. Вид улуна: Північнофуцзянський улун Зовнішній вигляд: однорідний, чистий; листя поздовжнього скручування Смак: Солодкий, трохи терпкуватий Посмак: тривалий, солодкуватий Аромат: Солодкий, тягучий з нотами цитрусових Колір настою: Темний, коньячний
    • 234 /50g
    • Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

Такий продукт, як чай, знайомий всім без винятку. Але мало хто вживає в їжу справжній напій, адже попри те, що представлено на прилавках супермаркетів і чайних кіосків, чаєм назвати складно. Якщо ви хочете купити чай з відмінними смаковими характеристиками, унікальним ароматом, свої послуги пропонує магазин чаю та аксесуарів «Cha». Наша основна мета – це не просто продати китайський, японський або тайванський чай, а долучити людей до культури чаювання, яка має багатовікову історію.

Далі