Подкатегории, Фильтры
  • Сєнча Кагосіма, японський зелений чай (№600)  - фото 2Сєнча Кагосіма, японський зелений чай (№600)  - фото 3
    • Сєнча Кагосіма, японський зелений чай (№600)  - фото 4Сєнча Кагосіма, японський зелений чай (№600)  - фото 5
    • Сєнча Кагосіма, японський зелений чай (№600)

    • Переклад з японської: Зелений чай Місце, дата виробництва: префектура Кагосіма, весна 2024 рік Вид: Зелений чай Зовнішній вигляд: скручені маленькі листочки нагадують голки, додані подрібнені листочки Аромат: свіжий, цитрусовий, трав'яний Смак: м'який, солодкий, вершковий Посмак: довгий, легкий Колір настою: світло-зелений, жовто-зелений Найюільш слушний посуд для заварювання: порцелянова гайвань, тонкостінний глиняний чайник  
    • 690 /50g
    • Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
  • Генмайча, японський зелений чай (№180)  - фотоГенмайча, японський зелений чай (№180)  - фото 2
    • Генмайча, японський зелений чай (№180)  - фото 3Генмайча, японський зелений чай (№180)  - фото 4
    • Генмайча, японський зелений чай (№180)

    • Переклад з китайської: чай з коричневим рисом Місце, дата виробнцтва: Сідзуока, літо-осінь 2024 рік Від: Зелений чай Зовнішній вигляд: маленьке пласке листя, смажений рис Аромат: м'який, теплий, горіховий Смак: м'який, пряниковий Посмак: легкий, молочний, горіховий Колір настою: світло-зелений з теплим відливом Найбільш слушний посуд для заварювання: фарфорова гайвань, скляний чайник, керамічний чайник  
    • 297 /50g
    • Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

У Японії виробляються переважно зелені чаї з листя чайного куща сімейства камелія китайська (Camellia sinensis). Використовують сорти чайних кущів Ябукіта, Окухікарі, Саямакаорі.

Далі