Подкатегории, Фильтры
  • Є Шен Люй Ча, китайський зелений чай (№360)  - фото 2Є Шен Люй Ча, китайський зелений чай (№360)  - фото 3
    NEW!
    • Є Шен Люй Ча, китайський зелений чай (№360)  - фото 4Є Шен Люй Ча, китайський зелений чай (№360)  - фото 5
    • Є Шен Люй Ча, китайський зелений чай (№360)

    • Переклад з китайської: Дикоростучий зелений чай Місце, дата виробництва: Сичуань, гора Мен Дін, березень 2024 р. Вид: Зелений чай Зовнішній вигляд: глянсове листя глибокого зеленого кольору, природного скручування Аромат: cвіжий, з пряною кислинкою, лугові квіти Смак: легкий та цілісний, трохи з кислинкою Посмак: фруктовий, солодкий, тривалий Колір настою: світлий бурштин Найбільш слушний посуд для заварювання: керамічна гайвань, тонкостінний глиняний чайник
    • 432 /50g
    • Вибрати
  • Цзинь Дін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№950)  - фотоЦзинь Дін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№950)  - фото 2
    • Цзинь Дін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№950)  - фото 3Цзинь Дін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№950)  - фото 4
    • Цзинь Дін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№950)

    • Переклад з китайської: Шу пуер золотий триніжникМісце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбаньна, повіт Менхай, місто Цзинхай, 2006 рікВид: Шу Пуер (Shu Puer)Зовнішній вигляд: цеглина темного кольору з золотим відливом від бруньокАромат: камфорний, витримане роками сухе листяСмак: землистийПосмак: тривалий, приємний, трохи солодкуватийКолір настою: коричнево-червонийНайбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів або гайвань с товстими стінками, вогнетривкий чайник (для варіння)
    • 950 /50g
    • Вибрати
  • Дін Сін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 (№1000)  - фотоДін Сін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 (№1000)  - фото 2
    • Дін Сін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 (№1000)  - фото 3Дін Сін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 (№1000)  - фото 4
    • Дін Сін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 (№1000)

    • Переклад з китайської: Шу пуер з села Дін Сін Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуань-Баньна, повіт Менхай, місто Цзінхай, 2006 Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: млинець темного кольору з золотим відливом від бруньок Аромат: горіховий, копчений, нотки ранкової прохолоди Смак: Горіховий, землистий Посмак: горіховий, виноградна кісточка, легка гіркуватість, що переходить у солодкість Колір настою: коричнево-червоний Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний…
    • 1 000 /50g
    • Вибрати