Подкатегории, Фильтры
  • Цзинь Чжень Бай Лянь, 2013 рік, чай Шу Пуер (№360)  - фото 2Цзинь Чжень Бай Лянь, 2013 рік, чай Шу Пуер (№360)  - фото 3
    • Цзинь Чжень Бай Лянь, 2013 рік, чай Шу Пуер (№360)  - фото 4Цзинь Чжень Бай Лянь, 2013 рік, чай Шу Пуер (№360)  - фото 5
    • Цзинь Чжень Бай Лянь, 2013 рік, чай Шу Пуер (№360)

    • Переклад з китайської: Золоті голки, Білий лотос Місце, дата виробництва: Юньнань, фабрика Куньмін "І Хен Сян" сировина 2013 року, пресування 2017 року Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: чайний млинець виготовлений з високосортного листа з великою кількістю яскраво-золотистих ніжних бруньок Аромат: неймовірний, багатогранний, сухофруктно-кавово-шоколадний Смак: насичений, яскравий, оксамитовий, з нотками фундука, шоколаду, чорносливу Посмак: тривалий, приємний, горіхово-шоколадний Колір настою:…
    • 972 /100g
    • Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
  • Гуй Хуа Хун Ча розсипний червоний (чорний) чай (№150)  - фотоГуй Хуа Хун Ча розсипний червоний (чорний) чай (№150)  - фото 2
    • Гуй Хуа Хун Ча розсипний червоний (чорний) чай (№150)  - фото 3Гуй Хуа Хун Ча розсипний червоний (чорний) чай (№150)  - фото 4
    • Гуй Хуа Хун Ча розсипний червоний (чорний) чай (№150)

    • Переклад з китайської: Червоний чай з ароматом квітів коричного дерева Місце, дата виробництва: Китай, провінція Фуцзянь, весна 2024 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: складається з ніжних великих чаїнок та множини золотистих бруньок Аромат: насичений аромат сливи, абрикосу, квіткового меду Смак: об'ємний, фруктовий, з терпкуватими хлібними нотами Посмак: квіти та слива з карамеллю Колір настою: оранжево-рубіновий Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци,…
    • 259 /50g
    • Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
  • Шу Пуер “Сін Хай Ци Цзи Бін з Менхаю” витриманий 2006 р (№ 1200)  - фотоШу Пуер “Сін Хай Ци Цзи Бін з Менхаю” витриманий 2006 р (№ 1200)  - фото 2
    • Шу Пуер “Сін Хай Ци Цзи Бін з Менхаю” витриманий 2006 р (№ 1200)  - фото 3Шу Пуер “Сін Хай Ци Цзи Бін з Менхаю” витриманий 2006 р (№ 1200)  - фото 4
    • Шу Пуер “Сін Хай Ци Цзи Бін з Менхаю” витриманий 2006 р (№ 1200)

    • Переклад з китайскої: Млинець сімох братів Месце, дата виробництва: Китай, провинція Юньнань, повіт Менхай, Чайная фабрика Сінхай (Xinghai), 2006 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: елегантний, строгий, пресування млинця середньої щільності, видно листя і велику кількість чайних бруньок Аромат: прілий, вологий Смак: зрілий, гічинка абрикосової кісточки та мигдалевого горіха Посмак: солодкість сливових квітів Колір Настою: каштановий Найбільш слушний…
    • 1 320 /50g
    • Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
  • Лао Шу Пуер, витриманий чай 2000р (№800)  - фотоЛао Шу Пуер, витриманий чай 2000р (№800)  - фото 2
    • Лао Шу Пуер, витриманий чай 2000р (№800)  - фото 3Лао Шу Пуер, витриманий чай 2000р (№800)  - фото 4
    • Лао Шу Пуер, витриманий чай 2000р (№800)

    • Найкращий з розсипних пуерів! Винятковий розсипний пуер, дуже м'яко дарує зібраний та глибокий стан. Чай вражає своєю наповненістю.
    • 880 /50g
    • Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
  • Розсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)  - фотоРозсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)  - фото 2
    • Розсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)  - фото 3Розсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)  - фото 4
    • Розсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)

    • Переклад з китайської: готовий Пуер з Менхаю. Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбанна, повіт Менхай. Вид: Шу Пуер Зовнішній вигляд: досить дрібний листочок, рідко зустрічаються навіть бруньки, але також й дрібні черенки. Смак: соковитий, ковзний, насичений, оксамитовий. Посмак: насичений, йодований з нотками кураги. Аромат: інтенсивний, зрілий, деревний, волоський горіх. Колір настою: темно-коричневий, глибокий, насичений Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для…
    • 234 /50g
    • Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
  • Лао Шу Пуер 2008 року, витриманий чай (№1000)  - фотоЛао Шу Пуер 2008 року, витриманий чай (№1000)  - фото 2
    • Лао Шу Пуер 2008 року, витриманий чай (№1000)  - фото 3Лао Шу Пуер 2008 року, витриманий чай (№1000)  - фото 4
    • Лао Шу Пуер 2008 року, витриманий чай (№1000)

    • Переклад з китайської: Готовий розсипний чай пуер з Менхаю Місце, дата виробництва: Провінція Юньнань, Сішуаньбанна, чайна фабрика Менхай, 2007 р. Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: темно-коричневі листя та бруньки Смак: Оксамитовий, обволікаючий. Посмак: приємний, оксамитовий Аромат: лісовий з нотами сухофруктів Колір настою: темно-коричневий Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуера або гайвань з товстими стінками, вогнетривкий…
    • 1 100 /50g
    • Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
  • Шу Пуер “Хон Дін Тао” пресований чай (№800)  - фотоШу Пуер “Хон Дін Тао” пресований чай (№800)  - фото 2
    • Шу Пуер “Хон Дін Тао” пресований чай (№800)  - фото 3Шу Пуер “Хон Дін Тао” пресований чай (№800)  - фото 4
    • Шу Пуер “Хон Дін Тао” пресований чай (№800)

    • Переклад з китайської: Велике досягнення Місце, дата виробництва: Китай, провінція Юньнань, 2006 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: елегантний, строгий, пресування млинця середньої щільності, видно листя та велику кількість чайних бруньок Аромат: прілий, вологий Смак: зрілий, гіркота абрикосової кісточки та мигдального горіха Посмак: солодкість сливових квітів Колір настою: каштановий Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів…
    • 880 /50g
    • Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару