- Оцінено в 5.00 з 5
Шу Пуер “Шуй Лянь Інь” витриманий чай 1995р (№3000)
- Переклад з китайської: Зелений друк Місце, дата виробництва: Китай, Юньнань, Куньмінська чайна фабрика, Yunnan tea branch, 1995 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: пресоване листя, бруньки Аромат: сухофрукти, літо на дачі Смак: насичений, щільний, густий Посмак: тривалий, терпкий Колір настою: темний бурштин Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів або гайвань з товстими стінками, вогнетривкий чайник (для…
- 3 000₴ /50g
- Вибрати
- Оцінено в 5.00 з 5
Цзинь Дін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№950)
- Переклад з китайської: Шу пуер золотий триніжникМісце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбаньна, повіт Менхай, місто Цзинхай, 2006 рікВид: Шу Пуер (Shu Puer)Зовнішній вигляд: цеглина темного кольору з золотим відливом від бруньокАромат: камфорний, витримане роками сухе листяСмак: землистийПосмак: тривалий, приємний, трохи солодкуватийКолір настою: коричнево-червонийНайбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів або гайвань с товстими стінками, вогнетривкий чайник (для варіння)
- 950₴ /50g
- Вибрати
- Оцінено в 5.00 з 5
Дін Сін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 (№1000)
- Переклад з китайської: Шу пуер з села Дін Сін Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуань-Баньна, повіт Менхай, місто Цзінхай, 2006 Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: млинець темного кольору з золотим відливом від бруньок Аромат: горіховий, копчений, нотки ранкової прохолоди Смак: Горіховий, землистий Посмак: горіховий, виноградна кісточка, легка гіркуватість, що переходить у солодкість Колір настою: коричнево-червоний Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний…
- 1 000₴ /50g
- Вибрати
- Оцінено в 5.00 з 5
Ча Чжуань, Шен Пуер 2006 рік у формі цегли (№800)
- Переклад з китайської: цегла чаю шен пуер Місце, дата виробництва: Юньнань, Куньмін, Guanshang Middle Road, 2006 Вид: Шен пуер (Зелений Пуер, raw puer) Зовнішній вигляд: потемніла в природному зберіганні цегла із золотистим блиском від бруньок Колір настою: медовий Смак: фруктовий, квітковий Посмак: трав'янистий, свіжий, квіткові нотки Аромат: перші ноти - лотос, пізніше - медовий, нотки бузку Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань або…
- Читати далі
Магазин
Тут ви можете переглядати товари цього магазину.