Подкатегории, Фильтры
  • Цзю Цюй Хун Мей червоний (чорний) чай (№180)  - фото 2Цзю Цюй Хун Мей червоний (чорний) чай (№180)  - фото 3
    • Цзю Цюй Хун Мей червоний (чорний) чай (№180)  - фото 4Цзю Цюй Хун Мей червоний (чорний) чай (№180)  - фото 5
    • Цзю Цюй Хун Мей червоний (чорний) чай (№180)

    • Переклад з китайської: Червона Слива Місце, дата виробництва: Чжецзян, неподалік міста Ханчжоу, весна 2023 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: форма сухого листочка трохи скручена в пружну спіраль, радує чорним живим блиском Аромат: солодкий мед з легкою кислинкою сухих помідорів Смак: насичений, медовий, солодкуватий Посмак: тривалий, солодкий Колір настою: темний бурштин Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий…
    • 270 /50g
    • Вибрати
  • Цзю Цюй Хун Мей розсипний червоний (чорний) чай (№360)  - фотоЦзю Цюй Хун Мей розсипний червоний (чорний) чай (№360)  - фото 2
    • Цзю Цюй Хун Мей розсипний червоний (чорний) чай (№360)  - фото 3Цзю Цюй Хун Мей розсипний червоний (чорний) чай (№360)  - фото 4
    • Цзю Цюй Хун Мей розсипний червоний (чорний) чай (№360)

    • Переклад з китайської: Червона Слива Місце, дата виробництва: Чжецзян, неподалік міста Ханчжоу, 2022 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: форма сухого листочка трохи скручена в пружну спіраль, тішить чорним живим блиском Аромат: густий, п'янкий, сухих квіток сливи, меду Смак: відтінки сливових кісточок Посмак: тривалий, солодкий Колір настою: червонувато-рубіново-золотистий Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник…
    • 432 /50g
    • Вибрати

Такий продукт, як чай, знайомий всім без винятку. Але мало хто вживає в їжу справжній напій, адже попри те, що представлено на прилавках супермаркетів і чайних кіосків, чаєм назвати складно. Якщо ви хочете купити чай з відмінними смаковими характеристиками, унікальним ароматом, свої послуги пропонує магазин чаю та аксесуарів «Cha». Наша основна мета – це не просто продати китайський, японський або тайванський чай, а долучити людей до культури чаювання, яка має багатовікову історію.

Далі