Міньхуни – це червоні (у нас часто називають такий чай чорним) чаї з провінції Фуцзянь вироблені за технологією Гунфухун. Це означає, що в сировині можуть прісутстовать чайине нирки, або маленькі молоденькі листочки чайних кущів якогось одного одного сорту.
Мінь – це історична назва місцевості, що відноситься до певних гірським районам північної частини провінції Фуцзянь. Тому червоні Гунфухуни з цього регіону прийнято називати Міньхуни.
Фуцзянь – це батьківщина червоних чаїв, і до чайного сировини тут завжди були дуже високі вимоги. У цій провінції також виробляють лушіе сорти білого чаю і улун, а це традиція якості і вишуканості. І не дивно, що фуцзяньській червоні чаї читаються найтоншими або “високими”, якщо ви любите кран чаї, то варто обов’язково спробувати Мінхуни і скласти своє власне враження про їх смакової мелодії.