Подкатегории, Фильтры
  • Білочунь, китайський зелений чай весна 2025 (№120)  - фото 2Білочунь, китайський зелений чай весна 2025 (№120)  - фото 3
    • Білочунь, китайський зелений чай весна 2025 (№120)  - фото 4Білочунь, китайський зелений чай весна 2025 (№120)  - фото 5
    • Білочунь, китайський зелений чай весна 2025 (№120)

    • Переклад з китайської: Смарагдові спіралі весни Місце, дата виробництва: Китай, провінція Цзянсу, квітень 2025 р. Вид: Зелений чай Зовнішній вигляд: легкі пухнасті чаїнки у формі маленьких спіралей Аромат: легкий, вишуканий, з відтінками квітів та персиків Смак: злегка терпкий, ніжний Посмак: освіжаючий Колір настою: прозорий, з помітними ворсинками Найбільш слушний посуд для заварювання: керамічна гайвань, тонкостінний глиняний чайник, чашка з ситом  
    • 234 /50g
    • Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
  • Сєнча Кагосіма, японський зелений чай (№600)  - фотоСєнча Кагосіма, японський зелений чай (№600)  - фото 2
    • Сєнча Кагосіма, японський зелений чай (№600)  - фото 3Сєнча Кагосіма, японський зелений чай (№600)  - фото 4
    • Сєнча Кагосіма, японський зелений чай (№600)

    • Переклад з японської: Зелений чай Місце, дата виробництва: префектура Кагосіма, весна 2024 рік Вид: Зелений чай Зовнішній вигляд: скручені маленькі листочки нагадують голки, додані подрібнені листочки Аромат: свіжий, цитрусовий, трав'яний Смак: м'який, солодкий, вершковий Посмак: довгий, легкий Колір настою: світло-зелений, жовто-зелений Найюільш слушний посуд для заварювання: порцелянова гайвань, тонкостінний глиняний чайник  
    • 690 /50g
    • Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

Рекордсменом за своєю популярністю не тільки в Китаї, але й в Європі, а також у нашій країні, вважається зелений чай. Він є китайським національним напоєм, вживається без додавання цукру, що дозволяє насолодитися неперевершеними смаковими якостями, приємним посмаком, найніжнішим ароматом. Виробляється чай зелений за різними рецептурами, але основною метою є запобігання окисленню сировини на першому етапі його обробки.

Далі