-
- Оцінено в 5.00 з 5
Тай Му Цзинь Хоу розсипний червоний (чорний) чай (№360)
- Переклад з китайської: Золотоволоса мавпа Місце, дата виробництва: Фуцзянь, 2025 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: маленькі ворсисті бруньки та ніжні перші листочки Аромат:фруктово-ягідний, з кислинкою Смак: терпкий, з легкою гіркуватістю Посмак: тривалий, солодкий Колір настою: переливи бурштину, від світлого до темного Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник з ісинської глини
- 486₴ /50g
- Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
-
- Оцінено в 5.00 з 5
Цзинь Цзюнь Мей червоний (чорний) чай (№800)
- Переклад з китайської:金骏眉, Брови золотого скакуна (або Золоті брови скакуна) Місце, дата виробництва: Фуцзянь, гори УІ, 2025 р. Вид: Червоний (чорный) чай Зовнішній вигляд: чай складається виключно з маленьких, ворсистих, золотистих бруньок Аромат: карамель, какао зерна, лісові ягоди Смак: солодкий, що обгортає Посмак: тривалий, неймовірно приємний, квітково-медовий Колір настою: темний бурштин Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник…
- 880₴ /50g
- Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
-
- Оцінено в 5.00 з 5
Цзинь Цзюнь Мей колекційний червоний (чорний) чай (№1200)
- Переклад з китайської: 金骏眉, Брови золотого скакуна (або Золоті брови скакуна) Місце, дата виробництва: Фуцзянь, гори УІ, 2025 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: чай складається виключно з маленьких ворсистих золотистих бруньок Аромат: медово-карамельний Смак: чистий, ясний, високий Посмак: тривалий, неймовірно приємний, квітково-медовий Колір настою: темного бурштину Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник з…
- 1 320₴ /50g
- Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
-
- Оцінено в 5.00 з 5
Цзинь Цзюнь Мей розсипний червоний (чорний) чай (№360)
- Переклад з китайської: Брови золотого скакуна (або Золоті брови скакуна) Місце, дата виробництва: Північ провінції Фуцзянь, весна 2024 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: красиві чорні глянсові чаїнки, з великим вмістом золотистих, ворсистих бруньок Аромат: медовий, тягучий, солодкий Смак: з легкою кислинкою, трохи терпкий Посмак: тривалий, неймовірно приємний, квітково-медовий Колір настою: темно-бурштиновий Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци,…
- 486₴ /50g
- Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
-
- Оцінено в 5.00 з 5
Гуй Хуа Хун Ча розсипний червоний (чорний) чай (№150)
- Переклад з китайської: Червоний чай з ароматом квітів коричного дерева Місце, дата виробництва: Китай, провінція Фуцзянь, весна 2024 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: складається з ніжних великих чаїнок та множини золотистих бруньок Аромат: насичений аромат сливи, абрикосу, квіткового меду Смак: об'ємний, фруктовий, з терпкуватими хлібними нотами Посмак: квіти та слива з карамеллю Колір настою: оранжево-рубіновий Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци,…
- 259₴ /50g
- Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
-
- -20%
- Оцінено в 5.00 з 5
Цзинь Є Хун Ча Шай Хун червоний (чорний) чай (№500)
- Переклад з китайської: Висушений на сонці червоний чай Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбаньна, Менхай, Меньнагао, вересень 2022 г. Вид: Червоний (чорный) чай Зовнішній вигляд: велике чайне листя темного кольору Аромат: карамель, лісові ягоди Смак: солодкий, що огортає Посмак: тривалий, неймовірно приємний, квітково-медовий Колір настою: бурштиновий Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник з ісинської глини
-
613₴Оригінальна ціна: 613₴.490₴Поточна ціна: 490₴. /50g - Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
-
- Оцінено в 5.00 з 5
Цзинь Цзюнь Мей розсипний червоний (чорний) чай (№400)
- Переклад з китайської: Брови золотого скакуна (або Золоті брови скакуна) Місце, дата виробництва: Північ провінції Фуцзянь, 2022 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: красиві чорні глянсові чаїнки, з великим вмістом золотистих, ворсистих бруньок Аромат: медовий, тягучий, солодкий Смак: з легкою кислинкою, трохи терпкий Посмак: тривалий, неймовірно приємний, квітково-медовий Колір настою: темно-бурштиновий Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий…
- 520₴ /50g
- Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
-
- Оцінено в 5.00 з 5
Дянь Хун Мао Фен розсипний червоний (чорний) чай (№180)
- Переклад з китайської: Червоний чай з Дяньсі Місце, дата виробництва: Китай, Юньнань, весна 2024 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: однорідний, велика кількість золотистих чайних бруньок Аромат: медовий, солодкий Смак: насичений, терпкий Посмак: приємний, стійкий Колір настою: темний бурштин Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник з ісинської глини
- 594₴ /100g
- Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
Хун ча або червоний чай посідає почесне місце серед інших сортів китайського чаю. До даного виду належить сильно ферментований чай, окислення якого становить близько 90%. Насправді червоним чай називають тільки в країні його виробництва. В Європі він знайомий шанувальникам цього вишуканого напою як традиційний чорний чай.
Відмітна особливість процесу виробництва червоного чаю – відсутність етапу, що має назву «усунення зелені». На ньому сировина піддається швидкій температурній обробці, що припиняє ферментацію. Сировину для червоного чаю спочатку скручують, розминають і тільки після цього дуже повільно підігрівають. До основних етапів виготовлення червоного чаю належать:
- Підв’ялювання.
- Скручування, м’яття листя.
- Ферментація.
- Сушка при однаковій помірній температурі.
Ферментація – це важливий етап, який дозволяє зробити з рослини напій. Вона проводиться після скручування, згинання листя до появи соку і початку окисного процесу.
Аромат сухого чаю дуже цікавий і впізнаваний. Йому притаманні медові й пряні нотки. Готовий напій набуває яскравого відтінку, який залежить від сорту чаю. Він може бути як світлим апельсиновим, так і темно-рубіновим, а іноді коричневим і навіть бурим. Китайський червоний чай характеризується насиченим яскраво вираженим смаком з кислинкою, терпкістю. Після вживання чаю залишається приємний солодкуватий або трохи терпкий посмак.
Справжній червоний чай, який можна купити в інтернет-магазині «Cha», представлений різними підвидами. Ми пропонуємо якісний чай, привезений нашими співробітниками безпосередньо з Китаю. Для його виробництва використовується добірна сировина, що росте в екологічно чистих регіонах. У нас представлений елітний червоний чай, який неможливо купити в супермаркеті. Ціна його вигідна за рахунок того, що ми працюємо без посередників.
Різновиди червоного чаю
Червоний чай представлений трьома категоріями. Кожен з видів виробляється з сировини, що піддається різній обробці.
- Сяо Чжуни. Для їх виробництва відбирають листя середнього розміру з чайних кущів, що росте тільки в одному регіоні провінції Фуцзянь. Сировина для цієї категорії чаїв коптиться на старому сосновому вугіллі.
- Гунфу Хуни. Вони виготовляються в різних чайних регіонах з молодих бруньок або бруньок з одним листом (використовують два види листя – велике та дрібне).
Замовити справжній червоний китайський чай з оперативною доставкою по всій Україні можна в Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, інших населених пунктах. Наша компанія постійно оновлює асортимент чаїв, пропонує різні акції, знижки.















