Подкатегории, Фильтры
  • Хуан Шань Мао Фен, китайський зелений чай (№800)  - фото 2Хуан Шань Мао Фен, китайський зелений чай (№800)  - фото 3
    • -20%
      Хуан Шань Мао Фен, китайський зелений чай (№800)  - фото 4Хуан Шань Мао Фен, китайський зелений чай (№800)  - фото 5
    • Хуан Шань Мао Фен, китайський зелений чай (№800)

    • Переклад з китайської: 黄山毛峰 Ворсисті вершини гори Хуаншань Місце, дата виробництва: Китай, провінція Аньхой, 2024 р. Вигляд: Зелений чай Зовнішній вигляд: ворсиста ніжна брунька та один-два листочки з відтінками жовтого та зеленого кольору Аромат: вишуканий, квітковий Смак: пряний, ніжний, солодкий, легкий Післясмак: довгий, освіжаючий Колір настою: легкий жовто-зелений Найбільш підходящий посуд для заварювання: керамічна гайвань, склянка з ситом, можливо навіть…
    • Оригінальна ціна: 880₴.Поточна ціна: 704₴. /50g
    • Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
  • Молі Білочунь, зелений чай із жасмином (№150)  - фотоМолі Білочунь, зелений чай із жасмином (№150)  - фото 2
    • Молі Білочунь, зелений чай із жасмином (№150)  - фото 3Молі Білочунь, зелений чай із жасмином (№150)  - фото 4
    • Молі Білочунь, зелений чай із жасмином (№150)

    • Переклад з китайської: Жасминові смарагдові спіралі весни Місце, дата виробництва: Китай, провінція Цзянсу, 2024 р Вид: зелений чай з жасмином Зовнішній вигляд: пухнасті чаїнки смарагдового кольору у формі спіралей, зустрічаються пелюстки квітів жасмину Аромат: тонкий, жасминовий з квітковим букетом Смак: легкий квітковий, ніжний Посмак: літній, свіжий, тривалий Колір настою: світло-жовтий, золотистий Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник
    • 259 /50g
    • Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

Рекордсменом за своєю популярністю не тільки в Китаї, але й в Європі, а також у нашій країні, вважається зелений чай. Він є китайським національним напоєм, вживається без додавання цукру, що дозволяє насолодитися неперевершеними смаковими якостями, приємним посмаком, найніжнішим ароматом. Виробляється чай зелений за різними рецептурами, але основною метою є запобігання окисленню сировини на першому етапі його обробки.

Далі