Подкатегории, Фильтры
  • Гу Шу Ча Чжуань, пресований чай Шу Пуер 2010 рік (№600)  - фото 2Гу Шу Ча Чжуань, пресований чай Шу Пуер 2010 рік (№600)  - фото 3
    • Гу Шу Ча Чжуань, пресований чай Шу Пуер 2010 рік (№600)  - фото 4Гу Шу Ча Чжуань, пресований чай Шу Пуер 2010 рік (№600)  - фото 5
    • Гу Шу Ча Чжуань, пресований чай Шу Пуер 2010 рік (№600)

    • Переклад з китайської: Чайна цегла зі старих дерев Місце, дата виробництва: Китай, провінція Юньнань, Сішуаньбанна, Булань Шань, село Лао Мане, 2010 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: щільно спресована пуерна цегла, однорідна, багато чайних бруньок Посмак: солодко-пряний. Аромат: солодкувато-сирий, деревний, осіннього листя Смак: м'який, оксамитовий Посмак: солодко-пряний Колір настою: темний, коньячний Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для…
    • 630 /50g
    • Вибрати

Оригінальний китайський чай дуже відрізняється від звичайного пакетованого або заварного чаю з супермаркету. Необхідно зазначити, що багато хто навіть не знає, як він виглядає, і ми спробуємо виправити цю ситуацію. Класифікується чай з Китаю за різними параметрами, адже він представлений величезною кількістю сортів. Одним з вишуканих вважається пуер. Саме цей чай став популярним серед любителів, а тих, хто не встиг спробувати його, він інтригує.

Далі