-
- Оцінено в 5.00 з 5
Інь Цзюнь Мей червоний (чорний) чай (№600)
- Переклад з китайської: Срібні брови скакуна (або брови срібного скакуна) Місце, дата виробництва: Північ провінції Фуцзянь,весна 2024 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: Інь Цзюнь Мей відрізняється меншим вмістом бруньок — він складається з чаїнок, сформованих брунькою та першим ніжним листочком Аромат: медовий, що обволікає Смак: збалансований, з відтінками фруктів та меду Посмак: освіжаючий, ягідна кислинка, що перетікає в…
- 690₴ /50g
- Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
-
- Оцінено в 5.00 з 5
Цзинь Цзюнь Мей розсипний червоний (чорний) чай (№360)
- Переклад з китайської: Брови золотого скакуна (або Золоті брови скакуна) Місце, дата виробництва: Північ провінції Фуцзянь, весна 2024 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: красиві чорні глянсові чаїнки, з великим вмістом золотистих, ворсистих бруньок Аромат: медовий, тягучий, солодкий Смак: з легкою кислинкою, трохи терпкий Посмак: тривалий, неймовірно приємний, квітково-медовий Колір настою: темно-бурштиновий Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци,…
- 486₴ /50g
- Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
-
Цзинь Ло червоний (чорний) чай (№400)
- Переклад з китайської: Золотий равлик Місце, дата виробництва: Юньнань, 2022 р Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: ворсисті бруньки спірально скручені Аромат: солодкий Смак: пряний з легкою кислинкою Посмак: квітковий, тривалий, зігріваючий Колір настою: янтарний Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, великий скляний чайник
- 520₴ /50g
- Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
-
- Оцінено в 5.00 з 5
Цзю Цюй Хун Мей червоний (чорний) чай (№180)
- Переклад з китайської: Червона Слива Місце, дата виробництва: Чжецзян, неподалік міста Ханчжоу, весна 2024 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: форма сухого листочка трохи скручена в пружну спіраль, радує чорним живим блиском Аромат: солодкий мед з легкою кислинкою сухих помідорів Смак: насичений, медовий, солодкуватий Посмак: тривалий, солодкий Колір настою: темний бурштин Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий…
- 297₴ /50g
- Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
-
- Оцінено в 5.00 з 5
Червоний (чорний) чай з бруньок Да Цзинь Чжень (№480)
- Переклад з китайської: Великі золоті голки Вид: Червоний чай Зовнішній вигляд: великі щільні руді бруньки з темними ніжками, бруньки покриті золотистим ворсом Місце, дата виробництва: Китай, провінція Юньнань, збір 2023 рік Колір настою: золотистий, янтарний Аромат: хлібний, ягідний Смак: м'який, копчений, терпкий Посмак: тривалий, ягідний, легка терпкість Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник з ісинської…
- 588₴ /50g
- Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
-
- Оцінено в 5.00 з 5
Чжен Шань Сяо Чжун розсипний червоний (чорний) чай (№180)
- Переклад з китайської: Малі кущі з гори Чжен Вид: Червоний чай Зовнішній вигляд: красиві чорні глянсові тонкі чаїнки. Місце, дата виробництва: Північ провінції Фуцзянь, весна 2024 р. Колір настою: Темно-бурштиновий Аромат: Легкі нотки копченого чорносливу, груші Смак: Густий, насичено-оксамитовий, чорносливовий Посмак: тривалий, сухофруктово-карамельний. Враження: дуже приємний чай, дарує відчуття затишку та зібраності.
- 297₴ /50g
- Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
-
- Оцінено в 5.00 з 5
Колекційний червоний (чорний) чай Нюй Ер Хун (№650)
- Переклад з китайської: Дівчина-краса Місце, дата виробництва: Провінція Юньнань, гори Булань, весна 2023 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: Нюй Ер Хун схожий на дівочі локони. Він тендітний та оксамитовий. Велика кількість золотистих чайних бруньок. Аромат: медовий, солодкий, теплий, ягідний, нагадує свіжоспечений чорний хліб зі злаками Смак: дуже насичений і яскравий, з легкою кислинкою сухофруктів, терпкістю Посмак: тривалий, багатий…
- 748₴ /50g
- Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
-
- Оцінено в 5.00 з 5
Цзинь Цзюнь Мей розсипний червоний (чорний) чай (№400)
- Переклад з китайської: Брови золотого скакуна (або Золоті брови скакуна) Місце, дата виробництва: Північ провінції Фуцзянь, 2022 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: красиві чорні глянсові чаїнки, з великим вмістом золотистих, ворсистих бруньок Аромат: медовий, тягучий, солодкий Смак: з легкою кислинкою, трохи терпкий Посмак: тривалий, неймовірно приємний, квітково-медовий Колір настою: темно-бурштиновий Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий…
- 520₴ /50g
- Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
-
- Оцінено в 5.00 з 5
Хун Бі Ло розсипний червоний (чорний) чай (№150)
- Переклад з китайської: Червоні спіралі (Червоні равлики) Місце, дата виробництва: Китай, провінція Юньнань, 2024 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: красиві чорно-золотисті чаїнки, згорнуті у спіральки-равлики. Аромат: медовий, тягучий, солодкий Смак: легка терпкість Посмак: солодкуватий, оксамитовий Колір настою: бурштиновий Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник з ісинської глини
- 259₴ /50g
- Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
-
- Оцінено в 5.00 з 5
Дянь Хун Мао Фен розсипний червоний (чорний) чай (№180)
- Переклад з китайської: Червоний чай з Дяньсі Місце, дата виробництва: Китай, Юньнань, весна 2024 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: однорідний, велика кількість золотистих чайних бруньок Аромат: медовий, солодкий Смак: насичений, терпкий Посмак: приємний, стійкий Колір настою: темний бурштин Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник з ісинської глини
- 594₴ /100g
- Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
Хун ча або червоний чай посідає почесне місце серед інших сортів китайського чаю. До даного виду належить сильно ферментований чай, окислення якого становить близько 90%. Насправді червоним чай називають тільки в країні його виробництва. В Європі він знайомий шанувальникам цього вишуканого напою як традиційний чорний чай.
Відмітна особливість процесу виробництва червоного чаю – відсутність етапу, що має назву «усунення зелені». На ньому сировина піддається швидкій температурній обробці, що припиняє ферментацію. Сировину для червоного чаю спочатку скручують, розминають і тільки після цього дуже повільно підігрівають. До основних етапів виготовлення червоного чаю належать:
- Підв’ялювання.
- Скручування, м’яття листя.
- Ферментація.
- Сушка при однаковій помірній температурі.
Ферментація – це важливий етап, який дозволяє зробити з рослини напій. Вона проводиться після скручування, згинання листя до появи соку і початку окисного процесу.
Аромат сухого чаю дуже цікавий і впізнаваний. Йому притаманні медові й пряні нотки. Готовий напій набуває яскравого відтінку, який залежить від сорту чаю. Він може бути як світлим апельсиновим, так і темно-рубіновим, а іноді коричневим і навіть бурим. Китайський червоний чай характеризується насиченим яскраво вираженим смаком з кислинкою, терпкістю. Після вживання чаю залишається приємний солодкуватий або трохи терпкий посмак.
Справжній червоний чай, який можна купити в інтернет-магазині «Cha», представлений різними підвидами. Ми пропонуємо якісний чай, привезений нашими співробітниками безпосередньо з Китаю. Для його виробництва використовується добірна сировина, що росте в екологічно чистих регіонах. У нас представлений елітний червоний чай, який неможливо купити в супермаркеті. Ціна його вигідна за рахунок того, що ми працюємо без посередників.
Різновиди червоного чаю
Червоний чай представлений трьома категоріями. Кожен з видів виробляється з сировини, що піддається різній обробці.
- Сяо Чжуни. Для їх виробництва відбирають листя середнього розміру з чайних кущів, що росте тільки в одному регіоні провінції Фуцзянь. Сировина для цієї категорії чаїв коптиться на старому сосновому вугіллі.
- Гунфу Хуни. Вони виготовляються в різних чайних регіонах з молодих бруньок або бруньок з одним листом (використовують два види листя – велике та дрібне).
Замовити справжній червоний китайський чай з оперативною доставкою по всій Україні можна в Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, інших населених пунктах. Наша компанія постійно оновлює асортимент чаїв, пропонує різні акції, знижки.



















