Подкатегории, Фильтры
  • Лао Шу Пуер, витриманий розсипний чай Шу Пуер (№ 1500)  - фото 2Лао Шу Пуер, витриманий розсипний чай Шу Пуер (№ 1500)  - фото 3
    • Лао Шу Пуер, витриманий розсипний чай Шу Пуер (№ 1500)  - фото 4Лао Шу Пуер, витриманий розсипний чай Шу Пуер (№ 1500)  - фото 5
    • Лао Шу Пуер, витриманий розсипний чай Шу Пуер (№ 1500)

    • Переклад з китайської: Готовий розсипний чай пуер з Менхаю. Місце, дата виробництва: Провінція Юньнань, 2003 р. Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: темно-коричневе велике листя та бруньки Смак: оксамитовий, обволікаючий Посмак: приємний, оксамитовий Аромат: лісовий з нотами сухофруктів Колір настою: темно-коричневий Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуера або гайвань з товстими стінками, вогнетривкий чайник (якщо для варіння).
    • 1 500 /50g
    • Вибрати
  • Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)  - фотоЧервоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)  - фото 2
    • Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)  - фото 3Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)  - фото 4
    • Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)

    • Переклад з китайської: Червоний чай зі старих дерев з Ліньцану Вид: Червоний чай Місце, дата виробництва: Китай, Юньнань, Ліньцан, 2021 р Зовнішній вигляд: темні матові чаїнки, середня крупність, поздовжнє скручування Колір настою: золотистий, бурштиновий Аромат: ягідний, кондитерський Смак: насичений, солодкий, ягідний Посмак: тривалий, вершковий Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник з ісинської глини
    • 630 /50g
    • Вибрати
  • Гайвань «Гілка сливи»  - фотоГайвань «Гілка сливи»  - фото 2
  • Пуерна церемонія  - фотоПуерна церемонія  - фото 2
  • Да Хун Пао північнофуцзянський улун (№2400)  - фотоДа Хун Пао північнофуцзянський улун (№2400)  - фото 2
    • Да Хун Пао північнофуцзянський улун (№2400)  - фото 3Да Хун Пао північнофуцзянський улун (№2400)  - фото 4
    • Да Хун Пао північнофуцзянський улун (№2400)

    • Переклад з китайської: Великий Червоний Халат Місце, дата виробництва: Фуцзянь, У І Шань, 2023 р Вид: Північнофуцзяньский улун Зовнішній вигляд: чистий, поздовжньої скрутки Аромат: грушевий нектар Смак: насичений, пряний, печені фрукти Посмак: тривалий, приємний, оксамитовий та обволікаючий Колір настою: коньячний Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник, товстостінна гайвань
    • 384 грн /7i5
    • Вибрати
  • Білий чайник в японському стилі з ротанговою ручкою 225 мл  - фотоБілий чайник в японському стилі з ротанговою ручкою 225 мл  - фото 2
  • Чахай “Ніжна слива” 200 мл  - фотоЧахай “Ніжна слива” 200 мл  - фото 2
  • Гайвань “Лотосовий ставок” 150 мл  - фотоГайвань “Лотосовий ставок” 150 мл  - фото 2
  • Статуетка “Бодхідхарма”  - фото
    • Статуетка “Бодхідхарма”  - фото 2
    • Статуетка “Бодхідхарма”

    • Могутній бородатий старець із суворим, але мудрим поглядом під навислими бровами - такий він засновник і перший патріарх дзен-буддизму Бодхідхарма. Ця статуетка надає сили, допомагає у духовному шляху та виступає сильним провідником.
    • 4 800
    • Додати в кошик
  • Шен Пуер “Менку Гу Шу Місян” чай 2015р (№480)  - фотоШен Пуер “Менку Гу Шу Місян” чай 2015р (№480)  - фото 2
  • Чашка керамічна Цін Ці з Лунцюаня 180мл  - фотоЧашка керамічна Цін Ці з Лунцюаня 180мл  - фото 2
    • Чашка керамічна Цін Ці з Лунцюаня 180мл  - фото 3Чашка керамічна Цін Ці з Лунцюаня 180мл  - фото 4
    • Чашка керамічна Цін Ці з Лунцюаня 180мл

    • Цин Ци цінувалася та цінується в аристократичних колах досить високо. Високі піали для теплих чаїв. Довго тримають тепло та зігрівають руки зимовими вечорами :)
    • 680 грн
    • Вибрати
  • Лао Шу Пуер 2008 року, витриманий чай (№1000)  - фотоЛао Шу Пуер 2008 року, витриманий чай (№1000)  - фото 2
    • Лао Шу Пуер 2008 року, витриманий чай (№1000)  - фото 3Лао Шу Пуер 2008 року, витриманий чай (№1000)  - фото 4
    • Лао Шу Пуер 2008 року, витриманий чай (№1000)

    • Переклад з китайської: Готовий розсипний чай пуер з Менхаю Місце, дата виробництва: Провінція Юньнань, Сішуаньбанна, чайна фабрика Менхай, 2007 р. Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: темно-коричневі листя та бруньки Смак: Оксамитовий, обволікаючий. Посмак: приємний, оксамитовий Аромат: лісовий з нотами сухофруктів Колір настою: темно-коричневий Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуера або гайвань з товстими стінками, вогнетривкий…
    • 1 000 /50g
    • Вибрати